beam6 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 bebcik napisał(a):A wszystko miało być już tak pięknie..:-( Będę szukać dalej... Kurcze, rozmawiałam z Państwem wczoraj długo - planowaliśmy spotkanie "zapoznawcze" i kicha. Nie ma Stefan szczęścia w życiu, oj nie ma :shake:. Z drugiej strony może lepiej, że teraz zrezygnowali niż miałby przeżywać kolejne oddanie. Tylko, że Stefan nie ma zapędów do uciekania, to taki mądry zrównoważony pies. Nic to, wracamy do punktu wyjścia tzn szukamy domu dla Stefana. Quote
bebcik Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A wszystko miało być już tak pięknie..:-( Domek w pieknym miejscu, dobrzy ludzie i szczęśliwy Stefan. Tak to już widziałam. I tak się cieszyłam.. Niestety państwo zrezygnowali. Główna przyczyna to obawa że Stefan nauczy się od Gieni przeskakiwania płotów i w parze zaczną kłusowac w lesie (takie podejrzenia co do przeszłości Gieni ma pan) no i oczywiście brak czasu aby opiekować się kolejnym psem. A jeszcze kilka lat temu mieli dwa duże psy i jednego malucha. Sami zaczeli mówić o towarzyszu dla Gieni.. dlatego sądziłam że wszystko będzie OK i tak się cieszyłam.. Będę szukać dalej... Quote
ludwa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Szkoda...ale lepiej, ze teraz przemyśleli, bo jakby znowy wrócił za czas jakiś...:shake: Quote
beam6 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Lara napisał(a):Hm... a mogloby byc tez odwrotnie: spokojny Stefan mogl zniechecic Gienie do skakania przez plot :shake: dlaczego zawsze zaklada sie najgorszy wariant!!??! Przeciez 2 psy zawsze sa szczesliwsze (jak sie lubia oczywiscie), sa dla siebie towarzystwem gdy nie ma ludzi. Szkoda, ogromna szkoda... bo Stefan nie jest klopotliwym psem :-( Ja to wiem, Wy to wiecie a Państwo nam nie uwierzyli niestety :shake: Quote
esperanza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dogomaniacy z Warszawy pomocy! Kropka zaginęła 30.05 około godziny 18 na ul. Narbutta- okolice kina Iluzjon. Miała na sobie obrożę z adresówką. tel. 600-964-797 Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przyjacielska-kropka-w-typie-amstaffa-zaginela-na-ul-narbutta-pomocy-112691/ Quote
Fela Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Czy ktoś jeszcze pamięta o Stefanie? Lika, czy jeszcze go odwiedzisz? Kiedy? Może zdjęcia? Quote
Fela Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hallo, koleżanki ze Stowarzyszenia, które ma pod opieką Stefana. Jest tu któraś z Was? Jest Sponsor chętny finansować karmę dla Stefka (sponsor go widział, przy okazji adopcji naszej suczki, a ponieważ mówimy i pokazujemy Stefana wszystkim dobrym ludziom, których spotkamy - pokazaliśmy go także i tej osobie). Pierwszy przelew już dotarł, więc następny worek karmy już prawie w całości sfinansowany. Quote
ludwa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 eee, coś niewiele osób tu zagląda. Miała nadzieję, że Lika, skoro zaczęłą juz jeździć do Stefka, to bedzie miała do niego dobrą rękę....:cool3: Quote
beam6 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Fela napisał(a):Hallo, koleżanki ze Stowarzyszenia, które ma pod opieką Stefana. Jest tu któraś z Was? Jest Sponsor chętny finansować karmę dla Stefka (sponsor go widział, przy okazji adopcji naszej suczki, a ponieważ mówimy i pokazujemy Stefana wszystkim dobrym ludziom, których spotkamy - pokazaliśmy go także i tej osobie). Pierwszy przelew już dotarł, więc następny worek karmy już prawie w całości sfinansowany. Dziękujemy za pomoc dla Stefana :lol: Quote
jayo Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mało osob zaglada, ale o Stefanie pamieta... Nic nie wyszlo z testowanych domkow, to i slaby humor... Quote
Fela Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No cóż, hmmm.... jakby tu powiedzieć? :roll: Cuda chyba jednak się zdarzają. Stefan od wczoraj ma dom. Tym razem prawdziwy i na zawsze - taką mamy nadzieję, a Pani, która go adoptowała - pewność. I jak mówi ta Pani - niech nikt nie waży się dyskutować na temat urody Stefka, gdyż jest piękny! :mad:(oczywiście także mądry, pełen uroku i kierujący się zasadami savoir-vivru, poza jednym przypadkiem :cool3:) Quote
beam6 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Fela']No cóż, hmmm.... jakby tu powiedzieć? :roll: Cuda chyba jednak się zdarzają. Stefan od wczoraj ma dom. Tym razem prawdziwy i na zawsze - taką mamy nadzieję, a Pani, która go adoptowała - pewność. I jak mówi ta Pani - niech nikt nie waży się dyskutować na temat urody Stefka, gdyż jest piękny! :mad:(oczywiście także mądry, pełen uroku i kierujący się zasadami savoir-vivru, poza jednym przypadkiem :cool3:) Gratuluję z całego serca adopcji a Pani wyboru Stefanka :loveu: :multi: A co Stefan wyciął za numer ? :razz: Quote
ludwa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Fajny dom i kochaja tam dziwne psy, to Stefana kochać muszą bardzo:)))) Bo jego się nie da nie kochać;) Quote
maja602 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Bardzo się cieszę z domu Stefana. :laola: Doczekał się własnego miejsca. To gdzie Stefcio teraz mieszka? Quote
Fela Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Stefcio zamieszkał w Rembertowie, wraz ze swoją hotelową koleżanką naszą Agusią Zołzusią ;-) To była hotelowa miłość, przekonaliśmy Państwa, że absolutnie one musza być razem. Tyle że miłość się skończyła, przynajmniej ze strony Agaty. Ona do domu poszła już ze 2 miesiące temu i broni swojej pani jak niepodległości. Na przywitanie ugryzła Stefana w ucho, ale on dzielnie z drogi jej schodzi, ustępuje, prawdziwy dżentelmen - państwo się nie przestają nim zachwycać. Stefanowi nic nie grozi ze strony Agi, bo to mała pchła, coś z 8 razy od niego mniejsza.No i potrafi chłopak odwet wziąć. Wyczekał moment, kiedy Agusia skupiona była bardzo (kupę robiła), i... nasikał jej centralnie na głowę. Mówię Wam, doskonała z nich para będzie. :loveu: A państwo normalnie cudni są. Quote
ronja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ja też bardzo się cieszę:multi: i gratulacje dla Feli za kolejną udaną adopcję:loveu: Quote
ludwa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a Stefkowi za bycie dżentelmenem i doskonałe poczucie humoru:evil_lol:. A niby taki poważny i dystyngowany:diabloti: ale jak widać drzemie w nim odrobina szaleństwa:lol: Quote
jayo Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Wiesci i do mnie doszly - cudne :lol: Fela, wielkie dzieki. I coby nigdy wiecej biegunek i tylko cieplutkie domowe pielesze !!! A Grazynie to medal za cierpliwosc do wymagajacych przypadkow :oops: Quote
ludwa Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 może i wymagający ale z klasą i dobrym charkterem;) Quote
Kanzaj Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 TO CUDOWNE WIEŚCI!!!!!!!!!!!! Stefan - powodzenia w nowym domku!!! Quote
idusiek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Kanzaj napisał(a):TO CUDOWNE WIEŚCI!!!!!!!!!!!! Stefan - powodzenia w nowym domku!!! Swiąteczne pozdrowienia od Stefcia i jego lubej- Agusi: Quote
Recommended Posts