KORONA Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Pozwolę sobie odpowiedzieć za Becię :) korci mnie żeby rozpowszechnić gdzie się da tą wiadomość. ALA JEST W CIĄZY!!!! Będą małe dogi!! Quote
Insomnia Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 nio to wielkie wow :D teraz nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekac na szczesliwe rozwiązanie :-) Quote
byc_moze Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Dzieki, dzieki za pomoc :) Tak moja Alka jest w ciazy, przewidywany termin budowy kojca 15 stycznia, a porodu 25 stycznia :) Pozdrawiam. Quote
Insomnia Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Beata,pojaw sie i zdaj relacje :-) jak się czuje Ala i jak idzie budowa kojca? W koncu został jeszcze około tydzień,a emocje rosną ... Quote
Insomnia Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Beata,nie chce Ci straszyc,ale mialam dzis proroczy sen !!! Snilas mi sie Ty,łaciata Ala,Twja stronka,jakies urywki Twoje przyszle szczeniaczki! Snilo mi się,ze bylo ich 6 tak jak mi mówilas i co njciwkawsze tylko 1 byl arklekinkiem a reszta niebieskie w jakies kropeczki! W ogole jakas nowa odmiana ale mam nadzieje ze sie to nie spelni bo to niemozlwie ;-) pozdrawiam. Quote
byc_moze Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 No ja mam nadzieje, ze to nie ma nic wspolnego z proroctwem :) Mnie snia sie wylacznie ARLEKINY!!!!!! Kojec stoi, jest tak piekny, ze kazdy tam wlazi i lezy na materacu :) Stefanka jak go zobaczyla, to malo sie nie poplakala ze wzruszenia, ona w swoim domku miala taki sam i jestem pewna, ze jej sie dziecinswto przypomnaialo :) Alka ciagle ma temperature w normie, chociaz brzuszek sie opuscil :) Ciagle czekam :) Quote
Insomnia Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 nio to nie pozostało nam nic innego jak tylko odliczać do dnia rozwiązania :D oby wszystko poszło suoer,3mam kciuki !!! Quote
sabina Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Ja tez trzymam kciuki za te punkciki i niebieskie tlo :D Quote
Insomnia Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Beata,mów coś rany boskie ! bo ja sama siedzę jak na szpilkach ! przez te Twoje małe dogusie :P aha,i podaj mi ponownie nr tel do siebie bo gdzieś zapodziałam :-((( Aha,i jak juz Ala szczesliwie urodzi,odpoczniecie i znajdziesz chwilke to chociaz tylko napisz Nam ile jest babelków i jakie kolorki :D Quote
Insomnia Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 już wszystko wiem - są małe dożki !!! jupiiiiiiiiii :D Quote
byc_moze Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Jestem Babcia :) Ala urodzila czarnego chlopca, dwie czarne dziewczynki i dwie arlekinki :) Porod nie byl prosty, skonczylo sie cesarka. Ala juz doszla do siebie, ja tez :) Spie z nimi w kojcu, na podlodze w spiworze, czuje sie jak na wakacjach :) One bardzo szybko rosna, az nie moge w to uwierzyc :) Quote
Olund Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Beatko wielkie gratulacje :D Niech rosna zdrowo i pięknie. Maluchy sa słodziutkie , miałam mozliwosc zobaczyc foteczki naliscie dogowej. Quote
byc_moze Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Dzieki za mile slowa :) Babcia peka z dumy :) Quote
KORONA Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Beatko, jesli masz problem ze wstawianiem zdjęc podeślij je do mnie to wstawie na forum :) Quote
byc_moze Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Dzieki Koronko, oczywiscie, ze mam problem :: Juz wysylam. Quote
KORONA Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Ja chcę mieć znów takie fajne małe dogi :placz: Śliczności :angel: Quote
Mazek Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 wygląda jakby miał długie czarne rękawki... Jest śliczny...ja chce drugiego doga :))) Quote
byc_moze Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Moje kochaneczki :) Dzis zaczely otwierac oczka, jestem taka wzruszona :) Quote
Insomnia Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 nio to juz w koncu zobaczyly swoja druga mamusie :D ktora spi z nimi w kojcu hehe A dla mnie ta arlekinka z 'Rekawkami";-) zamawiam !!! Quote
KORONA Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 To nie arlekinka, tylko miś panda :lol: Śliczna 8) Quote
Insomnia Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 hehe,dobre Korona :-) ale faktycznie malo spotykane umaszczenuie-ja jeszcze nie widzialam takich łapek :-) moze ją sobie zostawisz Beata? jak nie to ja sie piszę,chocby i na warunki ;-) Żarty żartami,ale mała jest cudna i jestem zakochana w łatkach po uszy :-) Quote
mrowka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ale sliczne!! :angel: :angel: :iloveyou: Gratuluje.. Quote
Insomnia Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Gucio,ale o cio chodzi z tymi dogami z hodowli Jag-sza??? Quote
Recommended Posts