ANETTTA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 sunia hooopaj po domek czy ktos pytał o sunie ?????????????????//:-(nikt nie zaglada Quote
GoniaP Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ANETTTA napisał(a):sunia hooopaj po domek czy ktos pytał o sunie ?????????????????//:-( Nikt :shake::shake::shake: Quote
ANETTTA Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 allegro od wczoraj moze j wczesnie pytam :placz:domek potrzebny Gonia wysłałam Ci na meila zapytanie Quote
t_kasiek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a co z jej oczkami ??? co z tymi planami operacji ??? :( jaka ona jest kochana !!!!! i widac, ze tak duzo milosci potrafilaby dac !!!!! :( Quote
xxxx52 Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 z rozmowy ze szefowa schroniska wynika ,ze oczka tej slicznej kochanej kruszynce sie wyleczyly.Szkoda ,ze nikt nie interesuje sie tym psim pieszczoszkiem.Szefowa tylko zaznaczyla ,ze odda tylko osobom doswiadczonym ,odpowiedzialnym,ale w zadnym przypadku do bud i kojcow,gdyz w schronisku spi pannna w cieplym pomieszczeniu i biega sobie z innymi psami po olbrzymim terenie schroniska. Quote
ANETTTA Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 i bardzo dobrze bo sunie musi isc do super dobrego domu z wygodami dla niej ..................taka pieknosc do budy czy kojca :angryy: Quote
t_kasiek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja mysle, ze ona znajdzie takich ludzi !!!!!! i dobrze, ze te oczka ok :) Quote
ANETTTA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 t_kasiek napisał(a):ja mysle, ze ona znajdzie takich ludzi !!!!!! i dobrze, ze te oczka ok :) a gdzie ci ludzie zamiast sie bic o sunie siedza w domku Quote
mysza 1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Trzeba znaleźć domek z wielką kanapą ;), takie ogromniaste to raczej ludzie chcą brać do bud, oby domek szybko się znalazł. Kocham wielkie psy:loveu: Quote
ANETTTA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 dostałam taka inf meila z allegro Wiadomość od: daga7777 (145) , wysłana z komputera o numerze IP: 88.90.36.252 Strona z przedmiotem: bernardyn suka ...czeka na ciebie Treść wiadomości: WITAM WASNIE PRZECZYTALEM PANSTWA OGLOSZENIE AZ SERCE SIE KROJI ZE LUDZIE POTRAFIA MIEC TAKIE PODEJSCIE DO ZWIERZAT.PROSZE PANSTWA SPRAWA WYGLADA TAK :MY MAMY NASZEGO CZLONKA RODZINY BERNARDYNA RAMBO -ZDROBNIALE BOBI JEST TO SAMIEC 5 LETNI KTORY WYCHOWUJE SIE W RODZINIE Z 3 DZIECI.MIESZKAMY NA OSIEDLU BOLESLAWA SMIALEGO -W BLOKU DUZY METRAZ W POZNANIU .W PRZYSZLYM ROKU EMIGRUJEMY DO MOJEGO MEZA DO NORWEGII NA STALE TAM BEDZIE DOM Z OGRODEM .BYLIBYSMY ZAINTERESOWANI ADOBCJA TEJ BERNARDYNKI. SADZE ZE TEN KROTKI OKRES ZAMIESZKANIA ZE MNA I DZIECIAKAMI W POLSCE NIE WPLYNIE UJEMNIE NA NIA. MAZ JUZ NIE MOZE DOCZEKAC SIE KIEDY JEGO PSIAK A MOZE I PSINKA PRZYJADA DO NORWEGII. WSZELKIEGO SPRAWY ADOPCJI PROSZE SIE KONTAKTOWAC Z MEZEM JEGO NUMER NORWESKI +47 96 86 42 13LUB EMAIL tomek-dera@wp.pl POZDRAWIAM daga 7777 ja wiem nikt z nas nie zadzwoni do norwegi ale meilowac to mozna czy ktos z WAS kto zan te sunie sie tym zajmie ...odpowie na ten meil plis Quote
mysza 1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja mogę zadzwonić w poniedziałek, z pracy:diabloti:. Ale przyszły rok? To jeszcze 8 miesięcy w bloku. Dlaczego Pani nie chce, zeby do niej dzwonić, tylko do mężą, przecież sunia ma być u niej na razie. Ależ ja jestem podejrzliwa. Quote
ANETTTA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 mozna do niej wysłac meila z zapytaniami a w poniedzialek dzwonic podaj jej swojego meila Quote
GoniaP Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Przepraszam, ale rezerwuję sobie prawo korespondencji z ta Panią. Może być? Nie chcę by ktokolwiek czuł się urażony, ale to ja prowadzę tę adopcję. Pozwolicie? Quote
GoniaP Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Najnowsze zdjęcia Beni: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/BeniaWandy Quote
dorota w-l Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Może to przypadek ale to pierwszy ślad Ruśca na jaki natrafiłam na Dogo . Przeczytałam , że P.Wanda nie ma dostępu do internetu i jest problem ze wstawianiem zdjęć . Mieszkam niedaleko Szamotuł i znam P. Wandę jeszcze z Sycyna , wiem jaka to wspaniała kobieta i jak bardzo kocha swoje psiaki . Postaram się dzisiaj tam pojechać - mam do zawiezienia pościele dla psów - i porozmawiać . Mam możliwość robienia zdjęć i umieszczania w internecie :lol: może piesiorki od P.Wandy też będą mogły znaleźć kochające domki , chociaż z tego co wiem to dużo z nich jeszcze z Sycyna trafiało do domków . Quote
xxxx52 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 dorota w-l w Ruscu przesiaduja jeszcze sliczne psiaki ,ktore jeszcze byly w Sycynie np.dalmatynczyk,z ktorym mozna wspanaile spacerowac i zgadza sie z innymi psami itd.Prosze sie wybrac do Rusca i zobaczyc pieski i kotki ,oraz nowo powstajacy mur ,porobic pare zdjec i pokzac na dogomani.W przyborowku powstaje tez golebnik dla uratowanych golebi(przeznaczonych na rosol) Moze poprzez dogomanie dalmatynczyk znalazby wreszcie dom. W najwiekszej potrzebie w Ruscu sa koty(na dzien dzisiejszy) Quote
t_kasiek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 czyli co w koncu z ta Norwegia...i cala sprawa - bo sie pogubiłam :( Quote
ANETTTA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 GoniaP napisał(a):Przepraszam, ale rezerwuję sobie prawo korespondencji z ta Panią. Może być? Nie chcę by ktokolwiek czuł się urażony, ale to ja prowadzę tę adopcję. Pozwolicie? ok ja sie zgadzam mam odp chyba na twojego juz meila WITAM PANIA .DUZO Z ZONA DYSKUTOWALISMY PRZEZ NOC O ADOPCJI TEJ PIEKNEJ BERNARDYNKI .DOSZLISMY DO WNOSKU ZE FAKTYCZNIE POWINNA PANI DLA NIEJ ZNALESC DOM Z OGRODEM ABY MOGLA CIESZYC SIE ZYCIEM.-NO I NASTEPNA SPRAWA NAJWAZNIEJSZA A O KTOREJ WCZORAJ ZAPOMNIELISMY FACET KTORY W NORWEGII WYNAJMUJE NAM DOM WYRAZIL ZGODE NA JEDNEGO PSIAKA MAZ WCZORAJ Z NIM SPORO DYSKUTOWAL ALE JAK TO NORWEDZY STANOWCZY I NIE ZMIENI ZDANIA .BARDZO PRZEPRASZAMY ZA ZAMIESZANIE I MAMY NADZIEJE ZE TO PANI OGLOSZENIE SZYBKO ZGINIE -ZE ZNAJDZIE SIE ODPOWIEDNIA OSOBA Z DOBRYM SERCEM KTORA JA PRZYJMIE- LZA SIE W OKU KRECI JaCY TO MOGA BYC LUDZIE!!!!! GORACO POZDRAWIAMY I POWODZENIA daga7777 Quote
ANETTTA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='GoniaP']Najnowsze zdjęcia Beni: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/BeniaWandy piekna piekna hooopaj do domku Quote
t_kasiek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 no to szkoda :( ale ona jest piekna wiec mam nadzieje, ze szybko znajdzie domek !!! Quote
GoniaP Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dla mnie niesamowitym jest, że taki wielki pies może być tak delikatny i łagodny wobec wszystkich... Przecież ona biega luzem po terenie schroniska z innymi psiakami wszelkiej maści, wzrostu i temperamentu. Spotyka róznych ludzi, i potrafi tylko się wdzięczyć i prosić o pieszczoty. Ani razu nie warknęła, ani razu nie pokazała zębów... Faktycznie odżyła w schronisku, nabrała masy, a oczy rozświetliły wesołe ogniki. I tylko ta paskudna blizna na szyi przypomina o jej tragicznej przeszłości.... Quote
mysza 1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Zapomnieli o Tobie wszysycy, łobuziaki jedne. Hop do domku! Quote
Recommended Posts