Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od dłuższego czasu tropię sobie z moją beagielką w ramach spacerów i miłego spędzenia razem czasu. Ona to kocha :loveu:.
Niestety za rzadko trafia mi się "jeleń" to ułożenia śladu i przejścia potem jeszcze raz z nami.
Szukam kogoś kto też tak sobie tropi i chciałby się spotkać na deptanie wzajemne w Warszawie lub południo-wschodniej okolicy.
Jak mi się łopatologicznie wytłumaczy to mogę też ułożyć ślad dla psa sportowego lub użytkowego, nawet bardzo długi.

Znajdzie się chętny? :razz:

Posted

O ! Cos takiego ziomki ze Satrej Milosnej :-) No nie wiedzialam ,ze ktos z dogomani mieszka na moim osiedlu .
Jefta ,moze nawet mijamy sie na spacerach .Ja chodze z dwiema sznaucerkami srednimi :-)
Dajcie znac jesli sie umowicie ,moz e i ja dolacze .Jezdzilam na zajecia z tropienia do Ayshe ale potem odpadlam z braku czasu ,a bywa ,ze mi brakuje tej rozrywki :-)

Posted

Romas napisał(a):
O ! Cos takiego ziomki ze Satrej Milosnej :-) No nie wiedzialam ,ze ktos z dogomani mieszka na moim osiedlu .
Jefta ,moze nawet mijamy sie na spacerach .Ja chodze z dwiema sznaucerkami srednimi :-)
Dajcie znac jesli sie umowicie ,moz e i ja dolacze .Jezdzilam na zajecia z tropienia do Ayshe ale potem odpadlam z braku czasu ,a bywa ,ze mi brakuje tej rozrywki :-)

Kojarzę chyba :razz: czarnym i pieprzykiem-zawsze ładnie wytrymowane?
Ja mieszkam na 08 i na sik chodzę pod plac zabaw/przepompownię/stare przedszkole i tam widuję rzadko, ale widuję kogoś z dwoma średnakami...

Jak Ci zabraknie rozrywki to napisz mi smsa

Posted

PATIszon napisał(a):
O to jestes przeszkolona! Super, bo ja calkiem zielona w tym zakresie...:roll:

Ciutek wiem :-) Zawsze to lepsze niz nic :-)
Jefta , ja tez widuje tam czasem osoby z beaglem :-) Pisze osoby ,bo jest tych pieskow roche na osiedlu .Teraz bede zaczepiac beaglowcow i pytac "Czy my sie nie znamy z dgm ? " :-)
Tak moje sznaucery to pieprzaczka i czarnulka .
Ja tam pod plac zabaw tez na sik chodze, rano .
Dobra dziewczyny to mozna sie kiedys skrzyknac , w weekend ,byle nie nastepny :-) Chyba ,ze macie wolne czasem w tyg rano .
Telefon zapisalam .W razie czego mozecie mi dac znac na PW gdybyscie podjely jakas decyzje tropieniowa.

Posted

Witajcie!
My też jesteśmy chetne, ja + suczka wnk. Najchętniej dołączymy w weekendy.
Jefta- gdzie dokładnie łazicie i układacie ślady ?
Ja w ten weekend byłam z suka w Józefowie i byłam zaskoczona ilością zwierzyny w pobliżu zabudowań. Suka wytropiła, wystawiła i wypłoszyła 2 bażany i 4 sarny. Na początek wolałbym łazic w miejscach gdzie jest mniej zwierzyny typu sarny, bałam sie że pogoni.

• 6 months later...
Posted

Ktos jeszcze bawi sie w tropienie w Warszawie? My zaczelysmy kilka dni temu na obozie, suka podobna ma ogromny talent, wiec szukam kogos, z kim moglybysmy sie w to bawic ;)

Posted

zakla napisał(a):
Ktos jeszcze bawi sie w tropienie w Warszawie? My zaczelysmy kilka dni temu na obozie, suka podobna ma ogromny talent, wiec szukam kogos, z kim moglybysmy sie w to bawic ;)

tak bawimy się (mamy w planach systematyczne spotkania) w Starej Miłosnej na terenie szwadronu. Jak masz fajne miejsce to możemy się przenieść ;)

Posted

Miejsca nie posiadam raczej, a przynajmniej sie nie rozgladalam. Choc pewnie cos by sie u nas na wsi znalazlo ;) Do tej pory weszylysmy tylko na zaoranym i zarosnietym polu.
Moge liczyc na informacje na pw? My jestesmy z jablonny.

• 4 years later...
Posted

Jeśli ktoś dalej jest chętny potropić użytkowo w okolicach Warszawy to proszę dać znać, najlepiej na pw bo rzadko tu bywam. I baaardzo liczę na zapaleńców przez duże Z, bo z tego co widzę chęci zawsze są, gorzej z realizacją ;] a teraz już powoli idzie jesień i nie musimy zrywać się o świcie, tak więc dużych poświęceń nie trzeba, a widok własnego psa szukającego zguby - bezcenny ;)