andzia69 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Zdjęcia miodzio po prostu:loveu::loveu::loveu: Quote
Mośka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 WOW :crazyeye: no w życiu bym nie powiedziała, że to tenże sam TYGRYS. NEIGH, chapeaux bas :loveu: Quote
gusia0106 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Jasny gwint!! Albo nawet dwa gwinty! Taaaaaaaaaaaaaka metamorfoza to jest coś. I od razu widać jaki Tygryś w Neigh jest zakochany:loveu: I vive versa z resztą:evil_lol: Każdy kto widziała jakie cudo Neigh zrobiła z Trusta wie, że to cudotwórczyni:lol: Quote
Kanzaj Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Tygrys wygląda jak prawdziwy król! I gdzie byłoby mu lepiej?... Quote
Margo05 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Taki byłem Taki pojechałem do cioteczki Neigh Taki jestem teraz :loveu: Jakaś różnica? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mośka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 O Boshe :placz: Jak dobrze, ze to juz przeszlosc. Quote
Tengusia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jak tylko bede tworzyc znowu filmik o psich sierotkach to on napewno znajdzie w nim miejsce :grins: Quote
Ziutka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Tengusia napisał(a):jak tylko bede tworzyc znowu filmik o psich sierotkach to on napewno znajdzie w nim miejsce :grins: Zawsze przy tych Twoich filmach oczy mi się pocą ;) pięknie je robisz...i ta muzyka :placz: Jak już stworzysz to podrzuć na PW linka :cool3: albo co jakiś czas będę zaglądała na youtube czy już czegoś nie wrzuciłaś :loveu: Quote
Tengusia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ziutka napisał(a):Zawsze przy tych Twoich filmach oczy mi się pocą ;) pięknie je robisz...i ta muzyka :placz: Jak już stworzysz to podrzuć na PW linka :cool3: albo co jakiś czas będę zaglądała na youtube czy już czegoś nie wrzuciłaś :loveu: dziekujem bardzo za slowa uzniania :Rose: :oops: Quote
Neigh Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Super Margo zrobiłaś to zestawienie zdjęć:-). Tengusia - Ziuta święte słowa prawi - ja tam zawsze sobie płaczę i jak mi tak bardzo, bardzo źle, to sobie oglądam. Właściwie to zestawienie Margo należałoby na Metamorfozy wrzucić:-). Ja tylko dodam, że w 17.02 czyli w dniu wyjęcia z Krzyczek Tygryś ważył niecałe 26 kg. Teraz waży 44 .....i już nie pasę :oops: - bo się w fokę zmieni........i będzie tak plask, plask łapinami z przodu robił:-) Jako pamiątka na zawsze zostanie mu padaczka.........blizny jakoś pozarastały..... no cóż takie życie. To by był cud..........gdyby nic mu nie było:-) Quote
Neigh Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 No nie mogę znaleźć ostatniego miejsca, gdzie rozliczenie wstawiałam.....jakaś taka jestem mało kumata. Tak czy siak. Podczas leczenia babeszjozy ostatnie co pamiętam to - 22 zł. Potem był jeszcze kiltix, jakieś recepty, wizyta w sprawie padaczki i takie tam - ale nie zapisywałam już tak skrupulatnie, bo założyłam, że będę wszak za to sama płacić ( w końcu mój pies ) to co się mam sama ze sobą rozliczać?:evil_lol: No to olałam. A tymczasem wpłynęły nowe wpłaty. No i hmm nie wiem jak to porozpisywać. Od 17.04 dostałam ( zakładam, ze jakoś do wtedy podawałam kwoty na wątku). Tosa Inu 28 - 25 zł Karolina B. - 40 zł Ola Sz. - 10 zł Maggiejan - 20 zł Oraz bazarki Mośki i Beatki ( masz we mnie dozgonnego wdzięcznika) Ulka 12 - 55 zł A. Rudka - 6 zł Ada-jeje - 20 zł Selenga - 10 zł _B_ballantines - 45 zł Beatka ( allegro ) 40 zł To jest razem 271 zł. Bardzo jednocześnie proszę o wyperswadowanie Maggiejan wpłat na Tygrysa. Kochana nie ma powodu, dla którego miałabyś na niego wpłacać - sama tymczasujac psa......No to już normalnie przesada. Na leczenie zostało wydane jakieś ( tak sądzę ) 120 zł Tym samym pies otrzymał 150 zł. Przeznaczę tę kwotę na badanie krwi ( jeszcze nie robiłam ) i leki na padaczkę. O luminal poproszę, jak tylko okaże się wskazany. Na razie wiecej ataków nie było...ciii nie zapeszajmy:-) Quote
Margo05 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Neigh Tygryś na metamorfozach wg życzenia :evil_lol: Post 3554 :) Quote
oktawia6 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Neigh napisał(a): Zdjęcia robiła Tajdzi. Jest niesamowita, prawda???:-). Wszystkie pytania do niej..........sesję sobie można zamówić - psią, kocią - ale żeby nie było odpłatnie podkreślam. Dziewczyna z tego żyje. Ale ma dar......absolutny. Nadrobię zaległości przysięgam, ale do 31. 05 nie ma mnie w świecie żywych....... to w takim razie nie będzie doszkalania:placz: Quote
Miki Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Zdjęcia są piękne, a to co na nich nie może być piękniejsze. :loveu::loveu: Quote
Neigh Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Margo05 napisał(a):Neigh Tygryś na metamorfozach wg życzenia :evil_lol: Post 3554 :) Dogo Ci zapłać dobra kobieto:-) Quote
Margo05 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ty mi ciotko powiedz, kiedy my mamy przyjechać do Ciebie :evil_lol: Quote
Neigh Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ano właśnie z weekendami to jest holender problem. Na razie wiem, że pracuję 31.05, 1.06 - nie mogę, bo mam hmm no zobowiązania wobec potomstwa. Potem pracuję bankowo 7 i 14, a 15 mam Zuzankowe urodziny. Na razie na wolny wygląda 8.06 - jak mi się coś nie objawi. I co Ty na to? Quote
Margo05 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Neigh, wstępnie ustalamy 08.06. To niedziela, więc nie ma problemu :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Wspaniale patrzeć na takie metamorfozy:loveu:, Tygryś piękny:loveu: Quote
Nicol Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Jak tam Tygryś się czuje??? Czy wszystko dobrze u Was Neigh? Quote
gusia0106 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Neigh na dogo pojawia sie okazyjnie - duzo pracy i problemy z logowaniem.Ale z tego co wiem wszystko u nich gra... Quote
Neigh Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 No niestety nie gra.......byłam o krok od usypiania Tygrysa. Na razie jest lepiej.....ale jestem podłamana. Niestety nie mam chwili, żeby wszystko spokojnie opisać. A jak mam, to nie mogę się tu dostać...eee tam. Quote
maggiejan Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Neigh napisał(a):byłam o krok od usypiania Tygrysa. ????????????????????????????????????????? Quote
Recommended Posts