Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EVA2406 napisał(a):
Moja koleżanka ma kota padaczkowego, też pourazowa. Kotek jest pod kontrolą dr. Olkowskiego, podobno rewelacyjny.
Kotek miał ataki kilka razy dziennie. Teraz atak bywa co miesiąc lub rzadziej. Wiem, że Maciuś dostaje luminal i jeszcze jakiś lek ( robiony), aby dawka luminalu była jak najmniejsza, bo to lek szkodliwy ( szczególnie na wątrobę). Poza tym jak następuje atak to trzeba do zwierzaka mówić i starać się przerwać atak jak najszybciej, bo taki atak powoduje obumieranie komórek mózgowych.

a gdzie tego pana można nawiedzić? :) znaczy w czy w Warszawie? bo u nas to tylko ręce rozkładają...

co do mówienia, to też słyszałam ale jak dwa razy próbowałam to sie pies na chwile wybudzał a potem jeszcze raz miał, wie tak jakby podwójnie.... pewnie to sprawa indywidualna...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rufusowa napisał(a):
a gdzie tego pana można nawiedzić? :) znaczy w czy w Warszawie? bo u nas to tylko ręce rozkładają...

co do mówienia, to też słyszałam ale jak dwa razy próbowałam to sie pies na chwile wybudzał a potem jeszcze raz miał, wie tak jakby podwójnie.... pewnie to sprawa indywidualna...

On przyjmuje prywatnie chyba w Milanówku, ale też podobno na SGGW. Jak potrzebujesz szczegóły to muszę zapytać koleżankę. Ma chyba też nr. tel do niego.

Posted

Ciotka, Ty nam tu jakiegoś innego psa podstawiasz normalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żartowałam oczywiście :loveu:
Ja nie wiem czy on mnie wpuści do Ciebie :evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:

Nicol napisał(a):
Normalnie jestem w szoku.... Neigh Ty to działasz cuda.... Tygryś jest przecudny :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='tajdzi']Tygryś:

no i od razu widzę, że te zdjęcia wykonał zawodowy fotograf-prawda Neigh? zapytaj się jakiego aparatu używa: czy zoom jest Zeissa? spytaj-chętnie bym się u takiego specjalisty podszkoliła-to jest sesja!

Posted

Zdjęcia robiła Tajdzi. Jest niesamowita, prawda???:-). Wszystkie pytania do niej..........sesję sobie można zamówić - psią, kocią - ale żeby nie było odpłatnie podkreślam. Dziewczyna z tego żyje. Ale ma dar......absolutny.

Nadrobię zaległości przysięgam, ale do 31. 05 nie ma mnie w świecie żywych.......