Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy to było już poruszane...
Ciotki schroniskowe. Czy nie wydaje Wam się, że Groszek już nie powinien opuszczać schroniska? To wiekowy piesek, przyzwyczajony do schroniska i jego pracowników/wolontariuszy. Czy jest sens szukać mu domu i skazywać na stres związany ze zmianą otoczenia i nowymi twarzami? No i czy psiak ma tam źle? Śpi na posłanku, jest smyrany przez wolontariuszki, łazi sobie po terenie schroniska gdzie mu się żywnie podoba, głodny też nie jest... Kiedyś obszczekiwał przychodzących tam ludzi dając jasno do zrozumienia, że jest u siebie. Czy jest sens mu to zabierać? CO więcej temu psu potrzeba?

Posted

[quote name='Kaya93']Tak ;) tzn, na niektórych stronach robiłam ogłoszenia nie rejstrując sie i teraz odnowić tego nie mogę :roll:
Ale na pozostałych, tak;)[/quote]

Super :lol: ja tak tylko dla formalnosci pytam bo tez sama nie wstawiam na watki odnawianych ogłoszen ale odnawiam zawsze sukcesywnie poki psiak domu nie znajdzie ...

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ach ten Gronisław i jego wiecznie rozczochrana czupryna :loveu:

ahhh bo Groniu nie za bardzo przepada za czesaniem... i tylko czasami go mordujemy :eviltong: