agniecha82x Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 wszystkiego najlepszego w nowym roku, a przede wszystkim domku dla Groszka!!! Quote
Chikinchan Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Przyjacielu Groszka, gdzie jesteś? :cool3: Quote
agniecha82x Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Groszek nadal bez swojego przewodnika :shake: Quote
t_kasiek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 czy Groszek ma wogole jakies ogloszenia ?? Quote
agniecha82x Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 t_kasiek napisał(a):czy Groszek ma wogole jakies ogloszenia ?? ma allegro caly czas robione przez ewatr, ma duzo filmikow na utubie, ja mu robilam, ale pewnie juz polecialy w dol albo powygasaly, bo to bylo juz jakis czas temu. Quote
Tuuli Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Groszeczku, czas już, żeby ktoś zabrał Cię do domku... Taki pogodny z Ciebie psiaczek, tyle radości możesz dać człowiekowi:loveu: Quote
t_kasiek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 przydaloby sie odnowic ogloszenia....tylko ja mam tak malo czasu :( juz nie mowic o tym, ze po osmiu godzinach pracy przy kompie w domu ostatnio nie mam sily juz przed nim siadac :( Quote
maarit Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Groszku wstawiłam Cię na stronkę kudłatych kremowych (link w sygnaturze) moze akurat. w Rzeszowie jesteś co nie? Quote
agniecha82x Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 t_kasiek napisał(a):przydaloby sie odnowic ogloszenia....tylko ja mam tak malo czasu :( juz nie mowic o tym, ze po osmiu godzinach pracy przy kompie w domu ostatnio nie mam sily juz przed nim siadac :( ja niestety podobnie mam, brak czasu na wszystko ostatnio :-( tez praca przy kompie 8 godzin, a wieczorami jeszcze szkola jezykowa :shake: juz nie wspominajac o innych obowiazkach :shake: tak Groszek to rzeszowski kudlaczek :diabloti: Quote
ewatr Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 t_kasiek napisał(a):przydaloby sie odnowic ogloszenia....tylko ja mam tak malo czasu :( juz nie mowic o tym, ze po osmiu godzinach pracy przy kompie w domu ostatnio nie mam sily juz przed nim siadac :( agniecha82x ja niestety podobnie mam, brak czasu na wszystko ostatnio :-( tez praca przy kompie 8 godzin, a wieczorami jeszcze szkola jezykowa :shake: juz nie wspominajac o innych obowiazkach :shake: tak Groszek to rzeszowski kudlaczek :diabloti: Oj to dziewczyny witajcie w klubie ;) "bezczasowych" ludzi .....skad ja to znam ?:roll: Quote
Daga&Maks Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ja też za bardzo nie mam czasu.Siedze w szkole do 15 potem nauka,jeszcze z psa trzeba wyprowadzić :roll: Może w weekend znajdę trochę czasu żeby porobić kilka ogłoszeń Quote
t_kasiek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 mnie niestety w ten weekand nie ma w domku - wiec moze Ty kilka ogloszen w ten, a ja zrobie kilka w przyszlym tygodniu.....zawsze to lepsze niz nic !! :placz: Quote
agniecha82x Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Groszek idzie na spacerek po dogomanii :) Quote
Dorothy Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 dziewczyny sa tu juz 82 strony ktorych nie chce mi sie czytac. czy Groszek ma wady i jakie bardzo prosze o informacje :-) Quote
Daga&Maks Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 zrobiłam Groszkowi ogłoszenia na : 4lapy.pl eoferty.com.pl psy.pl spacerek.net dwukropek.pl e-zwierzak.pl petsy.pl wegetarianie.pl pineska.pl pajeczyna.pl adopcjapsa.pl neeon.pl Quote
Chikinchan Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Daga & Maks napisał(a):zrobiłam Groszkowi ogłoszenia Bardzo fajnie :p :Rose: Hop Groszku!! Quote
Recommended Posts