Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy zna ktoś jakies godne polecenia hodowle dogow niemieckich?

Oczywiscie mowie tu o rodowodowych piesach.

Najchetniej widziane hodowle w Gdansku i okolicach.

Pozdr.

• 4 months later...
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A hodowle blękitów? Chcemy z narzeczonym kupic szczeniaczka błękitnego w przyszłym roku, a nie potrafie nawiazać kontaktu z żadna hodowlą. Chciałabym nawiazac kontakt mailowy, aby dowiedziec sie czy ktoraś z hodowli planuje miot w przyszłym roku i po jakich rodzicach bedą szczeniaczki. To wbrew pozorom trudne zadanie. Za jakakolwiek pomoc serdecznie dziekuje. :lol:

Pozdrowienia for all

Posted

cześć !

Olund a próbowałeś pisać do hodowli "Modry Efekt"? prawdopodobnie mogą tam być szczeniaki w pszyszłym roku,

a w tym jesienią lub zima mają być w hodowli Balao - wejdź na stronke jest tam informacja.

Pozdrawiam Marysia :D

Posted

Ja na okragło niemalże siedze na tych stronach i oglądam te malutkie sliczności. Zaraz bede pisac do tych hodowli :lol: może sie DOGadamy na pszyszły rok :lol:

Posted

a ja mam sunię z hodowli "Z domu Etny",co prawda dopiero co sie rozwija,ale hodowczyni jest super !!! dogi sa czarne i arlekinki.Ma pochodzenie z hodowli Oregon,ktora moim zdaniem jest najlepsza w Polsce,jesli chodzi o te kolorki.

Posted

wracajac do tematu:

zaomnialam dodac skad jest hodowla "z domu Etny"-jest z Poznania,a wlasciwie z jego okolic.

z koloru zoltego polecam hodowle z Gdanska-"Jaskowa dolina"-naprawde sliczne dogi.

Natomiast radzilabym omijac z daleka hodowe "Jag-sza"-ktora jest hodowla kojcowa!!! rowniez znajduje sie w okolicach poznania.

• 2 months later...
Posted

Nawet nie wiecie, jak sie ciesze, ze jestem :) Bo tak naprawd, to ja jestem debil komputerowy i jak mi cos sie uda, czyli np zalogowanie sie to dla mnie super sukces, to jestem z siebie dumna :) Czesc Monika :) Byc moze, to moj przydomek hodowlany :)

Posted

nio Beata,teraz juz wiem ze to Ty :-)

Super stronka !!!

pamietasz jak przjechalas do nas ogladac Venkę jak była jeszcze malutka???

Sama wtedy powiedzialas ze moze kiedys i Ty sie doczekasz dogusiów!!!

Nio i proszę!!!

krycie nastąpilo i szczeniusie musza sie po Ali urodzic! :-)

Beata,Ty bylas u nas wiec ja sie wpraszam do Ciebie ogladac małe dozki jak juz będą ?ok?;-)