Jump to content
Dogomania

sredniaka na olbrzyma zamienie.....

Recommended Posts

Posted

A ja tam nie lubię takich dylematów. O gustach się nie dyskutuje ;) Wszystko zależy co kto lubi, czego oczekuje i jakie ma możliwości. Najważniejsze żeby sobie dobrać przyjaciela tak żeby wszyscy byli szczęśliwi :)

a że olbrzymy rulezzzz to już inna sprawa :diabloti::loveu:

• 2 weeks later...
  • Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gassira, a jaka jest Twoja sunia z charakteru? tez diable wcielone i pracoholik? lubi cos z Toba robic?:cool3: robie przeglad charakterologiczny poglowia sredniakowego....:cool1:

Posted

jo_ann napisał(a):
Gassira, a jaka jest Twoja sunia z charakteru? tez diable wcielone i pracoholik? lubi cos z Toba robic?:cool3: robie przeglad charakterologiczny poglowia sredniakowego....:cool1:

Gasska jest bardzo zrównoważona,pracować jak najbardziej,byleby ćwiczenia były ciekawe;)no i non stop coś nowego...ale czasem robi z nas wariatów i wszystkie komendy robi na odwrót i ma przytym wielką radoche,jest uparciuchem,śpiochem porannym,jak nie ma ochoty na pracę tylko błogie lenistwo a słyszy komende to zawsze ją coś swądzi co mnie wkurza niesamowicie a zarazem bawi;)

Posted

jo_ann napisał(a):
zeby to sie ciagle cos nowego dalo.. niektorzy pol roku warowanie cwicza ladne....:evil_lol: musze ja poznac.

ps. ma bardzo fajny ogonek :lol:

wtedy więcej opowiem Ci o jej charakterku:evil_lol:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Elitesse']u mnie tez jest :multi: w koncu moge zabrac psiury do lasu :multi:[/QUOTE]

U mnie tez byla jak wrocilam z pracy wiec i wyprawa do lasu sie przytrafila moim pieskom :-) Ale podobno zaraz ma wrocic zima.Moze sie myla ..co ? jak myslicie :-)

Posted

[quote name='Pink']u mnie w niedziele ok 20 stopni na plus ma byc, to juz zimy nie bedzie :lol:[/quote]

we wroc 17 zapowiadaja - i mam nadzieje ze tak bedzie bo sie umowilam na spotkanie z Da Vincim :) :)
ale dzis od rana pada :shake:

Posted

eria napisał(a):
u nas dziś na przemian deszcz i słońce, nawet burza przeszła .a jutro MUSI być pieknie bo planujemy spacerek z Gassirą :loveu:

Ma byc duuuuuuzo fot - bo inaczej :mad: :evil_lol:.

Posted

eria napisał(a):
no przecież ona ma Nikusia :loveu:!! to ja wcale nie muszę focić moim badziewiem :evil_lol:

Hahahaha cfaniara :eviltong:, jak ja kupilam Nikosia, to Gass mowila dokladnie to samo i nie brala swojego Soniaka :evil_lol:.