Kostek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Zdzisiek roczny mieszaniec w bullowatym typie ma wspanialy charakter,jest bardzo otwarty na ludzi,bardzo pargnie ich kontaktu,szybko sie uczy...Jak to mlodziez uwielbia zabawy,ma zaciecie do psich sportow,nie polecam go do bardzo malych dzieci ze wzgledu na sile jaka Zdzisiek posiada a nie do konca ma o niej pojecie...Moze zamieszkac z wieksza suczka.Zdzis jest wielkim zarlokiem przez co mozna nauczyc go wielu sztuczek.Warunkiem jego adopcji jest kastracja. kontakt w sprawie adopcji 504-226-339 sylwia.postek@psianiol.org.pl Quote
Kostek Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 gdybym miala to bym wrzucila,jest maly z mordka staffikowa,postura bardziej pita ale wysokosc staffika zdjecia beda jak najszybciej uda mi sie je zrobic Quote
asiuniap Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Zapytanie o Zdzicha Witam, dziękuję za odpowiedź.Dzieci są w wieku 14 lat to dwie dziewczynki marzące o psie przyjacielu, ja również potrzebuję towarzysza do długich odstresowujących spacerów po ciężkim dniu pracy. Co moze Pani powiedzieć o charakterze "Zdzicha"?? Quote
Kostek Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 to co po tych kilku dniach moge powiedziec to to ze pies jak to szczeniak w glowie ma tylko zabawe...szybko sie pobudza i nie wiem czy dzieci w domu to bedzie dobre rozwiazanie bo Zdzisiek potrafi zlapac zebami...najlepiej zeby ci ludzie do nas przyjechali razem z dziecmi bo jak wiemy dzieci dzieciom nie rowne...wazne aby w domu nie bylo innych zwierzat bo Zdzisiek dziwnie na nie reaguje...cieszy sie ale takze bacznie obserwuje wiec nie kusialabym losu jak cos podaj tel do mnie moge sie z nimi umowic na konkretny dzien i pokazac Zdzisiaj w calej okazalosci...acha oczywiscie obetniemy mu jajka:) Quote
Kostek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 domku szukamy nadal moze chce ktos Zdzisia do sportow? Quote
Kostek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 dalej bez domku same glupki sie zglaszaja Quote
makatka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Taki fajny psiak i szczęścia nie ma :( Może Ci trezba pomóc w jakimś ogłaszaniu, czy coś? Quote
Kostek Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 ogloszen nigdy nie za wiele wiec jesli masz czas to bedziemy wdzieczni,problem nie lezy nawet w braku chetnych tylko w tym ze ci chetni to debile ktorzy mysla ze dostana psa od tak i odkladaja sluchawke na dzwiek slowa kastracja czy tez umowa adopcyjna Quote
Ola164 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Co tu tak cichutko? jak tam mały? jest jakaś szansa na dom? ;) Quote
pumcia02 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 kostek zajmuje soe szukaniem mu domu i z tego co mowila to sami "nieodpowiedni" ludzie sie zglaszaja po nie go jak to z bullkami bywa :/ Quote
makatka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Biedak coś nie ma szczęścia :( A mnie niestety taką ilościa roboty w firmie zawalili, że chwilowo z ogłaszaniem odpadam :( Quote
Ola164 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Co tu tak cicho? Jak tam mały? Zgłosił sie jakies odpowiedzialny dom? Quote
siekowa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Macie jakiś opis Zdzicha?Chciałam go dać na strone metra może tam go wreszcie jakiś fajny domek wypatrzy. Quote
Kostek Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Zdzisiek roczny mieszaniec w bullowatym typie ma wspanialy charakter,jest bardzo otwarty na ludzi,bardzo pargnie ich kontaktu,szybko sie uczy...Jak to mlodziez uwielbia zabawy,ma zaciecie do psich sportow,nie polecam go do bardzo malych dzieci ze wzgledu na sile jaka Zdzisiek posiada a nie do konca ma o niej pojecie...Moze zamieszkac z wieksza suczka.Zdzis jest wielkim zarlokiem przez co mozna nauczyc go wielu sztuczek.Warunkiem jego adopcji jest kastracja. kontakt w sprawie adopcji 504-226-339 sylwia.postek@psianiol.org.pl Quote
siekowa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Piękny psiak z niego :loveu: Wczoraj mi łobuziak skoczył na aparat łapkami całymi w piachu i teraz będę musiała oddać go do czyszcznia. Quote
pumcia02 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 żeby pies się nie szarpał na smyczy? a Zdzisław jakby nie było nie umie ładnie chodzić Quote
Recommended Posts