Magdarynka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Zapraszamy na bazarek dla Stefanka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105373 Quote
beam6 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A Stefanek jutro będzie miał gości tra la la. Jak wrócimy to napiszemy jak było ........ :) Quote
esperanza Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 To ja chcę info na smsa, bo przy kompie dopiero w poniedziałek zasiądę :razz: Trzymam kciuki. Quote
beam6 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ciotka Ludwa, Ciotka Beam6 i "Ktoś", kto chce poznac Stefanka :) Quote
Kanzaj Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 beam6 napisał(a):Ciotka Ludwa, Ciotka Beam6 i "Ktoś", kto chce poznac Stefanka :) Oooo - brzmi interesująco! Proszę od nas też serdecznie wymiziać Stefanka!:loveu: Quote
Fela Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 To ja tylko mimochodem dorzucę, że ostatnio bywałam u Stefanka prawie codziennie. Biegunka nie ustępowała, wciąż jest makabrycznie chudy. Robiliśmy badanie krwi. Na szczęście trzustka, wątroba i nerki są w najlepszym porządku. Badanie wyszło prawie idealne. Tylko co z tego :-( Nowe fotki Stefana na jego aukcji na allegro, jak kto będzie ciekaw, znajdzie, a jak będzie uczynny - przeklei. Quote
Magdarynka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ponieważ dzwoniła do mnie beam6, bo nie ma dostępu do netu w weekend, a wiadomość jest dość pilna, więc ja "robię za posłańca".... Stefanek ma domek! Domek cudowny i nowa pani też... :multi: Beata mówiła mi bardzo dużo o tej adopcji, ale ja ostatnio żyję w trochę innym wymiarze, więc tylko tyle zapamiętałam... :oops: Bardziej szczegółowe informacje pojawią się w poniedziałek... A tu 2 fotki już nie niczyjego Stefanka :cool3: Zobaczcie, jaki on wpatrzony w swoją panią... :loveu: Quote
Kanzaj Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 To chyba najwspanialsze, co mogło Go wreszcie spotkać!!!!!!!!!! Boże, jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Stefanku - bądź szczęśliwy w swoim domku!!!!!!!!! Quote
beam6 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ponieważ dorwałam się do netu to piszę: Domek jest domkiem z małym ogródkiem. W domku młoda sunia rezydentka (jakieś 7 kg w czerwcu zabrana ze schroniska) i młodziutki kociak przygarnięty niedawno. Oraz Pani. Sunia warczy i goni Stefanka (ewidentnie z zazdrości) Stefanek patrzy z politowaniem na Sunię a kota ma w nosie. Niestety dalej ma kłopoty z jelitami czyli sra.....ę i utrzymywana jest dieta ryżowo-kurczakowa. W nocy ściągnął sztućce i pieczywo. Oraz oznacza teren notorycznie (w domu). A Pani - no cóż, jakby to powiedzieć - przyjmuje to wszystko jako normalne w stanie Stefanka i wierzy, że czas zrobi swoje. Jutro kolejny komunikat :) Quote
ludwa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No, no Beam6 jeszcze nie dodała jakie posłanko Stefanek sobie wybrał... No i już nie Stefanek (ze względu na występowalność imienia w Rodzinie) a Doyle:loveu: Quote
beam6 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Bo posłanko Doyle wybrał sobie dopiero później tzn wieczorem w niedzielę :evil_lol: Jak się jakaś dobra dusza zgłosi na ochotnika do wstawienia zdjęć to wyślę MMSA :razz: Dzisiejszy komunikat od Pani: nocka spokojniesza, kolejna skucha w domu (ale to nie jest problem :lol:). I co najważniejsze - pojawił się cień usmiechu :multi: Quote
Kanzaj Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Boże, aż się łza w oku kręci z radości!!!!!!!!!!! Quote
beam6 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Tylko wg słów Pani -Doyle jakby nie bardzo jeszcze wierzy, że to Jego kanapa :cool3: Jak obstawiacie - ile dni zajmie mu uwierzanie :evil_lol:????? Quote
ludwa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Hihihihi, chuda dooopka musi mieć mięciutko. Ja myślę, że on z tych nieśmiałych...jeszcze jakiś tydzień....;) Quote
gdgt Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Magdarynka'] :multi::multi::multi: Stefan nareszcie we właściwym miejscu! Quote
beam6 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Pani sobie nogi łamała, żeby do Doyla szybko wrócić a tu ............. niespodzianka: pies zaspany, w domu żadnej skuchy :multi: tylko q....pa nadal luźna :shake: ( na dworku, na dworku :lol:). Za chwilę będzie się gotował kolejny kurczak z ryżem i marchewką:razz:. Chyba trzeba będzie kupić leczniczą karmę i podrzucić domkowi. Quote
ludwa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Oj....coś nas ostatnio koooopy psie dręczą:cool3: Quote
agnieszkadoyl Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 beam6 napisał(a):Pani sobie nogi łamała, żeby do Doyla szybko wrócić a tu ............. niespodzianka: pies zaspany, w domu żadnej skuchy :multi: tylko q....pa nadal luźna :shake: ( na dworku, na dworku :lol:). Za chwilę będzie się gotował kolejny kurczak z ryżem i marchewką:razz:. Chyba trzeba będzie kupić leczniczą karmę i podrzucić domkowi. KOCHANI !!!! STEFAN - ZWANY DOYLEM, ZACZYNA WIERZYĆ ZE JEGO MIEJSCE JEST W DOMU, ZE MOŻE POLOŻYĆ SIE NA ŁÓŻKU, WYJSĆ NA DWÓR I WROCIC SPOWROTEM DO CIEPLEGO DOMU :lol: JESTEM Z NIEGO DUMNA :lol:WCZORAJ BYL CALY DZIEN W DOMU I POCZAKAL JAK WROCE ABY SIE ZALATWIC... :lol:NIESTETY TAK JAK PISALA BEAM6 NADAL MA SR....Ę. JEST CALY CZAS GLODNY JAK TYLKO POCZUJE COS DO JEDZENIA DOSTAJE SZAŁU ;) ALE JESZCZE TROCHE ..... ZACZYNA NIE ODPUSZCZAC MNIE NA CHWILE, KIEDY WSTAJE DOYL I SUCZKA MASZA CHODZA ZA MNA KROK W KROK.... :loveu: JEGO OCZY SA PELNE MILOSCI I WIARY .... WIARY W NOWE GODNE ZYCIE NA KTORE KAZDY CZWONOROG ZASŁUGUJE ..... Quote
Wilejkaros Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dziękujemy Ci, Agnieszko, w imieniu Doyle'a za jego nową szansę, wiarę, nadzieję i DOM! Quote
ludwa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dziękujemy za wieści i witamy na dogo wśród "zakręconych", ale zacne to doprawdy grono:lol: Quote
beam6 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 agnieszkadoyl napisał(a):JEGO OCZY SA PELNE MILOSCI I WIARY .... WIARY W NOWE GODNE ZYCIE NA KTORE KAZDY CZWONOROG ZASŁUGUJE ..... Witaj Agnieszko :) Cieszę się, że udało Ci się zalogować i mam nadzieję, że nie pożałujesz nam wieści od Doyla ( i zdjęć :evil_lol: - ja do tej pory nie umiem ich zamieszczać :oops:). Tylko jedna prośba - nie krzycz :lol: (używanie wielkich liter oznacza krzyczenie) nas też rozpiera radość ze szczęścia Doyla :multi: Quote
gdgt Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 witamy, witamy - ja również jestem Agnieszka :-) Quote
Recommended Posts