Neris Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Nicol MUSISZ iść dalej. Stała się rzecz straszna i zostanie w Tobie zawsze miłość do niego. Podnieś się i leć dalej pomagać. Quote
mysza 1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 A mnie wątek krzyczkowy doprowadzi do nerwicy, normalnie musiałam to gdzieś napisać, zwariuję. Quote
Neris Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No ja się też denerwuję, ale nie mam w ręku żadnych argumentów bo nie ma zarzutu na który można odpowiedzieć, tylko bezsensowna jatka... Quote
Neigh Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 A mnie non stop dzwoni telefon..........Tz mi wczoraj powiedział, zebym się poważnie zastanowiła, czy w moim życiu jest jeszcze miejsce dla niego..... Was doprowadza do szału, a co JA mam powiedziec? A Wy nawet nie chcecie wyciągów pooglądać buuuuuuuuu Neris ale i tak na siłę bedziesz musiała......przyjadę, wezmę za łeb i pokażę:diabloti: Quote
Neris Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No ale to będzie wyciąg za wyciąg. Jak ja Ci pokażę mój to padniesz i będziesz tłuc głową w parapet. Quote
Neigh Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Neris napisał(a):No ale to będzie wyciąg za wyciąg. Jak ja Ci pokażę mój to padniesz i będziesz tłuc głową w parapet. Przeceniasz moje poczucie humoru:-) Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Zrobił kto wczoraj zdjęcia Tygrysowi czy leniły się wszystkie? Quote
mysza 1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Neris napisał(a):Zrobił kto wczoraj zdjęcia Tygrysowi czy leniły się wszystkie? Na pewno się leniły, jakbys nie wiedziała to banda defraudantek, w ogóle nie pomagają psom zwłaszcza tym z Krzyczek i Ty też z pewnością jesteś zamieszana:diabloti:, ba masz tymczasy to zamieszana jesteś na pewno:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 P.S To wcale nie jest zabawne, raczej tragiczne.... Quote
Neigh Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 AniaW podczas kontroli robiła dokumentację fotograficzną.........to ją poproście:-) W ich obecności także Jamnica oberwała po ryju......są wiec swiadkowie tego, że od lat znęcam się nad zwierzętami.....:razz: Quote
Olga132 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Zdjęcia Ania na pewno wstawi bo robila. Tylko albo dziś wieczorem albo pewnie jutro. Natomiast ja jestem w Tygrysie zakochana do szaleństwa :loveu: i jest to miłość od pierwszego spojrzenia (i niech mi tylko ktoś powie, że taka nie istnieje:mad:) Tygrysio jest C_U_D_O_W_N_Y i te oczka takie maślane - miodzio !!! Quote
Neigh Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Absolutnie mnie to nie dzwi:-) Absolutnie........ Tygryś rzuca na kolana:-). Cycuś mamusi kochany. Mała krępa niewywrotna ( czyli Brombolina) też ma swój urok...... Tola jest z całej Trójki najładniejsza, ale hmmm no z nią sie trudno kontakt nawiązuje, bo ona jest autystyczna. A jamnica vel Zołza - jest podła cholera:-) Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 mysza 1 napisał(a):Małe psy to takie wrednowate z natury. Cofnij to bo będzie bitwa na klaty!!!!!!!!!! Quote
epe Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 A ja popieram zdanie Myszy!:lol: A w ogóle to pies ma być duzy!! Jak się chce coś mniejszego to bierze sie kota!:eviltong: Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Taaa, a mój kot mnie bije po głowie. A jak przyszła obca pani to najpierw się podlizywał i mruczał, a jak go chciała wziąć na ręce to jej przywalił z całej siły! Quote
epe Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Widać spoufalania nie lubi!:evil_lol: Ale masz fajnego kota-chyba,że chciał się Tobie podlizać,że to niby inne panie go nie interesują! Ciekawa jestem jakby sie zachował,gdybyś nie patrzyła?:evil_lol: Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Nie bez powodu ma na imię Czarna Zdzira :diabloti: Quote
andzia69 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 już pisałam Neigh - dziewczyny 2 dni łapały czarną jamniczkę z cieczką...a jak juz złapały to cholera je pogryzła:diabloti: taka mała czarna wredota! a człowiek dla niej chciał dobrze:evil_lol: i teraz szybko musi zmienić dt bo franca koty goni a w tym domu jest ze 6:p Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ale Wy sobie grabicie!!! Nie masz Panie nad jamnika! Quote
Neigh Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Gdyby nie fakt, że 15 lat miałam jamnika, to Zołza ( bo tak ją nazwałam) wylądowałaby z powrotem na przystanku w Wieliszewie. Swoją drogą ciekawe co się z tym czarnym podpalanym stało........tym co po Serocku latał. Kurrrde moze ktoś wiecej jamników w mojej okolicy wypuścił.......moze by to trzeba wyłapać na klatkę łapkę?:diabloti: Chociaż to mało śmieszne.......powakacyjnie w moich okolicach pojawia się masę psów ( rasowych, w typie, kundelków). Tragedia A co do bitw na klaty, to widzę, że na kolenym wątku pojawia sie temat "cy...". A ja myślałam ( o naiwna) ze to temat przewodni męskich rozmów. Mało tego na innym wątku ( Libra ) zawiązała się nawet grupa wielbicielek punktu G - oraz poszukiwaczek wszystkich zagubionych punktów od A - F tiaaaaaaaaaa Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Gdzie gdzie, u Doroty? U mnie w okolicy jest punkt B jak Beznadziejni Debile Wycinający Drzewa. Quote
Neigh Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 u Doroty:-) zaczęło się od propozycji seksu na włączonej na wirowanie pralce.......zabijcie nie pamiętam czemu, a potem to już tylko tych punktów szukały. Quote
Neris Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Słynny amerykański prezenter radiowy nakazał swoim słuchaczkom usiąść okrakiem na kolumnach, włączyć głośność na full i puszczał mocny rock z dużą ilością basów... Po programie rozdzwoniły się telefony od słuchaczek... :diabloti: Quote
Recommended Posts