Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mokka napisał(a):
A Ty się nie wybierasz? :-o

Ja w tym czasie pryskam zachranice w charakterze damy do towarzystwa (5 dni bez dzieci, psów, kotów, gotowania, zakupów, pracy, prania, sprzątania..... i biegania :-()

Posted

[quote name='Magda i Saga']Ja w tym czasie pryskam zachranice w charakterze damy do towarzystwa (5 dni bez dzieci, psów, kotów, gotowania, zakupów, pracy, prania, sprzątania..... i biegania :-()

Alez MagdO :cool3:

Emotki Ci sie pomerdolily , MagdO:cool3:

Powinna byc taka: :ylsuper:

Posted

Lenusicka napisał(a):
A czy ktoś z poza Warszawy dostał się ?
A dostał się, dostał :eviltong: :sweetCyb: , chociaż też najpierw wylądowałyśmy na liście rezerwowej. :evil_lol:

Posted

Bo chciałam się spytać czy macie jakiś pomysł na nocleg tani i w miarę sensowny?

Bo semi zbliża się wielkimi krokami ,a my nie mamy żadnego planu.
A na 4 dni pewnie nikt nas nie przygarnie :-(

• 2 weeks later...
Posted

ja mam pytanko. jak najlepiej z dworca pkp w warszawie będzie mi dojechac na miejsce seminarium? bo ja zupelnie nie orientuje sie w warszawie. noi auta nie mam. tak jak patrzylam na internet to wkd? czy jakies inne polaczenie jest lepsze?

Posted

To ja już po chciałam napisać, że bardzo mi się podobało, dużo się nauczyłam no i spędziłam najfajniej jak można długi weekend- z psami, agility i na długich spacerach w jesiennym słońcu:multi: generalnie super, pan trener bardzo sympatyczny i z dużym talentem pedagogicznym, no i zaangażowany w to co robi. A organizacja jak zwykle w Forcie- wzorowo-wojskowa:evil_lol:

I chciałam podziękować wszystkim, którzy zjedli moją sałatkę we wtorek. Zjedzony pełen pojemnik był miodem na moje serce po tym, jak mi klubowe koleżanki wbiły w nie sztylet w temacie smaku sałatki:angryy: :evil_lol:

Posted

Sajko napisał(a):
To ja już po chciałam napisać, że bardzo mi się podobało, dużo się nauczyłam no i spędziłam najfajniej jak można długi weekend- z psami, agility i na długich spacerach w jesiennym słońcu:multi: generalnie super, pan trener bardzo sympatyczny i z dużym talentem pedagogicznym, no i zaangażowany w to co robi. A organizacja jak zwykle w Forcie- wzorowo-wojskowa:evil_lol:

Słusznie prawi :lol:

Dodam tylko, że te zapowiadane 1,5 godziny biegania dziennie zapowiadało się nader skromnie. Ale to były jeno pozory. Ja padłam i umarłam. :evil_lol:

Posted

Sałatka była pyszna (zjadłam dwie porcje :oops:), a i ciasta wyśmienite :loveu:.
W ogóle bufet - palce lizać :cool3:.
Wracając do samego treningu: Kees jest bardzo miłym, uśmiechniętym człowiekiem, a jego sposób prowadzenia psa na torze bardzo mi się podobał.
Ustawił bardzo ciekawe torki i starał się w miarę możliwości pracować z każdym uczestnikiem indywidualnie.
Organizacja jak zawsze w FORCIE wzorowa - rozpisane dokładnie grupy i godziny ćwiczeń.
BRAWO MAGDA - kolejne bardzo udane seminarium :klacz:
Jeszcze bardzo serdecznie chciałabym podziękować Hani za gościnę i Lidce za podwiezienie na dworzec w Warszawie (zdążyłam :multi:)
:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Mi też się bardzo podobało!! ;]
I teraz mamy duuuuuuuuuuuuuże zadanie domowe ,ale wiemy nad czym i jak pracować ;]
W sumie nie obraziłabym się gdyby kiedyś było jeszcze jakieś seminarium z Keesem.