Neigh Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Tak sobie - znaczy się wymiotów brak, mlaszcze dalej......Na razie nei mam jak z nim na badania pojechać.. Dziś zarobił solidnego klapa w dupalsona, bo mi nerwy puściły. Uciekł z piskiem, przerażony. Jak to? No jak to Bóstwo bije ???!!!!- ano bije cholera jasna, bo ile można uczyć, że się nie staje łapami na blatach i nie wyjada kotom, nie zjada rozmrażającego się mięsa w torebce foliowej itp itd....... Quote
Wisełka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Neigh po prostu rozpuściłaś Tygryska :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Neigh allegro się właśnie tygryskowi skończyło, czy wznawiamy czy poczekać na wyniki badania i poprawę zachowania naszego bandziora?:razz: Quote
Neigh Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Hmm - może wznawiamy? W końcu jak się ktoś zainteresuje, to na wyniki poczeka..........a jeśli chodzi o charakter, to udział w aktualnych zajęciach baaaardzo wskazany:-) ( potencjalnego właściciela rzecz jasna) Quote
_beatka_ Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ha byłam szybsza, przewidziałam tą odpowiedź i tygrys już od południa bryluje na allegro:cool3::evil_lol: Quote
maggiejan Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dziewczyny, Ulv padł komp i odkurzacz...:-( Czy ktoś może pomóc...? Quote
Weronia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='maggiejan']Dziewczyny, Ulv padł komp i odkurzacz...:-( Czy ktoś może pomóc...? a któż to jest Ulv??? ;) Jak tam nasz kotek Tygrysek????? Quote
Miki Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Jak tam Tygrysek? 20 blisko - może ma już kokardkę na szyi?;) Quote
Neigh Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Miki napisał(a):Jak tam Tygrysek? 20 blisko - może ma już kokardkę na szyi?;) Na razie mu zamówiłam u Taks posłanko.............bo nie uchodzi, żeby 3 miesiąc........kurde nieeeeee.....czwarty się zaraz zacznie.........mieszkał na jakiś starych kocach. Mam obiecane 100 zł na prezent od Mamy ( żebym sobie coś kupiła;-) )- to wydałam na posłanie......... Aaa i są nowe wpłaty - jak będę miała chwilkę to wszystko uzupełnię, dobra??:-) Quote
andzia69 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a jak tam z jego "polowaniem" na obce osoby???? dalej tak samo obronny?:lol: Quote
Neigh Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 andzia69 napisał(a):a jak tam z jego "polowaniem" na obce osoby???? dalej tak samo obronny?:lol: ehem, ehem..........noooo niektórych zniecheca do odwiedzin:-) A jutro na 9.30 idziemy na badania glukometrem - trzymajcie kciuki....... Quote
andzia69 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Neigh napisał(a):ehem, ehem..........noooo niektórych zniecheca do odwiedzin:-) A jutro na 9.30 idziemy na badania glukometrem - trzymajcie kciuki....... wiesz...to zupełnie jak mój Zgredek - nie zachęca do odwiedzin..zwłaszcza mężczyzn - klentów, listonoszów, kurierzy tez go nie lubia...a on chodzi z nami do pracy i nijak nie moze zrozumiec, ze nie wolno drzeć japy na klienta w gajerze:angryy: a potem będę się dziwic, ze idą do innych agencji:evil_lol: Quote
Neigh Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Neigh']Najpierw się bardzo grzecznie w pas ukłonię albo dygnę - nie wiem co mi lepiej wychodzi:-). Mamy kasę na badania. Jutro podzwonię się poumawiać!:-) ( muszę poczekać chwilkę, bo mam chore autko) Jest tak: bylo 3 zł 100 zł - Paros 30 zł - Jamaika 20 zł - maggiejan 10 zł - Aleksandra z Łodzi ( brak nicka) 80 zł - C2K ( Molosy) 10 zł - Ludwa - bazarek Mośki :-) 15 zł - Monika ( Warszawa ) - brak nicka Razem-268 zł Bardzo, bardzo dziękuję. Nowe wpłaty: Kami - 20 zł Jo37 ( bazarek Mośka) - 8 zł Myszak 100 zł 128 zł + 268 zł = 396 zł Jutro napiszę o wydatkach - noo i mam jeszcze jedną wpłatę 20 zł od wtatara ale nie wiem dla kogo:-) dochodznenie trwa....... Quote
Weronia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Miki napisał(a):Jak tam Tygrysek? 20 blisko - może ma już kokardkę na szyi?;) a co będzie 20-go??? Quote
andzia69 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Weronia napisał(a):a co będzie 20-go??? urodzinki panci Tygrysia:loveu::lol: Quote
gusia0106 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 andzia69 napisał(a):urodzinki panci Tygrysia:loveu::lol: Jak dla mnie to imieniny;) Quote
Nicol Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Trzymam kciuki za Tygrysia - oby badania wyszły dobrze Quote
andzia69 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 gusia0106 napisał(a):Jak dla mnie to imieniny;) jest jedno i drugie:p Quote
Neigh Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 andzia69 napisał(a):jest jedno i drugie:p Imieniny mam fakt w niedzielę, a urodziny ( NIE POWIEM KTÓRE!!!) mam 17 maja:-). Jest dobrze:-). Badanie glukometrem - norma. Dostaliśmy recepty na miesiąc i ew. skierowanie na endoskopię. ( do pani Magdy na SGGW). Za badanie krwi zapłaciliśmy.......1 zł:-). Trzustki nie ma więc co badać. Ma niestety nadal powiekszoną śledzione - ma brać metronidazol, metoclopramidum, ranigast, alugastrin - jeszcze min. 6 tygodni. A potem jesli nie minie endoskopia. Z kontrastem jelit polecono się jednak jeszcze wstrzymać. Ponoć pies z czyms w jelitach nie przybierałby tak pięknie na wadze, no i objawy występowałyby częściej...... Zachwyty nad Tygrysem były długie i skandowane. Chłopak zachowywał się IDEALNIE. Siadał, krew pobrać dał - ba nawet nóżkę wyciągnął no w ogóle :-):loveu: Paulina, która go widziała ze dwa miesiące temu - spojrzała na mnie w taki specyficzny sposób i powiedziała "piękny jest".No:-) Kasa poszła więc tylko na leki + zabezpieczenie na kleszcze. U mnie jest kleszczowa masakra - wczoraj 4 zdjęłam ( ze mnie ). Wprawdzie moja suńka babeszjoze złapała MIMO zabezpieczenia.....No nic. Achaś i zachwyty wywołała tez przywieszka Tigera. Bo w Nieporęcie po szczepieniu przeciw wściekliźnie zakładają na obrożę taką wiszącą blaszke - gdzie jest napisane:szczepienie przeciwko wściekliźnie - gabinet taki i taki - tel + numer ewidencyjny". I wiecie - pod tym numerem są moje dane. Gdyby ktoś znalazł Tigerka od razu wie, że szczepiony - gdzie i bez problemu by mnie znalazł gdyby tylko do gabinetu zadzwonił. Super pomysł, prawda??? Quote
Wisełka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 A ja wczoraj szczepiłam mojego brzdąca i nie dostałam żadnej blaszki :cool3: Warszawa jest feeeeee ;) Quote
Neigh Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ale zeby nie było za radośnie Tygryś od wczoraj jest trochę jakiś taki przygaszony i nieswój..... A teraz nie zjadł śniadania.......bo pojechaliśmy na głodnego. Hmmm. Quote
Wisełka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Widocznie chłopak ma dziś gorszy dzień, jutro wróci do siebie ;) Quote
Recommended Posts