Wisełka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Neigh, oranżadka Hellenki też nieźle działa, Red Bull też :evil_lol: Quote
Margo05 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A szpachlą gipsową można czynić cuda :evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Margo05 napisał(a):A szpachlą gipsową można czynić cuda :evil_lol: :roflt: uuuuuuuuuh Quote
Neigh Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Powoli i dostojnie wracam do świata żywych. Zdecydowanie kefir i sok pomidorowy, to jest mój ulubiony zestaw:-)./Moja przyjaciółka, mieszkająca na stałe we Włoszech na kilka dni przyjechała........no jutro wyjezdza. I takie malusie spotkanko wczoraj mieliśmy........Hmmmm/ Maaaatusku już zapomniałam, że się takie stany miewa.........Jak ja dziś do domu rano dojechałam...........nie pamietam:-) Tygrys ma się bardzo dobrze. Byliśmy u weta brzuszek obmacany. Wątroba jeszcze ciut powiekszona. Nerki już nie bolesne. Za dwa tygodnie mamy zrobić powtórne badanie krwi, żeby sprawdzić co tam słychać..... Poza tym ok:-) Quote
rufusowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 hi dobrze ciotka ze do tego domu dotarłaś :diabloti: ciesze sie ze Tygrysek juz lepiej sei czuje :loveu: Quote
agata51 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Neigh napisał(a): Poza tym ok:-) I tak trzymać! Quote
_beatka_ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Aga czy wpłaty z bazarków już podochodziły?:razz: Quote
Neigh Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Nic nie wiem, nic nie wiem. Miałam Sajgon jakich mało ( praca wrrrrrrrr). Jak skończe kilometry papierów, które dostałam na długi weekend ( tiaaaaaa) to zaraz sprawdzę:-) Quote
Nicol Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Witajcie... Jak tam Tygryś sie czuje? cioteczki ni ebyło bo powoli wracała do świata żywych ,zatem wybaczcie.... Quote
Neigh Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dobrze się czuje, za jakiś tydzien musimy powtorzyć badanie krwi.......ale na razie, to ja mam total w pracy i jeszcze to potrwa......... Quote
pucka69 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Aguś, żyjecie? Jak Puma? A ten ktoś, kto miał oojechać tym transportem z Jolą_K - pojechał? Quote
gusia0106 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Pojechał;) To Teodor był;) Ale ja też pytam - co tam u Was? Quote
Neigh Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dogorywam. Tygrys nie wymiotuje już i spasł się jak niemal prosię. Tolka ma nakaz eksmisji : kopie i ja ją też wykopie!!!!:mad: Brombolina zjada mysie trupy. Puma wydobrzała, ale trzeba się liczyć ze moze być różnie, bo to jest starszy prosiak. Aczkolwiek pasiony róznymi witaminkami, wiec wygląda kwitnąco:-) Mam Sajgon w pracy, nie wiem jak się nazywam. Tz wykluczyłam z życia rodzinnego. Być moze zacznę szukać nowego...... Rozkrecam własny interes ( z czegoś muszę zyc ) i w ogóle stresy, nerwica i tycie na potęgę:-) Quote
Neigh Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Z przyjemnością. Daaawno temu z moja Osobistą Przyjaciółką wpadłyśmy na pomysł założenia komuny - same babki. Faceci wpuszczani jedynie w celach rozrywkowych i prokreacyjnych. SEKSMISJA! Quote
Wisełka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 gusia0106 napisał(a):Aga To wyjdź za mnie!:B-fly: Mogę być świadkiem??? :evil_lol: Quote
Neigh Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Wreszcie miałabym partnera, który nie robi takich oczu.....jak się pojawiam w domu z ociekającym hmmm no fekaliami kotem...... Quote
maggiejan Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Neigh, Twój TZ się jeszcze nie przyzwyczaił...? Uparty gość...:diabloti: Quote
_beatka_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 to fakt spotkać faceta który też lubi zwierzęta i rozumie szeroko zakrojoną "akcję pomocową" to byłby chyba cud jakiś...:roll::evil_lol: Quote
gusia0106 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Facet, który zrozumiałby chociaż wąsko zakrojoną to już by było coś...;) Quote
Neigh Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 gusia0106 napisał(a):Facet, który zrozumiałby chociaż wąsko zakrojoną to już by było coś...;) Święte słowa - dlatego ja się powoli przyzwyczajam do myśli o solowym trybie życia. W cale nie jest on taki najgorszy. Quote
gusia0106 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Neigh napisał(a):Święte słowa - dlatego ja się powoli przyzwyczajam do myśli o solowym trybie życia. W cale nie jest on taki najgorszy. Pewnie, że nie jest;) A w celach rozrywkowo - prokreacyjnych zawsze się coś da skołować;) Quote
Recommended Posts