ewatr Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='t_kasiek']to ode mnie tez prosze wymiziac :D Dobrze :lol: No to sie Groniu szykuj jutro cie zagłaskam :eviltong: Quote
wtatara Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 i ja też proszę o wygłaskanie. To już tak dawno wypatrzyłam go na Allegro i założyłam watek , nawet nie przypuszczałam Quote
agniecha82x Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ta sliczna kuleczka nadal bez domku... :shake: Quote
agniecha82x Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [ Grochowski czeka... Kto przygarnia ta sliczna puchata kuleczke, no kto? :cool3: Czyz on nie jest przeuroczy? :razz: Quote
agniecha82x Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Gronislaw sie oglasza :cool3: EDIT: chcialam powklejac linki, ale wszystkie poucinalo, chyba nie umiem ich wklejac :oops: poki co jest na: top-ogloszenia.com adopcjapsa.pl ogloszenia.tasdj.pl - tu czeka na akceptacje na razie tyle, ale ciotka bedzie jeszcze dorabiac, chociaz wolalabym, zebys sie wkoncu udal do swojego domku Gronislaw, juz tak dlugo na niego czekasz... Quote
t_kasiek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ja tez nie wiem co sie stalo z tym wklejaniem linkow....mi tez ucina..... Quote
agniecha82x Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 czesc Groszku puchata slodka kuleczko :loveu: pogoda coraz brzydsza, a Ty tam w schronie... a Twoje miejsce to na cieplutkiej kanapie jest przeciez... :-( Quote
t_kasiek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a no na kanapie....tylko ta kanapa cos sie nie chce znalesc :placz::placz::placz: Quote
Paciucha Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Spójrz mu w oczka, widzisz co w nich jest??????????? ja widze-------------------------MILOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
t_kasiek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Paciucha napisał(a):Spójrz mu w oczka, widzisz co w nich jest??????????? ja widze-------------------------MILOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja widze jeszcze radość życia :) Quote
agniecha82x Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Gronislaw badz grzecznym pieskiem posluchaj Cioteczek i udaj sie w koncu do swojego domku!!! Quote
ewatr Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 agniecha82x napisał(a):Gronislaw sie oglasza :cool3: EDIT: chcialam powklejac linki, ale wszystkie poucinalo, chyba nie umiem ich wklejac :oops: poki co jest na: top-ogloszenia.com adopcjapsa.pl ogloszenia.tasdj.pl - tu czeka na akceptacje na razie tyle, ale ciotka bedzie jeszcze dorabiac, chociaz wolalabym, zebys sie wkoncu udal do swojego domku Gronislaw, juz tak dlugo na niego czekasz... Dzieki cioteczko :loveu: z tymi linkami to fakt ........tez nie wiem o co chodzi :shake: Quote
t_kasiek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Groszek do góry - pokazuj sie śliczny !!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts