weszka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 A ja tam nie lubię takich dylematów. O gustach się nie dyskutuje ;) Wszystko zależy co kto lubi, czego oczekuje i jakie ma możliwości. Najważniejsze żeby sobie dobrać przyjaciela tak żeby wszyscy byli szczęśliwi :) a że olbrzymy rulezzzz to już inna sprawa :diabloti::loveu: Quote
jo_ann Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Gassira, a jaka jest Twoja sunia z charakteru? tez diable wcielone i pracoholik? lubi cos z Toba robic?:cool3: robie przeglad charakterologiczny poglowia sredniakowego....:cool1: Quote
ariss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 jo_ann napisał(a):Gassira, a jaka jest Twoja sunia z charakteru? tez diable wcielone i pracoholik? lubi cos z Toba robic?:cool3: robie przeglad charakterologiczny poglowia sredniakowego....:cool1: Gasska jest bardzo zrównoważona,pracować jak najbardziej,byleby ćwiczenia były ciekawe;)no i non stop coś nowego...ale czasem robi z nas wariatów i wszystkie komendy robi na odwrót i ma przytym wielką radoche,jest uparciuchem,śpiochem porannym,jak nie ma ochoty na pracę tylko błogie lenistwo a słyszy komende to zawsze ją coś swądzi co mnie wkurza niesamowicie a zarazem bawi;) Quote
jo_ann Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 zeby to sie ciagle cos nowego dalo.. niektorzy pol roku warowanie cwicza ladne....:evil_lol: musze ja poznac. ps. ma bardzo fajny ogonek :lol: Quote
ariss Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 jo_ann napisał(a):zeby to sie ciagle cos nowego dalo.. niektorzy pol roku warowanie cwicza ladne....:evil_lol: musze ja poznac. ps. ma bardzo fajny ogonek :lol: wtedy więcej opowiem Ci o jej charakterku:evil_lol: Quote
eria Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='monita']A mnie olbrzym :p[/quote] hehehe mnie tez :cool3::loveu::diabloti: Quote
jo_ann Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 a mi sie marzy... zeby wiosna przyszla...:lol: fajne te nasze psy...:loveu::loveu: Quote
Elitesse Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 u mnie tez jest :multi: w koncu moge zabrac psiury do lasu :multi: Quote
~femme fatale~ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkie sznaucerki są taaakieeee kochane...:cool3:[/FONT] Quote
Romas Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Elitesse']u mnie tez jest :multi: w koncu moge zabrac psiury do lasu :multi:[/QUOTE] U mnie tez byla jak wrocilam z pracy wiec i wyprawa do lasu sie przytrafila moim pieskom :-) Ale podobno zaraz ma wrocic zima.Moze sie myla ..co ? jak myslicie :-) Quote
Pink Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 u mnie w niedziele ok 20 stopni na plus ma byc, to juz zimy nie bedzie :lol: Quote
Elitesse Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Pink']u mnie w niedziele ok 20 stopni na plus ma byc, to juz zimy nie bedzie :lol:[/quote] we wroc 17 zapowiadaja - i mam nadzieje ze tak bedzie bo sie umowilam na spotkanie z Da Vincim :) :) ale dzis od rana pada :shake: Quote
~femme fatale~ Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [FONT=Comic Sans MS]"... pada, ciagle pada....":shake:[/FONT] Quote
eria Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 u nas dziś na przemian deszcz i słońce, nawet burza przeszła .a jutro MUSI być pieknie bo planujemy spacerek z Gassirą :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 eria napisał(a):u nas dziś na przemian deszcz i słońce, nawet burza przeszła .a jutro MUSI być pieknie bo planujemy spacerek z Gassirą :loveu: Ma byc duuuuuuzo fot - bo inaczej :mad: :evil_lol:. Quote
eria Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 no przecież ona ma Nikusia :loveu:!! to ja wcale nie muszę focić moim badziewiem :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 eria napisał(a):no przecież ona ma Nikusia :loveu:!! to ja wcale nie muszę focić moim badziewiem :evil_lol: Hahahaha cfaniara :eviltong:, jak ja kupilam Nikosia, to Gass mowila dokladnie to samo i nie brala swojego Soniaka :evil_lol:. Quote
Recommended Posts