Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć, wróciłam z wojaży. Obiecuję zająć się małą.
Problem w tym, że po operacji oczu i ewentualnej sterylce, sunia musiałaby przebywać w sterylnych, spokojnych warunkach... Przy przepełnieniu, jakie panuje w schronie jest to niemożliwe... A jedyny szpital w Poznaniu nie cieszy sie dobrą sławą, no a ponadto nie ryzykowałabym tam operacji oczu. Potrzebny więc jakiś troskliwy dt... No a dt które mam są w blokach, w mieście, do czego sunia nie jest przyzwyczajona. No i piętrzą sie problemy...

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja teraz zajrzałam, bo mi Gonia o psie powiedziała.

Po pierwsze, drukuję właśnie foty i jutro zostaną pokazane ludziom, którzy własnie swojego 12-letniego benka stracili, chcą kupić nowego, ale może się skuszą na nierodowodowego ze schronu. W razie czego wysłani zostaną na rozmowę kwalifikacyjną:)

Dwa, mogę pomóc w kwestii operacji oczu i sterylki, to akurat nie jest w ogóle problem, Gonia wie o co chodzi.

Niestety nie mam tymczasu.
Ale póki nie ma diagnozy, nie wiadomo, czy w ogóle jakaś oeracja wchodzi w grę.
Poza tym chyba w tym schronie jednak dałoby się stworzyć warunki nawet dla psa po operacji oczu...
Trzeba dowieźć burka do Poznania na konsultację.

Posted

GoniaP napisał(a):
Dzięki Anula. Trzymamy zatem kciuki.

Trzymajcie, ale też rozważajmy opcję leczenia psa... bo wiesz jak jest, większość ludzi niestety woli psa BEZ problemów. Nie wiem, jak będzie.
Acha - wieści będę mieć dopiero w piątek.

Posted

[quote name='ANETTTA']basiaap jestes wielka ........................trzymam kciuki za to cudo ....................

Nie jestem, na razie nic nie zalatwiłam.
i szczerze mówiąc jestem sceptyczna, większość ludzi jak przychodzi co do czego boi się problemów, a tu problem jest, z tymi oczami... Zobaczymy.
Poza tym jeszcze pani ze schronu musiałaby zaakceptować kandydaturę.

Posted

cyt"jednak lepszy szczeniak bez problemow"-czyzby ?:crazyeye:
wg.mnie ze szczeniakami jest wiecej problemow niz z doroslymi pieskami,juz nie mowie o calodziennym sprzataniu kupek itd

Posted

Wielka szkoda :-(
Wczoraj widziałam małą. Jest cudowna, i taaaka przytulanka!!!:loveu: Wygląda juz też o niebo lepiej i ma wesołe iskierki w oczach :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

a gdyby ja jednak oglosci na allegro moze ktos ja pokocha ......pomoze w kosztach ........tyle tyh beni ogloszonych ....ale moze serce kogos poruszy ....co o tym myslicie

jesli na tak tpo dajcie mi namiary nr tel i adres meilowy do korespondencji

Posted

ANETTTA napisał(a):
pusc mi nmairy na schron lub do ciebie adres meilowy do kontaktu ......i juz sie robi

czekałam tylko na cynk ze mozna :crazyeye:

sunia sunia co u ciebie psiunia

• 2 weeks later...
Posted

posnosze sunie nikt do niej nie zaglada :-(:-(:-(:-(:-(

kto pokocha sunie

a tu jej ogloszenie

[url]http://www.allegro.pl/item337490431_bernardyn_suka_czeka_na_ciebie.html[/url]

kto oglosi sunie dalej ........................trzeba dac jej szanse