Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie non stop dzwoni telefon..........Tz mi wczoraj powiedział, zebym się poważnie zastanowiła, czy w moim życiu jest jeszcze miejsce dla niego.....

Was doprowadza do szału, a co JA mam powiedziec? A Wy nawet nie chcecie wyciągów pooglądać buuuuuuuuu

Neris ale i tak na siłę bedziesz musiała......przyjadę, wezmę za łeb i pokażę:diabloti:

Posted

Neris napisał(a):
No ale to będzie wyciąg za wyciąg.

Jak ja Ci pokażę mój to padniesz i będziesz tłuc głową w parapet.

Przeceniasz moje poczucie humoru:-)

Posted

Neris napisał(a):
Zrobił kto wczoraj zdjęcia Tygrysowi czy leniły się wszystkie?

Na pewno się leniły, jakbys nie wiedziała to banda defraudantek, w ogóle nie pomagają psom zwłaszcza tym z Krzyczek i Ty też z pewnością jesteś zamieszana:diabloti:, ba masz tymczasy to zamieszana jesteś na pewno:evil_lol:

Posted

AniaW podczas kontroli robiła dokumentację fotograficzną.........to ją poproście:-)

W ich obecności także Jamnica oberwała po ryju......są wiec swiadkowie tego, że od lat znęcam się nad zwierzętami.....:razz:

Posted

Zdjęcia Ania na pewno wstawi bo robila. Tylko albo dziś wieczorem albo pewnie jutro.

Natomiast ja jestem w Tygrysie zakochana do szaleństwa :loveu: i jest to miłość od pierwszego spojrzenia (i niech mi tylko ktoś powie, że taka nie istnieje:mad:)
Tygrysio jest C_U_D_O_W_N_Y
i te oczka takie maślane - miodzio !!!

Posted

Absolutnie mnie to nie dzwi:-) Absolutnie........

Tygryś rzuca na kolana:-). Cycuś mamusi kochany.

Mała krępa niewywrotna ( czyli Brombolina) też ma swój urok......

Tola jest z całej Trójki najładniejsza, ale hmmm no z nią sie trudno kontakt nawiązuje, bo ona jest autystyczna.

A jamnica vel Zołza - jest podła cholera:-)

Posted

Taaa, a mój kot mnie bije po głowie.
A jak przyszła obca pani to najpierw się podlizywał i mruczał, a jak go chciała wziąć na ręce to jej przywalił z całej siły!

Posted

Widać spoufalania nie lubi!:evil_lol:
Ale masz fajnego kota-chyba,że chciał się Tobie podlizać,że to niby inne panie go nie interesują!
Ciekawa jestem jakby sie zachował,gdybyś nie patrzyła?:evil_lol:

Posted

już pisałam Neigh - dziewczyny 2 dni łapały czarną jamniczkę z cieczką...a jak juz złapały to cholera je pogryzła:diabloti: taka mała czarna wredota! a człowiek dla niej chciał dobrze:evil_lol: i teraz szybko musi zmienić dt bo franca koty goni a w tym domu jest ze 6:p

Posted

Gdyby nie fakt, że 15 lat miałam jamnika, to Zołza ( bo tak ją nazwałam) wylądowałaby z powrotem na przystanku w Wieliszewie.

Swoją drogą ciekawe co się z tym czarnym podpalanym stało........tym co po Serocku latał. Kurrrde moze ktoś wiecej jamników w mojej okolicy wypuścił.......moze by to trzeba wyłapać na klatkę łapkę?:diabloti:
Chociaż to mało śmieszne.......powakacyjnie w moich okolicach pojawia się masę psów ( rasowych, w typie, kundelków). Tragedia

A co do bitw na klaty, to widzę, że na kolenym wątku pojawia sie temat "cy...". A ja myślałam ( o naiwna) ze to temat przewodni męskich rozmów.
Mało tego na innym wątku ( Libra ) zawiązała się nawet grupa wielbicielek punktu G - oraz poszukiwaczek wszystkich zagubionych punktów od

A - F tiaaaaaaaaaa

Posted

u Doroty:-) zaczęło się od propozycji seksu na włączonej na wirowanie pralce.......zabijcie nie pamiętam czemu, a potem to już tylko tych punktów szukały.

Posted

Słynny amerykański prezenter radiowy nakazał swoim słuchaczkom usiąść okrakiem na kolumnach, włączyć głośność na full i puszczał mocny rock z dużą ilością basów...
Po programie rozdzwoniły się telefony od słuchaczek... :diabloti: