wykrywka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Quba fajnie,że się odezwałeś (łaś) i dzięki za fotki Lusi.Życzę pomyślnych wyników i duuużżżżo zdrowia. Quote
Quba Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Byliśmy dzisiaj z Lusią na USG jamy brzusznej. Niestety zmiana w miednicy małej się powiększyła-wygląda na nowotworową. :( We wtorek idziemy do onkologa. Najprawdopodobniej Lusia będzie miała robioną biopsję. YouTube - Spacer w lesie YouTube - Spacer w lesie Quote
jogi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 dopiero trafiłam na wątek, mimo, że sprawa lusi była mi znana:oops: Trzymam kciuki za jej zdrowie. Quote
Quba Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Niestety Lusia odeszła za Tęczowy Most 28 sierpnia 2009r. Jej organizm nie wytrzymał 2 dawki chemioterapii. Wcześniej usunięto jej nowotwór złośliwy (mięsaka) z miednicy małej. Miała też nowotwór w okolicy nerki. Kocham Cię Lusiu... Lusiu-na zawsze pozostaniesz w moim sercu... Quote
wykrywka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Lusiu-na zawsze pozostaniesz w moim sercu...[/QUOTE] W moim sercu i pamięci również. Quote
Akadna Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Biegaj szczęśliwa za TM... Odeszła dzień po Vectorku... Quote
Tola Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Dopiero dowiedzialam się:-( Tak mi przykro:-( Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Lusiu ostatnie miesiące życia byłaś szczęsliwa...dziękujemy za to wszystkim którzy mieli jakikolwiek udział oraz przede wszytski właścicielom...bardzo współczuje straty, ściskam i pozdrawiam Quote
sacred PIRANHA Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 nie moge nic edytowac....napisze do moda... Quote
gryzeldzia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ja klikam szybko lewym przyciskiem myszy dwa razy i nie mam problemu z edytowaniem.Jak kliknę raz to nie działa.Musi być szybko klik,klik. Quote
Panca Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 bardzo mi przykro....Lusia dolaczyla do Gapa i wielu innych pieskow ktore teraz zdrowe i szczesliwe biegaja po niebieskich lakach Quote
Recommended Posts