wix Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Czy zna ktoś jakies godne polecenia hodowle dogow niemieckich? Oczywiscie mowie tu o rodowodowych piesach. Najchetniej widziane hodowle w Gdansku i okolicach. Pozdr. Quote
Olund Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 Polecam strone Klubu Doga http://www.klubdoga.prv.pl/ Pozdrawiam Quote
aga 2 Posted September 14, 2004 Posted September 14, 2004 A ja polecam Korona Borealis :wink: Wprawdzie w Warszawie, ale kroją sie piekne szczeniaki :D Quote
Olund Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 A hodowle blękitów? Chcemy z narzeczonym kupic szczeniaczka błękitnego w przyszłym roku, a nie potrafie nawiazać kontaktu z żadna hodowlą. Chciałabym nawiazac kontakt mailowy, aby dowiedziec sie czy ktoraś z hodowli planuje miot w przyszłym roku i po jakich rodzicach bedą szczeniaczki. To wbrew pozorom trudne zadanie. Za jakakolwiek pomoc serdecznie dziekuje. :lol: Pozdrowienia for all Quote
KORONA Posted September 15, 2004 Posted September 15, 2004 Olund i VioaoiV wysłałam Wam Pw. Tylko nie jestem pewna czy doszło bo Dogomania coś szwankuje... @ Aga 2 :calus: Quote
Magoral Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 cześć ! Olund a próbowałeś pisać do hodowli "Modry Efekt"? prawdopodobnie mogą tam być szczeniaki w pszyszłym roku, a w tym jesienią lub zima mają być w hodowli Balao - wejdź na stronke jest tam informacja. Pozdrawiam Marysia :D Quote
Olund Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Ja na okragło niemalże siedze na tych stronach i oglądam te malutkie sliczności. Zaraz bede pisac do tych hodowli :lol: może sie DOGadamy na pszyszły rok :lol: Quote
Marek z Gromem Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 @ Aga 2 :buzi: Ja też chce :buzi: Quote
aga 2 Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Alez Marek, nie trzeba :oops: :evilbat: Widzisz, to też powiedz Monice coś miłego :wink: Quote
Marek z Gromem Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Monika masz super psy 8) i warszawa to super miasto 8) Quote
Insomnia Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 a ja mam sunię z hodowli "Z domu Etny",co prawda dopiero co sie rozwija,ale hodowczyni jest super !!! dogi sa czarne i arlekinki.Ma pochodzenie z hodowli Oregon,ktora moim zdaniem jest najlepsza w Polsce,jesli chodzi o te kolorki. Quote
KORONA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Marek :) a gdzie jest mój obiecany obiadek? Chyba z 6 miesięcy temu mówiłeś że świetnie gotujesz... Quote
Marek z Gromem Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Marek a gdzie jest mój obiecany obiadek? Chyba z 6 miesięcy temu mówiłeś że świetnie gotujesz... Już zjadłem :D Ale nadal świetnie gotuje 8) Quote
KORONA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 W takim razie proszę :buzi: Za tę żyłkę kulinarną i za obiad który mi zjadłeś :wink: Domyślam sie, że był pyszny... Quote
Insomnia Posted September 17, 2004 Posted September 17, 2004 wracajac do tematu: zaomnialam dodac skad jest hodowla "z domu Etny"-jest z Poznania,a wlasciwie z jego okolic. z koloru zoltego polecam hodowle z Gdanska-"Jaskowa dolina"-naprawde sliczne dogi. Natomiast radzilabym omijac z daleka hodowe "Jag-sza"-ktora jest hodowla kojcowa!!! rowniez znajduje sie w okolicach poznania. Quote
wix Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 Jag-Sza jest kojcowa? :shock: ble.. ja to bym chciala najbardziej arlekina/plaszczowego/blekita ;) Quote
byc_moze Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 czesc, jestem tu pirwszy raz, ciekawe, czy zobacze ten liscik Quote
byc_moze Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 JESTEM, JESTEM, JESTEM :) A jak, sie umieszcza, takie ladne zdjecia. O boze, przepraszam, nie przedstwilam sie, jestem z Wawy i mam trzy dozie baby :) Quote
sylwia4 Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Cześć Beatko :D Witam na dogomani Sylwia Quote
byc_moze Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Dzieki Sylwia za przywitanie :)))) Wczoraj napisalam jeden list, ale przepadl :(( Quote
sabina Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Byc moze ? To przeciez jakas dozia hodowla ? Zdradz wiecej ! Quote
byc_moze Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Nawet nie wiecie, jak sie ciesze, ze jestem :) Bo tak naprawd, to ja jestem debil komputerowy i jak mi cos sie uda, czyli np zalogowanie sie to dla mnie super sukces, to jestem z siebie dumna :) Czesc Monika :) Byc moze, to moj przydomek hodowlany :) Quote
Insomnia Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Beata to Ty czy nie Ty? To ja -Ida i Hubert od Veny jakby co,a jak to nie Ty to i tak witam :-) Quote
Insomnia Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 nio Beata,teraz juz wiem ze to Ty :-) Super stronka !!! pamietasz jak przjechalas do nas ogladac Venkę jak była jeszcze malutka??? Sama wtedy powiedzialas ze moze kiedys i Ty sie doczekasz dogusiów!!! Nio i proszę!!! krycie nastąpilo i szczeniusie musza sie po Ali urodzic! :-) Beata,Ty bylas u nas wiec ja sie wpraszam do Ciebie ogladac małe dozki jak juz będą ?ok?;-) Quote
Recommended Posts