Basia i Barni Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 moze cie wypatrzy jakis miłosnik bernardynów Quote
ANETTTA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Basia i Barni napisał(a):moze cie wypatrzy jakis miłosnik bernardynów OBY OBY PLIS O DOMEK Quote
GoniaP Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Oczka były leczone farmakologicznie, i jest znacznie lepiej :) Quote
t_kasiek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 benio szuka domku !!!!!! kochanego domku !!!!!!! Quote
Basia i Barni Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 a czy sunia jest u kogos na tymczasie czy w fundacji ratujacej bernardyny? Quote
GoniaP Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Basia i Barni napisał(a):a czy sunia jest u kogos na tymczasie czy w fundacji ratujacej bernardyny? Sunia jest w bardzo porządnym schronisku. A ponieważ to chodząca łagodność, biega wolno z małymi ciapkami. Quote
xxxx52 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 nawet najlepsze schronisko nie zastapi domu :-(:shake: Quote
ElzaMilicz Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tyle zrozumiałam, że suńka ma trafić do ludzi, gdzie będzie spędzać czas wg uznania, na dworze lub w wewnątrz domu, tak ? Quote
xxxx52 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Obecnie suczka przebywa w pawilonie ,a nie w budzie,i biega sobie po calym schronisku,dlatego idealna adopcja bylaby gdyby suczka biegala po dworze wg.uznania z mozliwoscia wejscia do domu ,majac nieograniczoný kontakt z opiekunami.piesek jest wspanialy ,ogromny piescioch.Wejsciem do domu rozumiem ,nie musi lezec na kanapie ,ale musi miec do swojej dyspozycji legowisko w kaciku np.korytrza itp ,gdzie bedzie mogla spac i odpoczywac do woli tzw.psia oaza.Lancuch ,kojec to tabu!!!!!!:angryy: Quote
malgooska Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 I co u suni?????? Jest taka śliczna :placz::placz: Czy naprawde nikt nie może się zaopiekować takim cudem??????????????? Quote
ANETTTA Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 dziewczyny cos tutaj przebakujecie ze sunia ma szanse czeka w kolejce do emir ...ja jej cały czas odnawiam allegro ...............to w koncu co robic ..adnawiac Quote
xxxx52 Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 zapytajcie sie GoniaP ,ona wie dokladnie jak czynic Quote
GoniaP Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 ANETTTA napisał(a):dziewczyny cos tutaj przebakujecie ze sunia ma szanse czeka w kolejce do emir ...ja jej cały czas odnawiam allegro ...............to w koncu co robic ..adnawiac Anetko, Emir nie ma złotego środka dla Babsi. Pomyliły Ci się wątki. Emir zabrała Penny z Gaju, i pewnie zabierze Benia z wadą chodu, a to tylko dlatego, że oba psy musza być poddane operacji w specjalistycznej klinice, której w Poznaniu brak. Odnów zatem allegro, ale coś słyszałam, że może Babsi pojedzie do Niemiec. Póki nie pojechała, myślę, że warto szukać domu w Polsce. Quote
ANETTTA Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 alegro ma cały czas ....................licze na domek ....czy ktos o nia wogole pyta Quote
t_kasiek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 jeszcze raz sie przypominamy....na dobranoc.... Quote
Recommended Posts