ewatr Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Daga & Maks']zrobiłam Groszkowi ogłoszenia na : 4lapy.pl eoferty.com.pl psy.pl spacerek.net dwukropek.pl e-zwierzak.pl petsy.pl wegetarianie.pl pineska.pl pajeczyna.pl adopcjapsa.pl neeon.pl Wielkie dzięki w imieniu Gronia Quote
t_kasiek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Dorothy']dziewczyny sa tu juz 82 strony ktorych nie chce mi sie czytac. czy Groszek ma wady i jakie bardzo prosze o informacje :-) czy juz ktos odpowiedzial na to pytanko ??????? Quote
agniecha82x Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dorothy napisał(a):nikt nie odpowiedzial. Ewatr zajmuje sie Groszkiem, wiec jak tu zajrzy pewnie odpowie :) ja nie slyszalam o zadnych jego wadach, oprocz lakomstwa :lol: Gronislaw lubi sobie podjesc :lol: chociaz nie wiem czy to wada :evil_lol: Quote
t_kasiek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 to napiszcie moze do niej prywatna wiadomosc..... A co do wad Groszka - ja dodałabym jeszcze - chęć do zabaw mimo wieku :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agniecha82x Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 no co jak co, ale nasz Gronislaw to na swoje lata nie wyglada :razz: Quote
t_kasiek Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 agniecha82x napisał(a):no co jak co, ale nasz Gronislaw to na swoje lata nie wyglada :razz: dokładnie !!!!!!!!! no, ale czy ma jakieś wady....ja o nich nie slyszalam :) Quote
agniecha82x Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 mysle, ze Ewatr wspomnialaby cos gdyby Groszek jakies wady posiadal :) a ja pamietam wlasnie, ze wspominala o tym jego lakomstwie :lol: Quote
ewatr Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dorothy napisał(a):czy Groszek ma wady i jakie bardzo prosze o informacje :-) Hm :hmmmm: wady ? No pomyślmy ....generalnie zgadza sie z innymi recepcyjnymi zwierzakami / obecnie w zawrotnej liczbie 63 :-( jeszcze tylu wolno ganiajacych psiaków nie mieliśmy :shake: / i nie wszczyna awantur pod warunkiem ze mu jedzenia nie podbieraja bo wtedy potrafi go obronic ale to raczej wyrczenie odstraszajace no w ostatecznosci łapniecie np. szczeniaczka za pupe zeby sie nie zblizał jak staryszek probuje sobie pojesc ... Nie lubi brania na rece , strzyzenia , no wogole jak sie zbytnio przy nim manewruje ;) co nie znaczy ze jak ma lepszy humor a ktos z nas wiecej czasu to golenie i strzyzenie czasem odchodzi we wmiare przyjaznej atmosferze :evil_lol: Nie sprawdzałm tez czy Grochu umie chodzic na smyczy ...musimy to przetestowac w miare czasu... Uwielbia za to głaskanie , sam sie naprasza i wogole jest przefajnym i zywiłowym psiakiem ... No wiecej wad / o ile to wogole sa wady / to ja nie zauwazyłam ...najzwyklejszy rezolutny i przemiły dziadeczek ktory nauczył sie sobie radzic w schroniskowej rzeczywistosci :lol: Quote
agniecha82x Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 tez mowilam, ze cos z tym jedzeniem i lakomstwem u Gronislawa nie tak :diabloti: nie umie sie dzielic :eviltong: :evil_lol: Quote
t_kasiek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 normalnie pies - idealny :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 t_kasiek napisał(a):normalnie pies - idealny :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Normalnie tylko brac i kochac :loveu: Quote
t_kasiek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Gronisław !!!!!!!!! do domku !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agniecha82x Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ciotki juz tu na ciebie krzycza, a ty nic sobie z tego nie robisz i nadal tu siedzisz :shake: Quote
t_kasiek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 agniecha82x napisał(a):Ciotki juz tu na ciebie krzycza, a ty nic sobie z tego nie robisz i nadal tu siedzisz :shake: no nie tak zeby na zle krzeczec......Groszek zasluguje na domek !!!! Quote
agniecha82x Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 t_kasiek napisał(a):no nie tak zeby na zle krzeczec......Groszek zasluguje na domek !!!! oj wiem wiem, ale jak nie prosba to grozba jak to mowia :diabloti: Quote
Daga&Maks Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 tylko że w przypadku Groszka nie sprawdza się ani jedno ani drugie :shake: Quote
agniecha82x Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Gronislaw nie badz uparty, splywaj do domku! :diabloti: Quote
Moniek193 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 agniecha82x napisał(a):Gronislaw nie badz uparty, splywaj do domku! :diabloti: Popieram jak najbardziej;) Do domku:diabloti: Quote
Recommended Posts