Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech to u mnie na osiedlu, w niektórych blokach lepsi ludzie mieszkają.
mamy blokowca (nie przy moim bloku) od 100 lat bez mała. Łazi po całym osiedlu, budę już ma, jak bardzo zimno to zabierają go do mieszkania. Nawet schron go nie rusza, jak przyjeżdżają po inne psy. Zresztą przykładów jest jeszcze parę.
Maxiu śliczny jest;)

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to trzeba będzie jakieś dziecko "wrzucić":evil_lol:. Oczywiście żartuje. Ja to mam lepiej bo siostra ma 9 lat także jakby co zawsze chętna jest aby pojechać ze mną do schroniska...:p

Nie mam konta na allegro ale napiszę do odpowiedniej osoby;)

Posted

Supera :D:D:Dmagdysko bede Ci pisała Madzia tak z przyzwyczajenia i wogole bo lubie imię Madzia:D:D:Dwięc Madziu-dziękuję w imieniu Maxa:Da co nowego...hmm...chyba nic:(dalej tak samo bez zmian....czyli zero zainteresowania:(

Posted

To proszę jak najszybciej:evil_lol: a allegro się przedłuża bo moja pomoc ma już zablokowane gdyż za dużo ma do oddania pieniędzy:evil_lol:
także wytrwale poszukuję kolejnej osóbki która mi pomoże.
Napiszcie jak najszybciej które psiaki są najbardziej potrzebujące (wiem że wszystkie ale może na sam początek poproszę o allegro dla dwóch psiaków aby nie obciążać tej osoby).;)
Także czekam na szybką odpowiedź. Może też będziecie miały wenę twórczą także tekst chwytający za serce także by się przydał.
Czekam na odpowiedź i wtedy wyślę wiadomość.
:p