Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok,jutro postaram sie zadzwonic do schronu i dopytac o wszystko.Mnie tez zalezy by trafil jak najlepiej..
Zapytam jeszcze Pani czy dojechala by po Gronia ,ale to dopiero we wtorek bo dzis juz wyjechala i wraca we wtorek wlasnie.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

wtatara napisał(a):
Groszku miałam dla Ciebie domek z ogrodem

A może jeszcze jest to aktualne jeszcze a Groszek cieszylby się w koncy swym domem .?Kto wie..

Edited by Olga7
  • 4 months later...
Posted

Kochani, właśnie pisałam do Olgi, ale udało mi się odszukać wątek Gronia, który uwaga, uwaga.. od 2 dni grzeje dupkę w nowym domku! :loveu:

A tu wiadomość od nowych właścicieli:
[FONT=lucida grande]Witamy serdecznie![/FONT]
[FONT=lucida grande]Zgodnie z obietnicą przesyłamy kilka zdjęć Groszka, który dołączył do nas 2 dni temu. Psiak jest niesamowity i mimo swojego wieku potrafi zaskakiwać żywiołowością szczeniaka. Pierwszego dnia w nowym domku był nieco nieśmiały ale szybko dał się przekupić kawałkiem żółtego sera;) Widać ze Groniu czuje się u nas coraz pewniej bo dzisiaj na przykład pod naszą nieobecność ułożył się wygodnie na środku łóżka w sypialni, a że jest niesamowitym śpiochem na wszelkie próby budzenia reagował pochrapywaniem i zakrywaniem się łapkami;)[/FONT]
[FONT=lucida grande]Pozdrawiamy serdecznie[/FONT]
[FONT=lucida grande]Iza i Jarek[/FONT]

Posted

O rany, nie wierzę.
Już dawno nic mnie tak nie ucieszyło, jak wiadomość, że Gronio w końcu znalazł dom i swoich ludzi. :loveu:
Powodzenia Groszku. :)

Posted (edited)

Wczoraj dostalam na pw wiad.od cioteczki Moniek ,iż Groszek ma w koncu swoj wymarzony przez tyle lat swoj nowy dom i wspanialych ludzi !!!! Wspaniala wiadomosc - ! Bardzo ,bardzo cieszymy się - !!!!!!:loveu::loveu:
Jak to dobrze ,że znależli się wspaniali ludzie,ktorzy adoptowali Groszka !!!! Juz przekazalam tę cudowną wiadomość wtatarze z Krakowa ,która wlożyla wczesniej dużo starań i pracy w oglaszanie Groszka i nawet udalo się znalezć dom Groszkowi,ale warunek osobistego odbioru sprawdzonego już chętnego domu uniemożliwil tę adopcję -aż na 2 lata prawie,jak się okazalo. Jednak dzięki Waszej pracy starających się znależć także starszym psom -oglaszaniu ich - Groszek i Lucas znalezli jednak nowe domy -już na ostatnie lata swego życia . Bardzo dziękujemy nowym wlaścicielom Groszka ,że ofiarowali Groszkowi swoje serca i miejsce w domu !!!
:loveu::loveu:
Drugi wątek Groszka,pozniejszy :http://www.dogomania.pl/forum/threads/230871-GROSZEK-SENIOR-prosi-o-adopcję-schronisko-Kundelek-Rzeszów?p=19623776

Edited by Olga7
Posted

Ale cudna wiadomosc!Kochany wreszcie sie doczekal..:multi::multi::multi:Badz szczesliwy i zdrow Groszeczku jak najdluzej:loveu:

Jako ze pojawiam sie po dosc dlugiej przerwie,zycze Wszystkim pomyslnosci w tym nowym 2013 roku:lol:

Posted

Grochuuuuu!!!! W końcu szczęście uśmiechnęło się i do Ciebieee!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę, teraz to już tylko dużo zdrówka, zdrówka i Pańciostwu też :loveu: