Kanzaj Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 WItamy Agnieszkę i przesyłamy mnóstwo całusów dla Stefanka, tzn. Doyla i jego Rodzinki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
beam6 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Acha - jeszcze jednego nie wiecie Cioteczki Ostrowianki ! Agnieszkadoyl zgłosiła się do pomocy :multi: ! Sama :lol:! W ogóle z Ludwą nie agitowałyśmy :razz:! Nic a nic :evil_lol:! Narazie jest zajęta Doylem i na nim skupiona :loveu: ale za jakiś czas ....... chciałaby być wolontariuszką stow.Niczyje. Myślę, że jak zda pomyślnie testy praktyczne i teoretyczne to może rozważymy przyjęcie Jej do naszego grona. Jak myślicie ? Tylko czy zda testy ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kanzaj Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 beam6 napisał(a):Acha - jeszcze jednego nie wiecie Cioteczki Ostrowianki ! Agnieszkadoyl zgłosiła się do pomocy :multi: ! Sama :lol:! W ogóle z Ludwą nie agitowałyśmy :razz:! Nic a nic :evil_lol:! Narazie jest zajęta Doylem i na nim skupiona :loveu: ale za jakiś czas ....... chciałaby być wolontariuszką stow.Niczyje. Myślę, że jak zda pomyślnie testy praktyczne i teoretyczne to może rozważymy przyjęcie Jej do naszego grona. Jak myślicie ? Tylko czy zda testy ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak pokochała "mojego" Stefanka - zdała na piątkę!!! Quote
beam6 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No to jedną wymaganą statutem rekomendację już ma :) Quote
Kanzaj Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 beam6 napisał(a):No to jedną wymaganą statutem rekomendację już ma :) No i zdanie samego Stefanka będzie najważniejsze! Quote
beam6 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Myślę, że jeszcze Masza i Kociak dorzucą swoje dwa grosze Quote
Kanzaj Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 beam6 napisał(a):Myślę, że jeszcze Masza i Kociak dorzucą swoje dwa grosze O tak!!! Bez nich ani rusz!!!:cool3: Quote
agnieszkadoyl Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kochani, dziekuje bardzo za ciepłe przyjęcie mnie na dogmani, niestety nie moge uczestniczyć tak czesto w dyskusjii jak bym chciała, bo mam mnóstwo pracy :angryy: !!!!!! oczywiscie czekam na testy aby przyłączy sie do Was :loveu: , mam już pewny plan jesli chodzi o zbiórkę pieniędzy ;) czy ja moge takie rzeczy tutaj pisac ??? :oops: .... zrobie kilka zdjeci Doylowi i przesle jutro na forum ;) i oczywiście Maszy i Kotokotowi. Co mam zrobić aby byc z Wami "zakręconymi" :multi:??? Ja chyba zaczynam sie wkręcać, na prawdę ... ps. Dziekuje za całusy i pozdrowienia dla Doyla, przekażę :loveu: Quote
Kanzaj Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='agnieszkadoyl']Kochani, dziekuje bardzo za ciepłe przyjęcie mnie na dogmani, niestety nie moge uczestniczyć tak czesto w dyskusjii jak bym chciała, bo mam mnóstwo pracy :angryy: !!!!!! oczywiscie czekam na testy aby przyłączy sie do Was :loveu: , mam już pewny plan jesli chodzi o zbiórkę pieniędzy ;) czy ja moge takie rzeczy tutaj pisac ??? :oops: .... zrobie kilka zdjeci Doylowi i przesle jutro na forum ;) i oczywiście Maszy i Kotokotowi. Co mam zrobić aby byc z Wami "zakręconymi" :multi:??? Ja chyba zaczynam sie wkręcać, na prawdę ... ps. Dziekuje za całusy i pozdrowienia dla Doyla, przekażę :loveu: Wkręcaj się, wkręcaj!!! ALe uważaj, bo jak ja pierwszy raz weszłam na dogo jakieś 10 miesięcy temu, to w domu były 4 psiaki i 2 koty, a teraz to mamy 64 łapki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnieszkadoyl Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kanzaj napisał(a):Wkręcaj się, wkręcaj!!! ALe uważaj, bo jak ja pierwszy raz weszłam na dogo jakieś 10 miesięcy temu, to w domu były 4 psiaki i 2 koty, a teraz to mamy 64 łapki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hmmm, to trochę ich jest :razz: Powiem Ci ze troche brauje mi słów, bo zmiana jak na 10 m-cy jest duuuuuuuuuuuuuuuza Quote
Kanzaj Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 agnieszkadoyl napisał(a):hmmm, to trochę ich jest :razz: Powiem Ci ze troche brauje mi słów, bo zmiana jak na 10 m-cy jest duuuuuuuuuuuuuuuza Nadal chcesz się z nami - szaleńcami zadawać??:razz: Quote
beam6 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kanzaj napisał(a):Nadal chcesz się z nami - szaleńcami zadawać??:razz: Kanzaj Ty mi tu wrogiej propagandy nie siej :mad::loveu: Jak Agnieszkadoyle chce to niech ma (szansę zapsić i zakocić się na maksa jak Ty :evil_lol:). Poprosimy o zdjęcia - szczególnie to, wiesz które :razz:, z wczorajszych wieczornych miłosnych igraszek Doyla Quote
ludwa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 agnieszkadoyl napisał(a):hmmm, to trochę ich jest :razz: Powiem Ci ze troche brauje mi słów, bo zmiana jak na 10 m-cy jest duuuuuuuuuuuuuuuza Hmmm:cool3: Zawsze możesz próbować się bronićręcamy i nogyma przed zapsieniem, zakoceniem itp, albo ustawić sobie takiego stróża jak ja mam w domu...Nawet na godzinę nic nie może przyjść....:mad: Quote
agnieszkadoyl Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Kanzaj napisał(a):Nadal chcesz się z nami - szaleńcami zadawać??:razz: Oczywiście, ze tak :cool3: z Wami szaleńcami !!! Wcale mnie to nie przeraziło :lol: Kochane Babeczki, wczorajszy powrót do domu nie był taki cudowny jak w poniedziałek :shake: niestety moja bidotka chuda Doyl, nie wytrzymał.... :shake: wypływa z nigo woda :shake: Ale za to jakie spojrzeniem mnie raczy to sie w głowie nie mieści :lol: Patrzy na mnie jak w obrazek, jest tak madry ...wie ze spotkało go normalen życie. Dzisiaj rano, skakał z radości, i machał ogonem, tak jak jeszcze nie machał :multi: jest Boski, zakochałam sie. Zresztą moja Maszka też :loveu: Kotokot jeszcze nie może sie przekonać i chodzi na palcach, zeby Doyl Go nie usłyszał ;) oczywiści Pies ma Kotokota gdzieś :razz: jak mogę wysłać zdjecia ???? mam w telefonie, czy moge poprosić o pomoc ? :lol: Quote
gdgt Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 słuchajcie, a nie brakuje mu jakiś badań kupnych? to chyba nie jest normalne z ta wodą i z tą sraką, którą ma odkąd przyjechał do w-wy. Quote
beam6 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Z tego co wiem to był przebadany na wszystkie strony - dokumentację ma Fela i dowiezie Domkowi. Doyl był (jak wielu) "zapchany" i ma podrażnione jelita. To musi potrwać :shake: Quote
Fela Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wątroba, trzustka są w porządku, chłopak ma wyniki krwi jak młodzieniaszek. Niestety, strasznie podrażnione jelita. Grażynka próbowała już rozmaitych sposobów, żeby coś poradzić na tę srakę. Dostawał też super drogą karmę Specifik, ale mu okropnie nie smakowała. Sprawdzał się jedynie ryż, kurczak i sporo marchewki. Niestety, Stefek nie mógł dostać ani odrobiny więcej jedzenia, bo natychmiast przez niego przelatywało. Podobne historie przeżywał Bartuś KingiW, też po zatkaniu. Sraka trwała długo, niestety. Agnieszkadoyl, może spróbować z Intestinalem? (karma dla chorych na jelita) Quote
gdgt Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Fela, a Ty jesteś teraz w Polsze? bo wysłałam wiele ogłoszeń z twoim telefonem :evil_lol: Quote
Fela Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Opsss, a jakie ogłoszenia? W Polsce już jestem, ale niestety w pracy nie bardzo mogę być infolinią psią :oops: A przekonałam się, że jak nie ma zdjęcia psa w ogłoszeniu, to ludzie dzwonią z pytaniami: a jaki ma ogon, prosty czy zakręcony, jak długie łapy, jakie uszy...:roll: Quote
gdgt Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 chodzi mi o ogłoszenia internetowe ze zdjęciami w sprawie kropki. mnie nie będzie przez caly przyszły tydzień, nie będę odbierać telefonów, więc podałam ciebie. Quote
beam6 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Fela jakby dzwonili w sprawie Kropki przerzucaj na mnie, Kropkę poznałam - mogę gadać ( w pracy też :evil_lol: ) Quote
gdgt Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ciekawa jestem, czy u stefka wszystko w porządku, czy ma jeszcze biegunkę, czy raczej wszystko się uspokoiło... Quote
beam6 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A biegunka poszła sobie precz :multi:. Bedziesz mogła wypytać o wszystko w sobotę właścicielkę :evil_lol: Quote
Fela Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Hmmm... pomyśleć, że dopiero w hotelu Stefek nauczył się, co to znaczy pise posłanie. Przez pierwsze kilka dni nie miał odwagoi się na nim położyć, myślał, że to nie dla niego :cool3: Quote
Recommended Posts