Jump to content
Dogomania

sredniaka na olbrzyma zamienie.....

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Animacja napisał(a):
co Wy tam wiecie o zyciu ;) średniak to miłe spokojne i nieklopotliwe zwierzątko:)
....ale jak sie do sredniaka doda miniatury i maliniaka to jest to :diabloti:

To efekty nadmiaru wrazen, to powyzsze stwierdzenie.Nie wierzcie tej kolezance ona jest zmanipulowana :p

Posted

hmmm.. wiecie, ten moj sredniak jakis taki mily jest ostatnio, ze jakby prawie nie mam sie czego przyczepic...:loveu: mam nadzieje, ze to nie jest cisza przed burza...:diabloti:

Posted

splun trzy razy przez lewe ramie, obkrec sie trzy razy przez prawe ramie, przejdz przez ulice ktora wlasnie przelecial czarny kot ... i moze nie zapeszysz :evil_lol:

Posted

Berek napisał(a):
Ależ nieeee, wszystko O.K., tak zachowuje się przeciętny "średniak ze wspomaganiem".
:lol: :evil_lol:

Nieee ,nie chce mi sie wierzyc ,on tylko tak udaje :diabloti:
A ja tam nie kocham juz sredniakow , kocham teraz australian cattledogi ,bo dzis takiego widzialam ,prawie glaskalam ( za szybko sie poruszal ten piesek) i sie zakochalam.To ide dalej o nich czytac.Maja ten blysk w oku .Moze sa zabawniejsze niz sznaucery ? Jak myslicie ?

Posted

Berek napisał(a):
Linieją...

:lol:

I jeden taki odgryzł u swojego hodowcy werandę od domu.
:evil_lol:
No naprawdę.

Nooo z pewnoscia maja wady :evil_lol::evil_lol:
ale czuje w nich wyzwanie :-) no i ten blysk w oku .Poprzygladam sie tym pieskom,znalazlam ich forum wiec zaraz bede wiedziala jak tam z nimi jest naprawde :-)

Posted

Romas, ty sie 10razy zastanow...:evil_lol: i jak cos znajdziesz, to mi podeslij linki-poogladam sobie, ale tak dla rozrywki raczej:lol: taki piesek, co zjade werande na pewno jest zabawniejszy od Bianki, co zjadla jeden kafelek:evil_lol::lol:

Posted

Oj nie marudźcie, koleżanko. Zębnie odpiłował, zębnie.
:lol:

Co prawda moj osobisty sznaucer marki suka w młodosci swej bujnej odłączył starannie boazerię od sciany.

A ON uzytek mojej kolezanki wygryzl w przedpokoju wieszak na kapelusze zatopiony (jakoby na amen) w betonie.
Okazalo się że nie bylo to na amen. :lol:

Posted

przepraszam, ze sie czepiam:evil_lol:

a jesli o demolkach mowa-czy taka sklonnosc np do usuwania boazerii zniknela po zniknieciu boazerii czy ciagnela sie dalej?:diabloti:

F mi wlasnie ksiedza przegonil spod drzwi... wiedzialam, ze on diable jest:diabloti: smieszna sprawa, bo mu mowie/ksiedzu;)/, ze ja tu nowa jestem i nie mam warunkow na wizyte:lol: no to ksiadz wyskoczyl z pytaniem, gdzie mamy nasza kaplice?! mowie, ze nie wiem. no to mi mowi, ze trzeba wałem isc... to mnie olsnilo, ze wiem, bo tak codziennie spacerujemy:lol: dziwnie spojrzal, chyba mamy minusa:lol:

Posted

jo_ann napisał(a):
, ze trzeba wałem isc... to mnie olsnilo, ze wiem, bo tak codziennie spacerujemy:lol: dziwnie spojrzal, chyba mamy minusa:lol:

Apage ! Apage! jestes stracona ,pogrozona :evil_lol:
A mala demolka to jest to :-) Jest przynajmniej o czym gadac na starosc .Zreszta sredniaki maja male paszcze i co to za zniszczenia.Toro to dopiero niszczyl :-) z ta swoja wielgachna geba :-)

Posted

Co prawda to bardziej o olbrzymach i średniaczkach, ale... :diabloti:
Moja miniaturka też kilka razy w młodzieżowym wieku pokazała, że jej ząbki lubią ludzkie zabawki itd... :diabloti: Dokonała paru zniszczeń, które wtedy wydawały nam się ogromne(lalka barbie sąsiadki, but, itd...), ale zmieniliśmy zdanie kiedy uciekł nam chomik i.... zjadł bolerko od sukienki mojej mamy, którą przywiozła z Grecji i z którą miała wiele pięknych wspomnień...:evil_lol: Jakby tego było mało w trakcie prania przegryzł wąż odpływowy od pralki... :evil_lol: po czym wrócił przemoczony do klatki i udawał, że to nie on :diabloti: Oj tak - jak widać wielkość nie ma wcale takiego wpływu na ogrom zniszczenia :diabloti: :evil_lol:

Posted

Mały przykład co może czarny średniak (6 miesięczna sunia:diabloti:)

jak się nudzi w domu. :mad:

Ta kanapa już w tym domu nie mieszka :placz: .

Na szczęście Margot (bo to ona tak szalała) już z tego wyrosła, choć czasem jak jej coś w oku błyśnie to aż strach :diabloti:

Posted

Romas napisał(a):
Nieee ,nie chce mi sie wierzyc ,on tylko tak udaje :diabloti:
A ja tam nie kocham juz sredniakow , kocham teraz australian cattledogi ,bo dzis takiego widzialam ,prawie glaskalam ( za szybko sie poruszal ten piesek) i sie zakochalam.To ide dalej o nich czytac.Maja ten blysk w oku .Moze sa zabawniejsze niz sznaucery ? Jak myslicie ?

Odpowiem jednym słowemi, wiesz że możesz mi zaufac :)---- NIE.... ! Omiń je i idź dalej :loveu:

Posted

Animacja napisał(a):
Odpowiem jednym słowemi, wiesz że możesz mi zaufac :)---- NIE.... ! Omiń je i idź dalej :loveu:

No powalilas mnie ! Ale skoro tak mowisz ...a takie sa sliczne....
Poslalam Ci PW na GDS a Ty milczysz .Posle Ci smsa - moz eto Cie ruszy :-)