Hotel KADIF Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 *zaba* napisał(a):A ja sama znalazlam. Domku dac nie moge,ale wzielam bannerek ,moze ktos Nelsona wypatrzy,no i trzymam kciuki,a i podnosic tez bede. A ja nie potrafię "wziąć" :oops: Przyjdzie TZ wywali Zgryzika, bo ma dom i wsadzi Nelsona! Bardzo proszę o podrzucanie chociaż! Quote
Herspri Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No to podbijamy trzy łapka :loveu: Nelsonku masz takie ładne oczka, jakiegoś dobrego człowieka Ci trzeba ! Ja mam słabość do 'zębatków' ;) Quote
asiamm Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 DIF, on ze 4-5 latek to pewnie już ma, bo trochę siedzi w tym schronisku, może luka wie coś dokładniej; zdrowy; do suczek ok, do psów nie wiem :roll: ogólnie łagodny i spragniony kontaktu z człowiekiem co potrafi wymownie wyrazić; nie wiem czy nie byłby zbyt mało delikatny wobec małych dzieci.... Quote
ewajanka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Śliczny do góry, może ktoś się skusi:cool3: Quote
grzenka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Jaki kochany i śliczny biedaczek - podbijam chociaż-do góry słoneczko! Quote
gallegro Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 DIF napisał(a):A ja nie potrafię "wziąć" :oops: Przyjdzie TZ wywali Zgryzika, bo ma dom i wsadzi Nelsona! Bardzo proszę o podrzucanie chociaż! DIF, o mały włos, nie przekląłem w myślach Twojego TZ-ta... dopiero po chwili skojarzyłem, że chodzi o wywalenie... banera :evil_lol:. DzięKi za link. Teraz i ja będę kibicować Nelsonowi... aż do momentu, kiedy znajdzie swój domek... Quote
luka1 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No wspaniale, moze cos sie zmieni w zyciu tego psiaka. O wiek dokładniejszy - popytam, ale u nas wszystkie psiaki są młode - najwyżej z "doskokiem". Postaram sie sprawdzić w karcie. Co do dzieci - jakoś małych tam sie nie wpycha, a takie nastolatki wita wściekłą radością. Wszystkich kocha tylko żeby głaskali. On siedzi w boksie z taką rudą sunią - nie zapominajcie o niej, ona też strasznie ...:shake: Quote
Hotel KADIF Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bardzo proszę o informację jakiej wielkości jest Nelson, wiecie ... do kostek, łydki, kolanka :loveu:. Czy mogę poprosić o przesłanie jego zdjęć na maila ANNDIF@gmail. com? gallegro napisał(a):DIF, o mały włos, nie przekląłem w myślach Twojego TZ-ta... dopiero po chwili skojarzyłem, że chodzi o wywalenie... banera :evil_lol:. DzięKi za link. Teraz i ja będę kibicować Nelsonowi... aż do momentu, kiedy znajdzie swój domek... :roflt::roflt::roflt: Kibicuj :Cool!: Gallegro, pamiętasz Mikiego z Radomia?! Dzięki naszej pomocy ma dom w Przemyślu, u Pani Nadziei. A ona kocha go z całego serca i nie wyobraża sobie bez niego życia. Czekał długo, ale się doczekał!! I jestem pewna, że Nelsonik też się doczeka na swój domek!!! Quote
asiamm Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='DIF']Bardzo proszę o informację jakiej wielkości jest Nelson, wiecie ... do kostek, łydki, kolanka :loveu:. troszkę większy niż do kostek :evil_lol: taki do kolana, lekko krępej budowy Czy mogę poprosić o przesłanie jego zdjęć na maila ANNDIF@gmail. com? zaraz wyślę Quote
gallegro Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 DIF napisał(a):(...)Gallegro, pamiętasz Mikiego z Radomia?! Dzięki naszej pomocy ma dom w Przemyślu, u Pani Nadziei. A ona kocha go z całego serca i nie wyobraża sobie bez niego życia. Czekał długo, ale się doczekał!! I jestem pewna, że Nelsonik też się doczeka na swój domek!!! Oczywiście... pamiętam ;) Od zawsze hołduję zasadzie, że nie ma psów nieadopcyjnych, a już z całą pewnością, nie należy do nich Nelson. Bywa, że chwilowo brak na stanie człowieka, który "zasługuje" na to, żeby przygarnąć wspaniałego czworonoga, który zrobi wszystko, żeby zaskarbić sobie względy kochającego Pana. Nelson Go spotka... to kwestia czasu, bo póki co, nie wiedzą wzajemnie o swoim istnieniu... Quote
asiamm Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 i może warto dopisać, że Nelson szuka domku z ogrodem albo parterowego mieszkania, ze względu na to, że może być mu ciężko po schodach chodzić Quote
Hotel KADIF Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='gallegro']Oczywiście... pamiętam ;) To zajrzyj do wątku, bo wkleiłam przed chwilą nowe zdjęcia. :loveu: Nie szukaj, oto link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77803&page=33 [quote name='asiamm']troszkę większy niż do kostek :evil_lol: taki do kolana, lekko krępej budowy zaraz wyślę Dzięki zdjęcia doszły i już wysłałam maila do "Mojego Psa" wraz z opisem. Może coś z tego wyjdzie. I rozesłałam maile po znajomych z jego zdjęciem-niech szukają mu domku! Quote
gallegro Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 DIF napisał(a):To zajrzyj do wątku, bo wkleiłam przed chwilą nowe zdjęcia. :loveu:(...) Tak się składa, że subskrybuję wątek Mikiego/Koli, dlatego zdjęcia już widziałem ;) Ważne jest to, że nowa Pani radomskiego trzyłapka, obiecała włączyć się czynnie, w poszukiwania domku dla Nelsona. Brawo :multi: Quote
Tygrysek ^^ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nie trace nadziei że ten piesek wkrótce będzie miał swój wymażony domek... Widze że zaczeliście się odzywać! :loveu: Quote
illona1974 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witam wszystkich moj trzyłapek wabi sie fafik ma 5 miesiecy .Fafik mieszka z nami miesiac adoptowalismy go z Rybnickiego schroniska . Fafik niema tylnej lewej łapki mimo to jest zywym wesołym pełnym energi pieskiem .Jego kalectwo wcale nam i jemu nie przeszkadza .Popytam i zobacze co da sie zrobic TRZYMAJ SIE NELSON Quote
luka1 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 no coś sie zaczęło kręcić wokoło Nelsona :lol:. A wierzcie mi pies wart jest tego. Quote
Ziutka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dziekujemy w imieniu Nelsonika za zainteresowanie i pomoc w szukaniu domu :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kochani! Dzisiaj znalazłam psa związanego drutem w worku, przy ruchliwej ulicy! Tutaj jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106425 pomóżcie szukać temu psiakowi domu!!!! Bardzo proszę!!!!!!!! Co oczywiście nie oznacza, że JA przestaję szukać domu Nlsonkowi :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ziutka napisał(a):Dziekujemy w imieniu Nelsonika za zainteresowanie i pomoc w szukaniu domu :loveu: Ziutka... za dziękuje nic się nie kupuje :evil_lol: tak kiedyś słyszałam.... :evil_lol: Zrobisz maluchowi ogłoszenia? :modla::modla::modla: Plisss.... jesteś w tym dobra :lol: :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 illona1974 napisał(a):Witam wszystkich moj trzyłapek wabi sie fafik ma 5 miesiecy .Fafik mieszka z nami miesiac adoptowalismy go z Rybnickiego schroniska . Fafik niema tylnej lewej łapki mimo to jest zywym wesołym pełnym energi pieskiem .Jego kalectwo wcale nam i jemu nie przeszkadza .Popytam i zobacze co da sie zrobic TRZYMAJ SIE NELSON Dzięki, kochana!!!! Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć :loveu:!!! Fafik ma dom! A teraz szukamy dla Nelsona! :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 DIF napisał(a): Zrobisz maluchowi ogłoszenia? :modla::modla::modla: Plisss.... jesteś w tym dobra :lol: :evil_lol: Anuś....wiesz, że dla Ciebie wszystko :loveu: Quote
Recommended Posts