andzia69 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a co wy tu tak świntuszycie:razz: taki fajny wątek zamknięto :diabloti: nie macie gdzie energii wyładować?:eviltong: Quote
Neigh Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 andzia69 napisał(a):a co wy tu tak świntuszycie:razz: taki fajny wątek zamknięto :diabloti: nie macie gdzie energii wyładować?:eviltong: Ty to lepiej Andzia uważaj.......ja nie wiem czy wiesz, ale za chwilę moze się okazać, ze jesteś w spisku.......rozmawianie z nami jest niebezpieczne:evil_lol: Quote
andzia69 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Neigh napisał(a):Ty to lepiej Andzia uważaj.......ja nie wiem czy wiesz, ale za chwilę moze się okazać, ze jesteś w spisku.......rozmawianie z nami jest niebezpieczne:evil_lol: ojoj już się boję:eviltong: ja to w sumie mogę być w spisku co najwyżej ligockim, bo stamtąd mam psa:evil_lol: Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Nie bój nic, i na Ciebie coś znajdziemy! Ja dzisiaj dostałam list "wzywamy do dobrowolnego uregulowania należności za wodę". A ja do debili wydzwaniałam z pytaniem gdzie do kurde blaszki jest faktura za wodę! Ani faktury, ani duplikatu nie ujrzałam, a tu takie buty... Quote
epe Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No to ślicznie ciotka! Masz przechlapane,a właściwie nie,bo Ci zakręcą!:evil_lol: A napisali Ci ile to dobrowolnie masz uiścić? Może odpisz im,że Ty lubisz trochę przemocy i niechby chłopcy przyszli po tą zapłatę,bo dobrowolnie nie lubisz!:evil_lol: Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Zapłaciłam 119,84, ale mam zamiar napisać do nich list POLECONY z pytaniem GDZIE FAKTURA BYŁA KURDE! Wiele lat pracowałam w takim miejscu, gdzie było wiadomo: faktura niedostarczona - zapłata niewymagalna! Quote
Neigh Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Neris napisał(a):Zapłaciłam 119,84, ale mam zamiar napisać do nich list POLECONY z pytaniem GDZIE FAKTURA BYŁA KURDE! Wiele lat pracowałam w takim miejscu, gdzie było wiadomo: faktura niedostarczona - zapłata niewymagalna! Nie stawiaj się:-) Bo wreszcie powiem wszystkim, czemu nie powinno Ci się pozwolić na opiekę nad ŻADNYM psem ihihihihih I mała anegdotka.......rozmawiam sobie z Neris.......opowiadam jej o klatce otrzymanej od sponsora.....i takie tam. Nagle Neris takim spoko opanowanym głosem......na jednym tonie pyta: - a co ty robisz jutro? - nie wiem, bo co? zapytałam ostrożnie. - a bo byś wpadła z tą klatką. - po co? dalej jestem ostrożna.... Nooo zapakujemy sobie jakieś psa.......pójdziemy nad rzekę i sprawdzimy czy ten transporter pływa......odpowiedziała ze stoickim spokojem Neris. Moze to się teraz nie wydaje śmieszne, ale ze mną nie było kontaktu tak z 5 min. Wyłam ........ Quote
Olga132 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Neigh napisał(a): Nooo zapakujemy sobie jakieś psa.......pójdziemy nad rzekę i sprawdzimy czy ten transporter pływa......odpowiedziała ze stoickim spokojem Neris. no Neris to sie umie zabawić;) Quote
Ania W Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Zostałam przywołana to wstawiam ;) To miało być piękne zdjęcia ale się rozmazało ;) Dziewczynki szaleją Quote
Ania W Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ten Tygrys to trochę kocha tę swoją pańcię ;) Rozliczenia go wykończyły... ;) Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pozabijam Was! To ja w pocie czoła te zdjęcia obrabiam bo ONA mi kazała je powstawiać a one tu już są!!! Niech no ja JĄ dorwę!!! Zobaczysz, będziesz moczyć w ukropie i meldować czy boli!!!! Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Neigh napisał(a):Nie stawiaj się:-) Bo wreszcie powiem wszystkim, czemu nie powinno Ci się pozwolić na opiekę nad ŻADNYM psem ihihihihih I mała anegdotka.......rozmawiam sobie z Neris.......opowiadam jej o klatce otrzymanej od sponsora.....i takie tam. Nagle Neris takim spoko opanowanym głosem......na jednym tonie pyta: - a co ty robisz jutro? - nie wiem, bo co? zapytałam ostrożnie. - a bo byś wpadła z tą klatką. - po co? dalej jestem ostrożna.... Nooo zapakujemy sobie jakieś psa.......pójdziemy nad rzekę i sprawdzimy czy ten transporter pływa......odpowiedziała ze stoickim spokojem Neris. Moze to się teraz nie wydaje śmieszne, ale ze mną nie było kontaktu tak z 5 min. Wyłam ........ A Ty jesteś świadoma faktu, że to się znajdzie w mojej czarnej teczce? To już koniec, czas się wieszać:placz: Quote
Neigh Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Buahahaha ja nie wiem jakim sposobem IM opowiedzieć co trzeba moczyć w ukropie i sprawdzać czy boli, żeby nie dostać bana:-) Quote
gusia0106 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Neris napisał(a):Pozabijam Was! To ja w pocie czoła te zdjęcia obrabiam bo ONA mi kazała je powstawiać a one tu już są!!! Niech no ja JĄ dorwę!!! Zobaczysz, będziesz moczyć w ukropie i meldować czy boli!!!! Ja wiem co Neigh będzie moczyć, jaaaaaa wieeeeeeeeeeeeem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Piękny Tygrys- bardzo wypiękniał. oglądalam dzis stronkę z DC...Wyglądaja jak...Tygrys:) Szczegolnie pręgowane suki z uszkami nie obciętymi (nie trza nigdzie wchodzic tylko w dól zjechać;)) http://www.von-den-pretorianern.de/html/dcanario-hundinnen.html Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Normalna się znalazła. :roflt::roflt::roflt::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Ania W Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 No Mira prawie identyczna! Tylko jak to się stało że jak na sukę DC Tygrys jest taki męski ?;) Quote
gusia0106 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Neigh napisał(a):Jesteście stuknięte:-) To pomówienia są :roflt::roflt::roflt::ylsuper: Quote
Charly Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ania W napisał(a):No Mira prawie identyczna! Tylko jak to się stało że jak na sukę DC Tygrys jest taki męski ?;) tez od razu pomyslalm ze jak Mira wygląda. chcialam wstawic zdjecia ale tam nie mozna kopiowac:oops:. Z samcami ciezko porownac bo te obcięte uszy zmieniaja cała glowe. Ale Tygrys to na moje oczko DC, nie Tosa...zresztą nieważe...jest cudny...:) Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ale jaja! Mira naprawdę prawie identyczna! A najlepsze to, że w K... było tych psów sporo więcej... ot, taka mała fabryczka. Quote
mysza 1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Czułam, że teraz tutaj się rozkręci:eviltong: Tygryś jest śliczny a zdjęcie, na którym przytula się do nóg Panci przepiekne i mówi wszystko. Widzicie to "coś" w jego oczach? Ja tam widzę:loveu: Quote
mysza 1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Słuchajcie, tu trochę miłośników olbrzymów jest- znacie fora molosów albo jakiś takich duzych? 10 mies. w typie doga zabrany od oprawcy do schronu w Józefowie:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118885&highlight=asiaf1 Quote
Recommended Posts