Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki za filmik i zdjecia. Ciekawe...jak stala w miejscu to tiki byly, a jak uwaga przeszla na otoczenie to ruszyla jak zdrowy pies. ciekawe czy udaloby sie calkowicie wyeliminowac skutki choroby.

Posted

ARKA napisał(a):
ma jechac p.Justyna

Justyna jest tak zawalona pracą, że dobrze by było ją odciążyć.Ona nie odmówi,ale przydałoby sie jej troche wolnego.

Ja jeszcze dzisiaj napisze na wątku Rudy Śl, że poszukiwana osoba.Brynów nie jest daleko,a sunia grzeczna.To nie musi być ktoś doświadczony.Może ktoś ulegnie.

Posted

Jejku, żal coś pisac jak się nie może pomóc, wzięłam Kromkę , mam jeszcze jednego psa, dwa akwaria, papugi, królika , nie dam rady a wszystkim bym pomogła.
Ludzie jak ktoś może niech działa, naprawdę, mnie każdy potępiał, że chora jestem, tyle zwierząt, ale one potrafią się odwdzięczyc, chciałam tylko podbudowac, pozdrawiam

Posted

poczwarka napisał(a):
Nie mogę dać suńce domku, ale jeżeli zajdzie taka potrzeba to chętnie obejmę ją adopcją wirtualną.

Innemu pieskowi przydałaby się adopcja wirtualna.Dzisiaj wystawie mu wątek.Ta sunia ma zapewnione pieniążki.Tamten nie,a jest w pilnej potrzebie,bo być może ma chore serduszko :(

Dziękujemy za zwrócenie uwagi.

Posted

Pogódka napisał(a):
Jejku, żal coś pisac jak się nie może pomóc, wzięłam Kromkę , mam jeszcze jednego psa, dwa akwaria, papugi, królika , nie dam rady a wszystkim bym pomogła.
Ludzie jak ktoś może niech działa, naprawdę, mnie każdy potępiał, że chora jestem, tyle zwierząt, ale one potrafią się odwdzięczyc, chciałam tylko podbudowac, pozdrawiam

Masz wesoło w domu :)

Masz racje wszystkie zwierzęta potrafią sie odwdzięczyć na swój sposób.

Posted

t_kasiek napisał(a):
Czy Cos Sie Wyjasnilo W Sprawie Suni - Co Z Tymi Badaniami ???

Justyna jest za weterynarzem w Chorzowie Fabisz.Ja nie znam go,ale właśnie porozsyłałam wiadomości do ludzi,którzy mogliby słyszeć.Na Brynowie jest strasznie drogo,a ten jest podobno w porządku i dobry.

Sunia będzie u znajomej Arki tak długo aż nie znajdzie sie super domek-jeśli nie znajdzie sie,to pozostanie tam na zawsze.Jest ogłoszona na stronie Fundacji,która bierze psy ze schroniska w Rudzie Śląskiej.

Miejmy nadzieję, że wszystko się uda.

Posted

Jednak Brynów nie okazał sie tak dobry jak myślałam.
Ja wiem tylko tyle, że oni poradzili ją uśpić...

Dokładnie wszystko napisze Justyna.
Na pewno ma lekką anemie, nie zapamiętalam...
wątroba i nerki w porządku.

Posted

Jak to uśpić??? Podali jakiś powód? No bo chyba nie ten tik?
Jestem przekonanana, że mogłaby znaleźć własny dom mimo tego biedna Tika :-(