Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia i Barni napisał(a):
a czy sunia jest u kogos na tymczasie czy w fundacji ratujacej bernardyny?
Sunia jest w bardzo porządnym schronisku. A ponieważ to chodząca łagodność, biega wolno z małymi ciapkami.

• 4 weeks later...
Posted

Obecnie suczka przebywa w pawilonie ,a nie w budzie,i biega sobie po calym schronisku,dlatego idealna adopcja bylaby gdyby suczka biegala po dworze wg.uznania z mozliwoscia wejscia do domu ,majac nieograniczoný kontakt z opiekunami.piesek jest wspanialy ,ogromny piescioch.Wejsciem do domu rozumiem ,nie musi lezec na kanapie ,ale musi miec do swojej dyspozycji legowisko w kaciku np.korytrza itp ,gdzie bedzie mogla spac i odpoczywac do woli tzw.psia oaza.Lancuch ,kojec to tabu!!!!!!:angryy:

Posted

ANETTTA napisał(a):
dziewczyny cos tutaj przebakujecie ze sunia ma szanse czeka w kolejce do emir ...ja jej cały czas odnawiam allegro ...............to w koncu co robic ..adnawiac
Anetko, Emir nie ma złotego środka dla Babsi. Pomyliły Ci się wątki. Emir zabrała Penny z Gaju, i pewnie zabierze Benia z wadą chodu, a to tylko dlatego, że oba psy musza być poddane operacji w specjalistycznej klinice, której w Poznaniu brak.
Odnów zatem allegro, ale coś słyszałam, że może Babsi pojedzie do Niemiec. Póki nie pojechała, myślę, że warto szukać domu w Polsce.