wtatara Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 jest śliczny. Dziękuję za zdjęcia. Muszę mu opłacić ogłoszenia. Quote
wtatara Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 4. Aby zlecenie zostało zrealizowane, należy przedstawić na wątku/PW/przesłać na maila: - historię psa - obecne miejsce pobytu (miasto, województwo) - wiek - charakter - zachowanie względem kotów/psów/dzieci - szczepienia, sterylizacja/kastracja - do jakiego domu - kontakt - dodatkowe informacje - zdjęcie psa proszę uzupełnić mi te dane zamówiłam dla niego wzruszający tekst. Quote
katik Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 on jest taki piekny. :loveu: Dlaczego nikt go nie chce? :( Quote
gosiulaa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='wtatara']4. Aby zlecenie zostało zrealizowane, należy przedstawić na wątku/PW/przesłać na maila: - historię psa - obecne miejsce pobytu (miasto, województwo) - wiek - charakter - zachowanie względem kotów/psów/dzieci - szczepienia, sterylizacja/kastracja - do jakiego domu - kontakt - dodatkowe informacje - zdjęcie psa proszę uzupełnić mi te dane zamówiłam dla niego wzruszający tekst. Cytuje ze strony schroniska "GROSZEK – (kastrowany) trafił do schroniska w grudniu 2006 r. jako 13 letni piesek. Jest to niewielka psinka. Ma śliczne bardzo duże brązowe oczka, którymi litościwie wypatruje kogoś kto go pokocha.To niezwykle uroczy i wszędobylski Pan :) Uwielbia zabawy maskotakami .. wychodzi w tedy z niego szczęnieca dusza:) Nie można ukrywać .... że Groszek uwielbia jedzonko :) ... dlatego też niczym nie przypomina już tej zabiedzonej Psiny , która do schroniska trafiła w grudniu ....." Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-787 mail : kundelek@rsoz.org Tylko tyle mogę zrobić... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 no to Grochu porywam cie na pierwsza :loveu: Quote
t_kasiek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 alez on pieknie wyglada po fryzjerze !!!!!!!!!! nie poznałabym go pewnie.....tylko czemu domku dalej brak :( aż boję się myśleć czy go wogóle jeszcze się doczeka :( :( :( Quote
gosiulaa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No widzisz Groniu... wszyscy smutni że czekasz już tyle. Nawet imidż zmieniłeś a tu nadal zero chętnych..... Quote
gosiulaa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Pokazuje się i dzisiaj! Trzeba pobłyszczeć trochę nowym fryzem :eviltong: Quote
gosiulaa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Daga & Maks']ja zaglądam[/QUOTE] No to bardzo się z Groniem cieszymy :loveu: Na spacer Groszku? Quote
gosiulaa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 http://lh6.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/S-GQ98_xfII/AAAAAAAAP6Q/rZu6I0EWrO8/s512/DSC05386.JPG Co taka smutna mina Grochu? To może przez tą marną pogodę... Quote
psiulka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='gosiulaa']http://lh6.ggpht.com/_DW2EQTnjJtU/S-GQ98_xfII/AAAAAAAAP6Q/rZu6I0EWrO8/s512/DSC05386.JPG Co taka smutna mina Grochu? To może przez tą marną pogodę... To tylko pozory, Grosiu wczoraj był strasznie towarzyski :loveu: Quote
gosiulaa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='psiulka']To tylko pozory, Grosiu wczoraj był strasznie towarzyski :loveu:[/QUOTE] No to dobrze że zajęłyście się Groniem i miał towarzystwo ^^" Quote
wtatara Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Gronio jest na Gumtree i OLX to poczatek ogłoszeń Quote
gosiulaa Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 wtatara napisał(a):Gronio jest na Gumtree i OLX to poczatek ogłoszeń To wstaw może linki do ogłoszeń i przenieś je na pierwszą stronę ;) Dzięki w imieniu Gronia za ogłaszanie :loveu: Quote
gosiulaa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 katik napisał(a):Wczoraj widziałam Groszka na allegro. Babcia Ewcia o allegra dba i dlatego Grochu jest jego szczęśliwym posiadaczem :eviltong: Quote
wtatara Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Groniu przepraszam Cię ale teraz to już jest horror. Po wczorajszej akcji w krakowskim schronisku mam 6 psów pod opiek a i 2 moje. W sumie 3 mam w domu, 4 u córki teścia i 1 u koleżanki. Quote
Recommended Posts