Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

beam6 napisał(a):
Ciotka Ludwa, Ciotka Beam6 i "Ktoś", kto chce poznac Stefanka :)

Oooo - brzmi interesująco! Proszę od nas też serdecznie wymiziać Stefanka!:loveu:

Posted

To ja tylko mimochodem dorzucę, że ostatnio bywałam u Stefanka prawie codziennie. Biegunka nie ustępowała, wciąż jest makabrycznie chudy. Robiliśmy badanie krwi. Na szczęście trzustka, wątroba i nerki są w najlepszym porządku. Badanie wyszło prawie idealne. Tylko co z tego :-(

Nowe fotki Stefana na jego aukcji na allegro, jak kto będzie ciekaw, znajdzie, a jak będzie uczynny - przeklei.

Posted

Ponieważ dzwoniła do mnie beam6, bo nie ma dostępu do netu w weekend, a wiadomość jest dość pilna, więc ja "robię za posłańca"....
Stefanek ma domek!
Domek cudowny i nowa pani też... :multi:
Beata mówiła mi bardzo dużo o tej adopcji, ale ja ostatnio żyję w trochę innym wymiarze, więc tylko tyle zapamiętałam... :oops:
Bardziej szczegółowe informacje pojawią się w poniedziałek...

A tu 2 fotki już nie niczyjego Stefanka :cool3:

Zobaczcie, jaki on wpatrzony w swoją panią... :loveu:

Posted

Ponieważ dorwałam się do netu to piszę:
Domek jest domkiem z małym ogródkiem. W domku młoda sunia rezydentka (jakieś 7 kg w czerwcu zabrana ze schroniska) i młodziutki kociak przygarnięty niedawno. Oraz Pani.
Sunia warczy i goni Stefanka (ewidentnie z zazdrości) Stefanek patrzy z politowaniem na Sunię a kota ma w nosie.
Niestety dalej ma kłopoty z jelitami czyli sra.....ę i utrzymywana jest dieta ryżowo-kurczakowa. W nocy ściągnął sztućce i pieczywo. Oraz oznacza teren notorycznie (w domu).
A Pani - no cóż, jakby to powiedzieć - przyjmuje to wszystko jako normalne w stanie Stefanka i wierzy, że czas zrobi swoje.
Jutro kolejny komunikat :)

Posted

No, no Beam6 jeszcze nie dodała jakie posłanko Stefanek sobie wybrał... No i już nie Stefanek (ze względu na występowalność imienia w Rodzinie) a Doyle:loveu:

Posted

Bo posłanko Doyle wybrał sobie dopiero później tzn wieczorem w niedzielę :evil_lol: Jak się jakaś dobra dusza zgłosi na ochotnika do wstawienia zdjęć to wyślę MMSA :razz:
Dzisiejszy komunikat od Pani: nocka spokojniesza, kolejna skucha w domu (ale to nie jest problem :lol:). I co najważniejsze - pojawił się cień usmiechu :multi:

Posted

Pani sobie nogi łamała, żeby do Doyla szybko wrócić a tu ............. niespodzianka: pies zaspany, w domu żadnej skuchy :multi: tylko q....pa nadal luźna :shake: ( na dworku, na dworku :lol:). Za chwilę będzie się gotował kolejny kurczak z ryżem i marchewką:razz:. Chyba trzeba będzie kupić leczniczą karmę i podrzucić domkowi.

Posted

beam6 napisał(a):
Pani sobie nogi łamała, żeby do Doyla szybko wrócić a tu ............. niespodzianka: pies zaspany, w domu żadnej skuchy :multi: tylko q....pa nadal luźna :shake: ( na dworku, na dworku :lol:). Za chwilę będzie się gotował kolejny kurczak z ryżem i marchewką:razz:. Chyba trzeba będzie kupić leczniczą karmę i podrzucić domkowi.

KOCHANI !!!!
STEFAN - ZWANY DOYLEM, ZACZYNA WIERZYĆ ZE JEGO MIEJSCE JEST W DOMU, ZE MOŻE POLOŻYĆ SIE NA ŁÓŻKU, WYJSĆ NA DWÓR I WROCIC SPOWROTEM DO CIEPLEGO DOMU :lol: JESTEM Z NIEGO DUMNA :lol:WCZORAJ BYL CALY DZIEN W DOMU I POCZAKAL JAK WROCE ABY SIE ZALATWIC... :lol:NIESTETY TAK JAK PISALA BEAM6 NADAL MA SR....Ę.
JEST CALY CZAS GLODNY JAK TYLKO POCZUJE COS DO JEDZENIA DOSTAJE SZAŁU ;) ALE JESZCZE TROCHE ..... ZACZYNA NIE ODPUSZCZAC MNIE NA CHWILE, KIEDY WSTAJE DOYL I SUCZKA MASZA CHODZA ZA MNA KROK W KROK.... :loveu: JEGO OCZY SA PELNE MILOSCI I WIARY .... WIARY W NOWE GODNE ZYCIE NA KTORE KAZDY CZWONOROG ZASŁUGUJE .....

Posted

agnieszkadoyl napisał(a):
JEGO OCZY SA PELNE MILOSCI I WIARY .... WIARY W NOWE GODNE ZYCIE NA KTORE KAZDY CZWONOROG ZASŁUGUJE .....

Witaj Agnieszko :)
Cieszę się, że udało Ci się zalogować i mam nadzieję, że nie pożałujesz nam wieści od Doyla ( i zdjęć :evil_lol: - ja do tej pory nie umiem ich zamieszczać :oops:).
Tylko jedna prośba - nie krzycz :lol: (używanie wielkich liter oznacza krzyczenie) nas też rozpiera radość ze szczęścia Doyla :multi: