Nicol Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Do góry psiuteczku.... tylko tyle mogę zrobić niestety :shake: Jaki on piękny..... Quote
Camara Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 W kwesti formalnej :roll: Pies z pierwszej fotki to na pewno nie ten sam pies z następnych fotek (przy budzie). To o którym bernadrynie jest ten wątek??? Quote
Patia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Czy ten piesek na zdjęciu w budzie jest w schronisku czy ten , który jest na pierwszym zdjęciu wklejonym przez Kasię ? Dzwoniła do mnie osoba w związku z ogłoszeniem o Klusi , kocha bernardyny , może jej podsunąć któregoś z nich? Jaki podać kontakt? Quote
xxxx52 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 To jest bernardynka ta sama ,ale na pierwszym zdjeciu z usmiechnietym pyszczkim jest juz w schronisku.Te pozostale zdjecia(buda ,lancuch ) sa zrobione przed odebraniem pieska. Piesek juz przytyl ,jest bardzo kochany ,zgadza sie z innymi psami,ale jego miejsce juz nie moze byc w budzie czy kojcu. Ps kontakt w sprawie adopcji tej uroczej panny podam na pw. Quote
Kasia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Magda musiała pomylić zdjęcia wysyłając je do mnie bo faktycznie pies z pierwszej fotki to nie ten sam co pies przy budzie :shake: Quote
Patia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Bez przesady , nagle jej głowa wybarwiła się na brązowo?:crazyeye: Na pierwszym zdjęciu brązowe łaty zachodzą aż na oczy , pies przy budzie ma białą głowę , tylko uszy są brązowe. Quote
xxxx52 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Rozmawialam ze szefowa schroniska ,i macie cioteczki racje ten pies usmiechniety to inny pies z innego schroniska .magdina przekazala z CD inne zdjecia .ta biedaczka jest ukazana na zdjeciu tylko przy budzie.Mnie sie tez wydalo niemozliwe ze po tygodniu z pieska szkieleta zrobil sie taki zadbany pies.mysle ,ze Magdinka przekaze dobre inne zdjecia.:oops: Quote
Patia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Biedaczka z budy z pewnoscia też bedzie tak pieknie wygladać i pod dobra opieką rozkwitnie :loveu: xxxx52 , wyslij mi namiary na pw , dziekuję ! Quote
Magdina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witam,Bardzo przepraszam ale cos pomieszałam i zostały zamieszczone zdjęcia 2 różnych Bernardynów!Ten w budzie to nie jest ten sam co stoi w domu. Ja ich poprostu nie widziałam tylko dostałam zdjecia na płytce i miałam wstawic tutaj, nie miałam pojęcia ,że to inne psy. Zaraz poprosze o wykasowanie tego 1 zdjecia i postaram sie zamiescic te własciwe Quote
xxxx52 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 patia-telefonowac lepiej wieczorem i do skutku:lol: nastepnego bernardyna szefowa schroniska musi odebrac ,gdyz jest przywiazany do bramy sklepu . Quote
Kasia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wklejam jeszcze dodatkowe 2 fotki suni. Bidulka z Niej straszna...:-( Quote
xxxx52 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ojej co za zabiedzona psinka,:placz:co za kanalie ludzie:mad: Quote
Kasia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Co ona ma z oczkami? I jak teraz miewa sie sunia? W ogóle ma ona jakieś imię...? :roll: Quote
Camara Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kasia napisał(a):Co ona ma z oczkami? wygląda na przerost trzeciej powieki, dość powszechne u molosów :cool1: Quote
ANETTTA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 w jakim ona jest schronie czy mam tam opieke weta co z oczkami :placz: Quote
t_kasiek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 czy wiadomo czy ona jest zdrowa ??? ile ma lat ??? Quote
GoniaP Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Sunia ma około 5-6 lat. Ma cię lepiej, wręcz dobrze. Zaczęła sie uśmiechać i ganiać z innymi psami. Nie jest zamknięta w boksie, bo to uosobienie łagodności. A te oczy z pierwszych zdjęc, to były oczy cierpiące... Teraz, po zaaplikowaniu kropelek, dobrym jedzeniu i możności wybiegania się, wyglądają już prawie normalnie ;) Quote
ANETTTA Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 hooopaj sunieczko do domeczku czy ona jest po sterylce ? czy ona ma jakies ogłoszenia .......moge zrobic allegro dajcie fajne fotki namiary nr tel adres meilowy i sie robi ......od reki czekam na inf a tu mam kolejna bidulke ... Nie wiem czy jest to pies czy suka ale raczej pies. Pilnuje zabudowań gospodarczych na Podhalu, bez budy i miski z wodą. Jedzenie dostaje bardzo nieregularnie, bo właściciel mieszka dużo dalej i jedynie zaglada od czasu do czasu w miejsce gdzie pies jest uwiązany. Gdyby znalazł się dom tymczasowy natychmast odbiorę psa. Pozdrawiam, czekam na fotki trzeba mu pomóż ......:mad: Quote
GoniaP Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Sunia nie jest po sterylce i nie ma ogłoszeń, bo na razie musi dojść do siebie... Zdjęcia pewnie będą dopiero jak tam pojadę, czyli najwcześniej w niedzielę... Quote
Marka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jeśli macie życzenie, żeby sunia znalazła się na stronie adopcyjnej bernardynów to chętnie ją wstawię - ale muszę dostać na PW info z kontaktem dla dzwoniących w sprawie jej adopcji (i więcej informacji o jej usposobieniu, stosunku do ludzi/psów). Quote
GoniaP Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Marka napisał(a):Jeśli macie życzenie, żeby sunia znalazła się na stronie adopcyjnej bernardynów to chętnie ją wstawię - ale muszę dostać na PW info z kontaktem dla dzwoniących w sprawie jej adopcji (i więcej informacji o jej usposobieniu, stosunku do ludzi/psów). Dzięki Marka :) Jak tylko zdobędę info i zdjęcia, od razu do Ciebie napiszę. Quote
ANETTTA Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 super a jak zdrówko misiaczka beniowego Quote
ANETTTA Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ANETTTA napisał(a):super a jak zdrówko misiaczka beniowego i cio u piesia cisza taka Quote
Recommended Posts