Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Beata,nie chce Ci straszyc,ale mialam dzis proroczy sen !!!
Snilas mi sie Ty,łaciata Ala,Twja stronka,jakies urywki Twoje przyszle szczeniaczki!
Snilo mi się,ze bylo ich 6 tak jak mi mówilas i co njciwkawsze tylko 1 byl arklekinkiem a reszta niebieskie w jakies kropeczki!
W ogole jakas nowa odmiana
ale mam nadzieje ze sie to nie spelni bo to niemozlwie ;-)
pozdrawiam.

Posted

No ja mam nadzieje, ze to nie ma nic wspolnego z proroctwem :) Mnie snia sie wylacznie ARLEKINY!!!!!! Kojec stoi, jest tak piekny, ze kazdy tam wlazi i lezy na materacu :) Stefanka jak go zobaczyla, to malo sie nie poplakala ze wzruszenia, ona w swoim domku miala taki sam i jestem pewna, ze jej sie dziecinswto przypomnaialo :) Alka ciagle ma temperature w normie, chociaz brzuszek sie opuscil :) Ciagle czekam :)

Posted

Beata,mów coś rany boskie !
bo ja sama siedzę jak na szpilkach !
przez te Twoje małe dogusie :P
aha,i podaj mi ponownie nr tel do siebie bo gdzieś zapodziałam :-(((
Aha,i jak juz Ala szczesliwie urodzi,odpoczniecie i znajdziesz chwilke to chociaz tylko napisz Nam ile jest babelków i jakie kolorki :D

Posted

Jestem Babcia :) Ala urodzila czarnego chlopca, dwie czarne dziewczynki i dwie arlekinki :) Porod nie byl prosty, skonczylo sie cesarka. Ala juz doszla do siebie, ja tez :) Spie z nimi w kojcu, na podlodze w spiworze, czuje sie jak na wakacjach :) One bardzo szybko rosna, az nie moge w to uwierzyc :)

Posted

hehe,dobre Korona :-)
ale faktycznie malo spotykane umaszczenuie-ja jeszcze nie widzialam takich łapek :-)
moze ją sobie zostawisz Beata?
jak nie to ja sie piszę,chocby i na warunki ;-)
Żarty żartami,ale mała jest cudna i jestem zakochana w łatkach po uszy :-)