Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja tam wierze.
Pamiętam jak rozmawiałam z Tobą zaraz po tym jak go odebrałaś...:roll:
Ale teraz jest się czym chwalić, nie powiem.
Chyba tylko jeszcze Trust zrobił na mnie takie wrażenie swoją przemianą;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo ładne:-)DZIĘKi:-)

A mam jeszcze takie nieśmiałe pytanie...........a nie znacie kogoś kto (odpłatnie rzecz jasna) zgodziłby się zostać u mnie w domu - opiekując się moim zwierzyńcem?

Próby forsowania nooo hmm nooo powiększenia stada........kwitowane są zawsze "zwariowałaś? i tak się z domu ruszyć nie mozemy".

Nooo fakt.

Posted

Żadna z osób ( ani ta Malinezaja ani ta druga ) nie raczyła odpisać. Mnie nauczono mówić np. nie dziękuję......
Ale widać nie wszystkim udało się to wpoić.

Posted

[quote name='Neigh']kolejna wpłata maggiejan - 20 zł ( dzięki:-), ale maggie to ma swojego Czarusia.......to ciut niemioralne, ze płaci na Tygrysia)

Czyli razem 480 zł

Wydatki:
50 zł - pani trenerka
60 zł karma do 17.03
7 zł - łańcuszek zaciskowy/117 zł

linka treninowa została zakupiona przeze mnie - na zdrowie Tygrysiu

Bedziemy musieli jeszcze dokupic kaganiec i idziemy dzis do weta - muszę pokazać Tygrysowe gardło, brzydko przełyka + jakoś tak czasem jakby charczał jakby się podduszał.....

[B]Czyli w puli Tygrysa 480 zł - 117 zł = 363 zł[/B][/quote]

Wydatków ciąg dalszy

leczenie zapalenia krtani 40 + 65 = 105 . Wizyt było dwie ( mam rachunki ) - na drugiej dostałam dwa zastrzyki do łapy, które już sama zrobiłam w Wielką Sobotę.
To niestety moze wracać......
no i karma do 31.03 - 120 zł

razem wydatki 225 zł

Czyli 363 -225 = [B]138 zł[/B]

Kurcze........czas na Tygrysowy dom, czas najwyższy!!

Posted

Dziś w nocy znow były wymioty.........długo by opowiadać. Ja nie wiem o co chodzi......nie krtań tym razem. NO TO CO?

Karma nie była zmieniona, dostał tyle co zawsze, wypróżnienia ok. O co kurde chodzi???
I gdzie ja mam iśc zeby to wyjaśnić??? Any propozycje??

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ja juz nie pamiętam Neigh - on miał robione USG brzucha?

Miał robione prześwietlenie. Cały czas jedzie na metoclopramidum. I dość długo był spokoj.
To wyglada tak: w nocy po kolacji ( tak ze 4-5 h po) zaczyna biegać po domu mlaszczac, oblizując się i od czasu do czasu charcząć ( kaszlac) tak jakby chciał odkrztusić.

Dopiero co krtań leczyliśmy. Po czym jak opętany usiłuje coś pożreć. Udało mu się wczoraj wykorzystać sekundę nieuwagi i zjadł pól kwiatka ściagnietego z parapetu....... Poprzedniej nocy, zjadł hmm no górę moich rajstop ( nogawki odgryzione zostawił ) po czym je zwymiotował wraz z treścią pokarmowa

Wet twierdzi, ze jemu jest niedobrze i dlatego zżera te różne rzeczy żeby wywołać wymioty. TO jest paranoja. Zamykam go w pustym przedpokoju, skąd usuwam dokłanie wszystko - on wtedy ma taki napad, ze gotów ksiązki z pólek ściagać, zeby je zjeć. Nawet posłanie trzeba mu zabierać, po gryzie, szarpie i łyka.

Nikt nie wie o co chodzi. Na prześwietleniu wyszły jedynie zatkane jelita........ale kiedy to było!

Wet w Nieporęcie ręce rozłożył........

Posted

może po tym kwiatku wymiotował...
moje od czasu do czasu też wymiotują - głównie żółcią albo niestrawionym żarciem jak jedzą za łapczywie

Neigh - nie wiem co ci podpowiedzieć

Posted

andzia69 napisał(a):
może po tym kwiatku wymiotował...
moje od czasu do czasu też wymiotują - głównie żółcią albo niestrawionym żarciem jak jedzą za łapczywie

Neigh - nie wiem co ci podpowiedzieć

Nie ........on NAJPIERW dostaje "paranoi mlaskającej" potem dopiero usiłuje coś zjeść......a potem wymioty.

Najgorsze jest to, że dwóch wetów też nie wie co mi powiedzieć.......