Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

13.02.2008
Lusia jest po dokładnych badaniach. Nie jest dobrze .. na tym jednym małym ciałku, taka ilość chorób ...
Lusia ma ropne zapalenie skóry, powiększający się guz na łokciu, guzy na sutkach, stawy biodrowe w strasznym stanie - konieczna bedzie kolejna operacja, żeby zmniejszyć ból. Nerki i wątroba też pozostawiają wiele do życznia. Do tego wszystkiego kokcydioza.

Posted

Ehhh mysza :( te guzki pewnie zaczely sie lepiej rozwijac jak dostaly pozywki.. lepszych warunkow..
Bog stworzyl BOKSERA - pieknego, silnego, dostojnego psa.. tylko nie pomyslal chyba o zdrowiu dla nich.. :-?

Posted

kopiuje z forum BwP:

Lusia miala wykonane kontrolne badanie krwi i jest juz dobrze. Antybiotykoterapia zakonczona i teraz chirurg zdecyduje co najpierw operujemy - czy lokiec czy guzy sutkow.
Humorek rewelacyjny, na spacerze maly parowozik, ciagnie i rwie do przodu jak szaleniec

• 2 weeks later...
Posted

LUSIA jest w DT u Dharmy

Lusia miala dzis operacje lokcia. Guz wielkosci grejpfruta zostal usuniety. Byl tak wielki, ze nie dalo sie zszyc rany. Lusia ma wielka dziure, a nastepnym zabiegiem bedzie przeszczep skory.
Wykancza mnie patrzenie na cierpienie tej psiny. Czekaja ja jeszcze co najmniej 3 operacje dzielna mala dziewczynka, ma teraz sprawna tylko jedna nozke
Bardzo, bardzo prosze o wplaty dla Lusi. Koszty sa gigantyczne :/

Lusia w ogole nie chodzi. Musze ja nosic