Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powoli i dostojnie wracam do świata żywych. Zdecydowanie kefir i sok pomidorowy, to jest mój ulubiony zestaw:-)./Moja przyjaciółka, mieszkająca na stałe we Włoszech na kilka dni przyjechała........no jutro wyjezdza. I takie malusie spotkanko wczoraj mieliśmy........Hmmmm/
Maaaatusku już zapomniałam, że się takie stany miewa.........Jak ja dziś do domu rano dojechałam...........nie pamietam:-)

Tygrys ma się bardzo dobrze. Byliśmy u weta brzuszek obmacany. Wątroba jeszcze ciut powiekszona. Nerki już nie bolesne.

Za dwa tygodnie mamy zrobić powtórne badanie krwi, żeby sprawdzić co tam słychać.....

Poza tym ok:-)

Posted

Nic nie wiem, nic nie wiem. Miałam Sajgon jakich mało ( praca wrrrrrrrr). Jak skończe kilometry papierów, które dostałam na długi weekend ( tiaaaaaa) to zaraz sprawdzę:-)

Posted

Dobrze się czuje, za jakiś tydzien musimy powtorzyć badanie krwi.......ale na razie, to ja mam total w pracy i jeszcze to potrwa.........

Posted

Dogorywam.
Tygrys nie wymiotuje już i spasł się jak niemal prosię.
Tolka ma nakaz eksmisji : kopie i ja ją też wykopie!!!!:mad:
Brombolina zjada mysie trupy.

Puma wydobrzała, ale trzeba się liczyć ze moze być różnie, bo to jest starszy prosiak. Aczkolwiek pasiony róznymi witaminkami, wiec wygląda kwitnąco:-)

Mam Sajgon w pracy, nie wiem jak się nazywam. Tz wykluczyłam z życia rodzinnego. Być moze zacznę szukać nowego......
Rozkrecam własny interes ( z czegoś muszę zyc ) i w ogóle stresy, nerwica i tycie na potęgę:-)

Posted

Z przyjemnością. Daaawno temu z moja Osobistą Przyjaciółką wpadłyśmy na pomysł założenia komuny - same babki. Faceci wpuszczani jedynie w celach rozrywkowych i prokreacyjnych.

SEKSMISJA!

Posted

gusia0106 napisał(a):
Facet, który zrozumiałby chociaż wąsko zakrojoną to już by było coś...;)

Święte słowa - dlatego ja się powoli przyzwyczajam do myśli o solowym trybie życia. W cale nie jest on taki najgorszy.

Posted

Neigh napisał(a):
Święte słowa - dlatego ja się powoli przyzwyczajam do myśli o solowym trybie życia. W cale nie jest on taki najgorszy.

Pewnie, że nie jest;)
A w celach rozrywkowo - prokreacyjnych zawsze się coś da skołować;)