ewatr Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 RUTA93 napisał(a):Przeczytałam wątek i zapisałam się na przyjaciółkę Groszka. A zapraszamy do Gronia zapraszamy :lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Nie wiem czy to było już poruszane... Ciotki schroniskowe. Czy nie wydaje Wam się, że Groszek już nie powinien opuszczać schroniska? To wiekowy piesek, przyzwyczajony do schroniska i jego pracowników/wolontariuszy. Czy jest sens szukać mu domu i skazywać na stres związany ze zmianą otoczenia i nowymi twarzami? No i czy psiak ma tam źle? Śpi na posłanku, jest smyrany przez wolontariuszki, łazi sobie po terenie schroniska gdzie mu się żywnie podoba, głodny też nie jest... Kiedyś obszczekiwał przychodzących tam ludzi dając jasno do zrozumienia, że jest u siebie. Czy jest sens mu to zabierać? CO więcej temu psu potrzeba? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Grrrrrrr...oniu :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi: Quote
MagdaH Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Prosimy o wklejenie Gronisława na specjalny wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-146370/ i poźniejsze aktualizowanie info o nim:p Quote
Kaya93 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='MagdaH']Prosimy o wklejenie Gronisława na specjalny wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-146370/ i poźniejsze aktualizowanie info o nim:p Groszek wklejony :eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-146370/index5.html#post12980952 (post 43) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 przypominamy sie ;) :loveu::loveu: Quote
t_kasiek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 a gdzie Groszek ma aktualne ogłoszenia ?? moze jakies w gazecie by sie przydało - ja niestety nie mam dostepu do zadnej i nie wiem jak by sie za to nawet zabrac..... Quote
t_kasiek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 no dobra - juz znalazłam ostatnio robione ogłoszenia....sa na stronie 104 i 105....tylko tak sobie pomyslalam, ze moze trzeba by jakos odnowic, bo byly robione w lipcu..... Quote
t_kasiek Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Groniu....dlaczego nikt nie chce dac Ci domku :placz::placz::placz: Quote
gosiulaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No właśnie dlaczego... :roll: DLACZEGO DLACZEGO DLACZEGO????? :placz: Quote
ewatr Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='t_kasiek']no dobra - juz znalazłam ostatnio robione ogłoszenia....sa na stronie 104 i 105....tylko tak sobie pomyslalam, ze moze trzeba by jakos odnowic, bo byly robione w lipcu..... To fakt .... :roll: dziewczyny czy odnawiacie ogłoszenia psom ktore były wystawiane ? Ja mam cały czas Gronia na allegro : Pies który nie liczy lat :)zobacz filmiki :) Quote
Kaya93 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='ewatr']To fakt .... :roll: dziewczyny czy odnawiacie ogłoszenia psom ktore były wystawiane ? Ja mam cały czas Gronia na allegro : Pies który nie liczy lat :)zobacz filmiki :) Tak ;) tzn, na niektórych stronach robiłam ogłoszenia nie rejstrując sie i teraz odnowić tego nie mogę :roll: Ale na pozostałych, tak;) Edit. Wszystkie ogłoszenia aktualne. Quote
ewatr Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Kaya93']Tak ;) tzn, na niektórych stronach robiłam ogłoszenia nie rejstrując sie i teraz odnowić tego nie mogę :roll: Ale na pozostałych, tak;)[/quote] Super :lol: ja tak tylko dla formalnosci pytam bo tez sama nie wstawiam na watki odnawianych ogłoszen ale odnawiam zawsze sukcesywnie poki psiak domu nie znajdzie ... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Fotki Gronia nie które beznadziejne ale co poradzić taki fotograf xD:loveu::loveu: cdn ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 tyle ;) no to hopaj Groniu :multi::loveu::loveu: Quote
t_kasiek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Kaya93'] Edit. Wszystkie ogłoszenia aktualne. dziekuje w imieniu Gronisława :) Quote
:: FiGa :: Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ach ten Gronisław i jego wiecznie rozczochrana czupryna :loveu: Quote
gosiulaa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Ach ten Gronisław i jego wiecznie rozczochrana czupryna :loveu: ahhh bo Groniu nie za bardzo przepada za czesaniem... i tylko czasami go mordujemy :eviltong: Quote
Chikinchan Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Groszku nie bądź taki, daj się dziewczynom poczesać :oops: Quote
Recommended Posts