jusstyna85 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 ARKA napisał(a):Z tego co sie dowiedzialam schronisko samo porobi te badania-pojedzie z Niunią do klinki. A kto pojedzie? wiesz? Quote
ARKA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 jusstyna85 napisał(a):A kto pojedzie? wiesz? ma jechac p.Justyna Quote
M&M Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dzieki za filmik i zdjecia. Ciekawe...jak stala w miejscu to tiki byly, a jak uwaga przeszla na otoczenie to ruszyla jak zdrowy pies. ciekawe czy udaloby sie calkowicie wyeliminowac skutki choroby. Quote
jusstyna85 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 ARKA napisał(a):ma jechac p.Justyna Justyna jest tak zawalona pracą, że dobrze by było ją odciążyć.Ona nie odmówi,ale przydałoby sie jej troche wolnego. Ja jeszcze dzisiaj napisze na wątku Rudy Śl, że poszukiwana osoba.Brynów nie jest daleko,a sunia grzeczna.To nie musi być ktoś doświadczony.Może ktoś ulegnie. Quote
halbina Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 no niestety, nie mam jak pomóc... ale podrzucę! Quote
poczwarka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nie mogę dać suńce domku, ale jeżeli zajdzie taka potrzeba to chętnie obejmę ją adopcją wirtualną. Quote
t_kasiek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Czy Cos Sie Wyjasnilo W Sprawie Suni - Co Z Tymi Badaniami ??? Quote
wanda szostek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Sunia w górę po szansę na życie i trochę radości. Quote
Pogódka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jejku, żal coś pisac jak się nie może pomóc, wzięłam Kromkę , mam jeszcze jednego psa, dwa akwaria, papugi, królika , nie dam rady a wszystkim bym pomogła. Ludzie jak ktoś może niech działa, naprawdę, mnie każdy potępiał, że chora jestem, tyle zwierząt, ale one potrafią się odwdzięczyc, chciałam tylko podbudowac, pozdrawiam Quote
jusstyna85 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 poczwarka napisał(a):Nie mogę dać suńce domku, ale jeżeli zajdzie taka potrzeba to chętnie obejmę ją adopcją wirtualną. Innemu pieskowi przydałaby się adopcja wirtualna.Dzisiaj wystawie mu wątek.Ta sunia ma zapewnione pieniążki.Tamten nie,a jest w pilnej potrzebie,bo być może ma chore serduszko :( Dziękujemy za zwrócenie uwagi. Quote
jusstyna85 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Pogódka napisał(a):Jejku, żal coś pisac jak się nie może pomóc, wzięłam Kromkę , mam jeszcze jednego psa, dwa akwaria, papugi, królika , nie dam rady a wszystkim bym pomogła. Ludzie jak ktoś może niech działa, naprawdę, mnie każdy potępiał, że chora jestem, tyle zwierząt, ale one potrafią się odwdzięczyc, chciałam tylko podbudowac, pozdrawiam Masz wesoło w domu :) Masz racje wszystkie zwierzęta potrafią sie odwdzięczyć na swój sposób. Quote
jusstyna85 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 t_kasiek napisał(a):Czy Cos Sie Wyjasnilo W Sprawie Suni - Co Z Tymi Badaniami ??? Justyna jest za weterynarzem w Chorzowie Fabisz.Ja nie znam go,ale właśnie porozsyłałam wiadomości do ludzi,którzy mogliby słyszeć.Na Brynowie jest strasznie drogo,a ten jest podobno w porządku i dobry. Sunia będzie u znajomej Arki tak długo aż nie znajdzie sie super domek-jeśli nie znajdzie sie,to pozostanie tam na zawsze.Jest ogłoszona na stronie Fundacji,która bierze psy ze schroniska w Rudzie Śląskiej. Miejmy nadzieję, że wszystko się uda. Quote
t_kasiek Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 dziekuje justynko :) mam nadzieje, ze jak sunia bedzie w domku, spokojna...poczuje cieplo czlowieka...moze z czasem tiki troszke sie zmniejsza.... Quote
jusstyna85 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Ja też mam taką nadzieje.Diagnostyka jednak bardzo potrzebna,Oby jej sie nie pogorszyło... Quote
ARKA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dzis Niunia miala miec badania, czy cos wiadomo, jakie wyniki? Quote
wanda szostek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Martwię się też o tą sunię , bo bardzo biedniutka. Quote
iwa77 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 jak sie ma malenka - czy cos wiadomo w sprawie badan? Oby sie jej udalo !:loveu: Quote
jusstyna85 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Jednak Brynów nie okazał sie tak dobry jak myślałam. Ja wiem tylko tyle, że oni poradzili ją uśpić... Dokładnie wszystko napisze Justyna. Na pewno ma lekką anemie, nie zapamiętalam... wątroba i nerki w porządku. Quote
Izis Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jak to uśpić??? Podali jakiś powód? No bo chyba nie ten tik? Jestem przekonanana, że mogłaby znaleźć własny dom mimo tego biedna Tika :-( Quote
ARKA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Pani Ania czeka na Niunie, dopytuje o Nią.;) Quote
jusstyna85 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 auraa napisał(a):to nie sa dobre wiadomości:shake: Po prostu weterynarze chyba nie wierzą, że znajdzie domek... Quote
Recommended Posts