Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i byłam dziś w Krzyczach i w łazience znów mieszka matka z dziećmi...
A w schronie jest sobowtór Tygrysa i Majeczko-podobna sunia (ma więcej białego) i wiele jeszcze bid...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maggiejan napisał(a):
Kanzaj, jak tam sytuacja wygląda? Czy tymi psami ktoś się zajmuje? Można je brać? Jeśli nie wydają chorych to co z nimi robią?

Jest lepiej niż było, dostają jeść, ale 145 domków potrzeba na już!!!

Posted

Film odchorowałam Powiedziałam - nie. Kupiłam inną karmę - zero oznakowań. Zakładam, że wszystkie firmy testują. Czyli nie kupuję suchej karmy. No tak, tylko mam wyżła uczuleniowca. Ma wysypkę po wszystkim oprócz eukanuby. I co? Dziewczyny, czy równie skrupulatnie szukacie nietestowanych na zwierzętach (niechby to były nawet myszki i szczury) kosmetyków dla siebie?

Posted

Czy ktoś ma jakieś linki do stron o testach na zwierzętach przeprowadzanych przez producentów karmy? Tzn. testach okrutnych, nie chodzi oczywiście o pomiar tkanki tłuszczowej... Próbuję takie strony znaleźć i kiepsko mi idzie, jest tylko o eukanubie...

Jak Tygrysek się czuje?

Posted

mnie te testy sie w głowie nie miieszcza ..pojąć nie moge tyle okrucieństwa ...:placz:a my tu walczymy z głupotami bo pies na metrowym lancuchu ........czyraz w tygodniu karmiony....to jest pestka do tych testów .....skurwiele

Posted

maggiejan napisał(a):
Czy ktoś ma jakieś linki do stron o testach na zwierzętach przeprowadzanych przez producentów karmy? Tzn. testach okrutnych, nie chodzi oczywiście o pomiar tkanki tłuszczowej... Próbuję takie strony znaleźć i kiepsko mi idzie, jest tylko o eukanubie...

Pomiar tkanki tłuszczowej polega na wycięciu fragmentu mięśnia, więc niestety jest niezwykle okrutny. Te psy nie dostają środków znieczulających, nikt nie czeka aż im się cokolwiek zagoi - bo po co...

Posted

prosze cię mnie się dupa ze staru juz pomarszczyła ...a TY mnie zabijasz szczególami ............................................kto to robi kto tam pracuje ..ludzie człowiek ......:mad:

Posted

Ale przecież tkankę tłyszczową można mierzyć inaczej, tak jak ludziom, np.
Czy macie jakieś sprawdzone, pewne informacje...? Kto co robi, jak tę karme produkuje, z czego i jak te testy robią? Nie ma firm humanitarnych? Jakiś ekologicznych...?

Posted

A ja Ci życzę dużo fajnych domków, żebyś kolejnych odchuchanych przez siebie piesków ( i kotków) nie musiała zostawiać sobie.:eviltong::lol:

Posted

Agnieszko :loveu: , a my ( dwie sunie, 6 kotów, moja rodzinka i ja ) życzymy Ci dużo zdrówka, mało kłopotów z dwu i czeronogami, woreczek stóweczek na drobne wydatki, sprawnego autka, samych dobrych domków adopcyjnych i wszystkiego o czym po cichutku marzysz :buzi:

Posted

:loveu:Szukal Tygrysek szykal az wyszukal. Najlepszego domku:loveu::loveu:

ps. co do tych karm to ja slyszalam dobre opinie tylko o karmie Orijen. droga bo droga, ale skład jest extra. Bez zboza, bez jakich swinstewek
70% miesa, 30% warzywa i owoce, 0%! zboza (zboze dziala uczulajaco na wiele psiakow, nie podawac przy raku i problemach ze stawami)

sorry za offa.

Neigh w gore:loveu::loveu::multi: