Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*zaba* napisał(a):
A ja sama znalazlam.
Domku dac nie moge,ale wzielam bannerek ,moze ktos Nelsona wypatrzy,no i trzymam kciuki,a i podnosic tez bede.

A ja nie potrafię "wziąć" :oops: Przyjdzie TZ wywali Zgryzika, bo ma dom i wsadzi Nelsona! Bardzo proszę o podrzucanie chociaż!

• Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF, on ze 4-5 latek to pewnie już ma, bo trochę siedzi w tym schronisku, może luka wie coś dokładniej; zdrowy; do suczek ok, do psów nie wiem :roll: ogólnie łagodny i spragniony kontaktu z człowiekiem co potrafi wymownie wyrazić; nie wiem czy nie byłby zbyt mało delikatny wobec małych dzieci....

Posted

DIF napisał(a):
A ja nie potrafię "wziąć" :oops: Przyjdzie TZ wywali Zgryzika, bo ma dom i wsadzi Nelsona! Bardzo proszę o podrzucanie chociaż!

DIF, o mały włos, nie przekląłem w myślach Twojego TZ-ta... dopiero po chwili skojarzyłem, że chodzi o wywalenie... banera :evil_lol:.
DzięKi za link. Teraz i ja będę kibicować Nelsonowi... aż do momentu, kiedy znajdzie swój domek...

Posted

No wspaniale, moze cos sie zmieni w zyciu tego psiaka. O wiek dokładniejszy - popytam, ale u nas wszystkie psiaki są młode - najwyżej z "doskokiem". Postaram sie sprawdzić w karcie. Co do dzieci - jakoś małych tam sie nie wpycha, a takie nastolatki wita wściekłą radością. Wszystkich kocha tylko żeby głaskali. On siedzi w boksie z taką rudą sunią - nie zapominajcie o niej, ona też strasznie ...:shake:

Posted

Bardzo proszę o informację jakiej wielkości jest Nelson, wiecie ... do kostek, łydki, kolanka :loveu:.
Czy mogę poprosić o przesłanie jego zdjęć na maila ANNDIF@gmail. com?

gallegro napisał(a):
DIF, o mały włos, nie przekląłem w myślach Twojego TZ-ta... dopiero po chwili skojarzyłem, że chodzi o wywalenie... banera :evil_lol:.
DzięKi za link. Teraz i ja będę kibicować Nelsonowi... aż do momentu, kiedy znajdzie swój domek...

:roflt::roflt::roflt:

Kibicuj :Cool!:

Gallegro, pamiętasz Mikiego z Radomia?! Dzięki naszej pomocy ma dom w Przemyślu, u Pani Nadziei. A ona kocha go z całego serca i nie wyobraża sobie bez niego życia. Czekał długo, ale się doczekał!!
I jestem pewna, że Nelsonik też się doczeka na swój domek!!!

Posted

[quote name='DIF']Bardzo proszę o informację jakiej wielkości jest Nelson, wiecie ... do kostek, łydki, kolanka :loveu:.
troszkę większy niż do kostek :evil_lol: taki do kolana, lekko krępej budowy

Czy mogę poprosić o przesłanie jego zdjęć na maila ANNDIF@gmail. com?

zaraz wyślę

Posted

DIF napisał(a):
(...)Gallegro, pamiętasz Mikiego z Radomia?! Dzięki naszej pomocy ma dom w Przemyślu, u Pani Nadziei. A ona kocha go z całego serca i nie wyobraża sobie bez niego życia. Czekał długo, ale się doczekał!!
I jestem pewna, że Nelsonik też się doczeka na swój domek!!!

Oczywiście... pamiętam ;)
Od zawsze hołduję zasadzie, że nie ma psów nieadopcyjnych, a już z całą pewnością, nie należy do nich Nelson. Bywa, że chwilowo brak na stanie człowieka, który "zasługuje" na to, żeby przygarnąć wspaniałego czworonoga, który zrobi wszystko, żeby zaskarbić sobie względy kochającego Pana.
Nelson Go spotka... to kwestia czasu, bo póki co, nie wiedzą wzajemnie o swoim istnieniu...

Posted

[quote name='gallegro']Oczywiście... pamiętam ;)

To zajrzyj do wątku, bo wkleiłam przed chwilą nowe zdjęcia. :loveu:
Nie szukaj, oto link:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77803&page=33

[quote name='asiamm']troszkę większy niż do kostek :evil_lol: taki do kolana, lekko krępej budowy

zaraz wyślę

Dzięki zdjęcia doszły i już wysłałam maila do "Mojego Psa" wraz z opisem. Może coś z tego wyjdzie. I rozesłałam maile po znajomych z jego zdjęciem-niech szukają mu domku!

Posted

DIF napisał(a):
To zajrzyj do wątku, bo wkleiłam przed chwilą nowe zdjęcia. :loveu:(...)

Tak się składa, że subskrybuję wątek Mikiego/Koli, dlatego zdjęcia już widziałem ;)
Ważne jest to, że nowa Pani radomskiego trzyłapka, obiecała włączyć się czynnie, w poszukiwania domku dla Nelsona. Brawo :multi:

Posted

Witam wszystkich moj trzyłapek wabi sie fafik ma 5 miesiecy .Fafik mieszka z nami miesiac adoptowalismy go z Rybnickiego schroniska . Fafik niema tylnej lewej łapki mimo to jest zywym wesołym pełnym energi pieskiem .Jego kalectwo wcale nam i jemu nie przeszkadza .Popytam i zobacze co da sie zrobic TRZYMAJ SIE NELSON

Posted

Ziutka napisał(a):
Dziekujemy w imieniu Nelsonika za zainteresowanie i pomoc w szukaniu domu :loveu:

Ziutka... za dziękuje nic się nie kupuje :evil_lol: tak kiedyś słyszałam.... :evil_lol:
Zrobisz maluchowi ogłoszenia? :modla::modla::modla: Plisss.... jesteś w tym dobra :lol: :evil_lol:

Posted

illona1974 napisał(a):
Witam wszystkich moj trzyłapek wabi sie fafik ma 5 miesiecy .Fafik mieszka z nami miesiac adoptowalismy go z Rybnickiego schroniska . Fafik niema tylnej lewej łapki mimo to jest zywym wesołym pełnym energi pieskiem .Jego kalectwo wcale nam i jemu nie przeszkadza .Popytam i zobacze co da sie zrobic TRZYMAJ SIE NELSON

Dzięki, kochana!!!!
Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć :loveu:!!!
Fafik ma dom! A teraz szukamy dla Nelsona! :multi::multi::multi:

Posted

DIF napisał(a):

Zrobisz maluchowi ogłoszenia? :modla::modla::modla: Plisss.... jesteś w tym dobra :lol: :evil_lol:

Anuś....wiesz, że dla Ciebie wszystko :loveu: