Izis Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cioteczki psom nie wolno dawać czekolady (np. dla yorka lub psa podobnej wielkosci tabliczka czekolady gorzkiej jest dawka śmiertelną!) Jaka jest jego opinia czy to się może np. nasilić czy raczej gdyby miała spokojny dom to sie osłabią te tiki? Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Izis napisał(a):Cioteczki psom nie wolno dawać czekolady (np. dla yorka lub psa podobnej wielkosci tabliczka czekolady gorzkiej jest dawka śmiertelną!) Jaka jest jego opinia czy to się może np. nasilić czy raczej gdyby miała spokojny dom to sie osłabią te tiki? Tiki na pewno osłabłyby... Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Ja dzisiaj osobiście poznałam ją, ona jest naprawde przekochana, tak bardzo tuliła sie :(kiedy mocno sie wtuliła,to tiki osłabły w ogóle... Kto da jej szanse? Quote
Izis Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ile ma czasu? Jak z jej szczepieniami i zdrowiem teraz oprocz tych tików? Czy ktos wzial ja na dluzszy spacer z dala od schronu i czy wtedy tiki ustaly i szla normalnie? Czy ktos moglby ja wziac do siebie na DT jesliby byla szansa na dom? Pytam na razie tylko tak na wszelki wypadek. Acha i poprosze te filmiki na maila. Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Izis napisał(a):Ile ma czasu? Jak z jej szczepieniami i zdrowiem teraz oprocz tych tików? Czy ktos wzial ja na dluzszy spacer z dala od schronu i czy wtedy tiki ustaly i szla normalnie? Czy ktos moglby ja wziac do siebie na DT jesliby byla szansa na dom? Pytam na razie tylko tak na wszelki wypadek. Czasu ma mało... Jest zdrowa, szczepiona na wszystki... Justyna bierze ją na spacery,ale to blisko schroniska na pola.Nie można powiedzieć, że całkowicie ustają,bo to zależy od sytuacji.Dzisiaj np pracownik schroniska powiedział, że rano w ogóle nie miała tików. Co do DT nie wiem czy ktoś zmiłowałby sie :( Gdyby był domek,to zrobiłabym wszystko, żebt zebrać pieniądze choćby na hotelik :( Quote
izabela.szczepaniak Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 OJ ... mała poczebuje spokoju a jak bym ją wzieła to napewno by go nie miała bo mam dwie niezbyt przyjazne suczydła w domu :shake: mogłabym ewentualnie spróbować ze szczeniakiem choć i to było by niepewne .:placz: Jeju co tu zrobić :roll: Quote
HebaNova Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 kurka u mnie juz jedno suczydło jest na tymczasie trzeba myślec intensywnie, takie trzęsienie przeciez w niczym nie przeszkadza. Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 HebaNova napisał(a):kurka u mnie juz jedno suczydło jest na tymczasie trzeba myślec intensywnie, takie trzęsienie przeciez w niczym nie przeszkadza. Gdyby ludzie też tak myśleli...:( Kiedy dzisiaj pokazałam jednej Pani ją,to zapytała sie mnie czy zwariowałam...domyślcie jak zareagowałam...:( Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Czy ktoś mógłby zrobić banerek? Quote
izabela.szczepaniak Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Rozesłałam link do znajomych może oni coś poradzą bo nie mają psiaka Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 izabela.szczepaniak napisał(a):Rozesłałam link do znajomych może oni coś poradzą bo nie mają psiaka Dzięki..... Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Podniosę... może znajdzie się jakaś kochana osóbka która chciałaby nakolankową sunię ...bo taka ona przecież jest ...nie każdy potrzebuje za towarzysza psa wyczynowca ... Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Kto spojrzy na sunie sercem? .... Quote
iwa77 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Malenka Kochana Sunieczka Pilnie Potrzebuje Pomocy Czy Znajdzie Sie Ktos Z Wielkim Serduchem I Wyciagnie Reke Do Malej? Quote
Izis Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 jusstyna85 napisał(a):Czasu ma mało... Jest zdrowa, szczepiona na wszystki... Justyna bierze ją na spacery,ale to blisko schroniska na pola.Nie można powiedzieć, że całkowicie ustają,bo to zależy od sytuacji.Dzisiaj np pracownik schroniska powiedział, że rano w ogóle nie miała tików. Co do DT nie wiem czy ktoś zmiłowałby sie :( Gdyby był domek,to zrobiłabym wszystko, żebt zebrać pieniądze choćby na hotelik :( Moge sprobowac oglosic ja w Niemczech. Ale jesliby sie dom znalazl to trzebaby ja zachipowac i dac paszport. Napisz mi do kiedy ona ma czas tak naprawde bo to wazne jest. Potrzebuje ten filmik a link co s nie za bardzo dziala ostatni. Przeslij ok? I zdjecia wieksze jakies. Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Izis napisał(a):Moge sprobowac oglosic ja w Niemczech. Ale jesliby sie dom znalazl to trzebaby ja zachipowac i dac paszport. Napisz mi do kiedy ona ma czas tak naprawde bo to wazne jest. Potrzebuje ten filmik a link co s nie za bardzo dziala ostatni. Przeslij ok? I zdjecia wieksze jakies. z zachipowaniem i paszportem nie będzie problemu. Ja zupełnie nie znam sie na filimikach.Nie wiem w jaki sposób Ci go przesłać,bo ma go na komputerze Justyna. Zdj wyśle,ale podaj e mail Quote
t_kasiek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 filmik mozna przeslac mailem...tylko zalezy ile zajmuje.... do kiedy sunia ma czas ????????????? :( Quote
basia0607 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Są ludzie dobrego serca i trzeba na nich trafici i trafimy, zobaczycie ! Quote
Izis Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Do kiedy Tika ma czas? Czy mozesz ja tak nazwac? Trudniej zabic psa, ktory ma imię i trudniej przejść obojętnie obok. Czy mozesz zrobic jej zdjecie aktualne (juz po porodzie)? Bo moze wtedy brzusze nie jest taki duzy czy tez jest taki? Musimy wykorzytac kazda szanse dla niej Zaraz napisze do Edytki zeby wrzucila ja w dzial DO Ocalenia, ktory wlasnie powstaje na nowej stronie adopcyjnej dla najpilniejszych Quote
HebaNova Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ten trzeci filmik działa, tylko musicie z przeglądarki wykasować pierwsze 3 znaki przed http i będzie grało. trzeba skasować gg: Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Izis napisał(a):Do kiedy Tika ma czas? Czy mozesz ja tak nazwac? Trudniej zabic psa, ktory ma imię i trudniej przejść obojętnie obok. Czy mozesz zrobic jej zdjecie aktualne (juz po porodzie)? Bo moze wtedy brzusze nie jest taki duzy czy tez jest taki? Musimy wykorzytac kazda szanse dla niej Ja nie mogę określić ile ona ma czasu, schronisko na pewno też by nie chciało.Im zależy na jej dobru i kiedy będą mieli pewność, że sunia ma jakiekolwiek szanse na dom,to przetrzymają.Prawda Justyna? Z resztą niech sie wypowie Justyna_Wolontariat. Ja właśnie nie jestem za nazywaniem psów,bo trudniej sie przychodzi pożegnać sie z nimi. Ona naprawde zamęcza sie w schronisku, jest w biurze,leży na koszyczku,ale wiecie ile tam psów przychodzi i ją straszy :( Poprosze Justyne o zdjęcia Quote
niufek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Izis napisał(a):Moge sprobowac oglosic ja w Niemczech. Ale jesliby sie dom znalazl to trzebaby ja zachipowac i dac paszport. Napisz mi do kiedy ona ma czas tak naprawde bo to wazne jest. Potrzebuje ten filmik a link co s nie za bardzo dziala ostatni. Przeslij ok? I zdjecia wieksze jakies. Wiesz ,samo oglaszanie tysiaca psow to nie wszystko. Ty wez lepiej szukaj mocniej pomocy dla Sary z Pabianic ,a nie domu docelowego dla niej w Niemczech bo to graniczy z paranoja .Suczka wymagajaca operacji i socjalizacji , a ty szukasz jej domu docelowego w Niemczech??? Czytalam twe teksty przy tych psach co je oglaszasz , bez przesady w Niemczech nie ma swietych ludzi , wiec nie licz na cuda. Sunia z Rudy Slaskiej bedzie ogloszona , o to sie nie martw , jak chcesz ,szukaj jej domu w Polsce. Quote
Recommended Posts