Nicol Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Neigh napisał do mnie dzis pewnie pan na gg, skopiuje to co napisał: " witam! jestem zainteresowany pieskiem zwanym tygrysiem. mieszkam w mińsku maz i szukam wraz z córką nowego przyjaciela. jak piesek odnosi sie do dzieci? bardzo nam sie podoba na fotkach i chetnie widzielibyśmy go w naszym domu. pozdrawiam marek. niestety nie było mnie na gg gdy pisał, ale zaraz mu potem odpisałam, mam nadzieje ze sie jeszcze odezwie. Może do Ciebie dzwonic...:multi: Quote
Neigh Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nicol napisał(a):Neigh napisał do mnie dzis pewnie pan na gg, skopiuje to co napisał: " witam! jestem zainteresowany pieskiem zwanym tygrysiem. mieszkam w mińsku maz i szukam wraz z córką nowego przyjaciela. jak piesek odnosi sie do dzieci? bardzo nam sie podoba na fotkach i chetnie widzielibyśmy go w naszym domu. pozdrawiam marek. niestety nie było mnie na gg gdy pisał, ale zaraz mu potem odpisałam, mam nadzieje ze sie jeszcze odezwie. Może do Ciebie dzwonic...:multi: To niechaj dzwoni..........:-) Ale wiesz co? jest pewien hmm problem. Pierwszej pani, ktora dzwoniła przedstawiłam Tygrysia jako "brata łatę" . A tymczasem wczoraj czekamy sobie u weta, weszła pewna b. miła pani bez psa. Usiadła w poczekalni i weszła z nami w gadkę:-). No.......pytała co to za rasa. Powiedziała - 'wie pani ja się nei znam, ale widać ze to rasowy pies......takie proporcje i w ogóle ":-). Niom czysty tosa inu. Zapytała czy można pogłaskać, ja ze jassne. Tygrysek podszedł pani zaczęła do niego gadać, głaskać...........a ten ni z gruchy ni z pitruchy do niej wrrrrrrrrrr. Ale tak głucho, niskie tony......no normalnie szok. Zabrałam go. To już w takim razie drugi taki numer - raz do dawnej potencjalnej chętnej na niego, teraz to........ potem siedzimy, czekamy, wchodzi potęzny owczarek germański. Jak się Tygrys nie zerwie z morda........normalnie bij, zabij..... usadziłam go krótko........ale wiesz ja nie jestem przyzwyczajona do takich wystąpień u niego. Potem u weta wycałował tradycyjnie doktora i w ogóle cud miód. Nie wiem.........on jest przylepa, ale jednak to jest tosiakowate stworzenie....... Do mnie nigdy nie warknął, w domu do nikogo....... Achaś i ja w niedzielę wyjezdzam Wracam w przyszłą - jestem dostępna tylko pod tel. jakby się ktoś chciał z Tygrysem spotkać musi poczekać....... Quote
Nicol Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Neigh rozmawiałam wczoraj na gg z p.Markiem, podałam mu Twój numer telefonu. Ma dziś dzwonic. Oby cos z tego wyszło:cool3:, trzymam kciuki za naszego Tygrysia. A co do jego zachowania, hmm, zakochał sie w Tobie i broni Cię na bank :loveu: Quote
gusia0106 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 O kurcze....:lol: To niech dzwoni:lol: To niech jeszcze się sensowny okażę:lol: I da Tigerowi domek marzeń:lol: Quote
maggiejan Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Neigh napisał(a): Wystarczy na karmę do 17.03. Do dziś pozostałe zadeklarowane wpłaty nie wpłynęły........ Neigh, a nie myślałaś, aby zapytać delikatnie o wpłaty na pw osób, które się deklarowały? Może ktoś zwyczajnie zapomniał? Quote
mysza 1 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Zapomniałam, czy się deklarowałam, ale zleciłam przelew na tygryska, w poniedziałek powinien dotrzeć. Quote
_beatka_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Neigh czy przyszła kolejna wplata z allegro?:razz: Quote
Nicol Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Neigh czy Pan Marek dzwonił moze?:cool3: Quote
Neigh Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pan Marek nie dzwonił. Co do wpłat nie wiem nie byłam na koncie. Nie wiem kiedy zajrzę. Sorki kochani padam na twarz.... Quote
maggiejan Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Facet w Poznaniu szuka Tosa inu, może warto zajrzeć... http://poznan.gumtree.pl/poznan/19/18765819.html Quote
Neigh Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Neigh']Poprzednie dokładne roliczenie na str.51. Dodając wpłatę Irminy 1 ( Molosy) na koncie Tigera w było do dziś 380 zł Dziś wydałam 135 zł u weta ( mam tradycyjnie rachunek) . Zaszczepiono wściekliznę, kupiłam gammolen, dalszy ciąg oridermyl - babrzą się te uszy jeszcze.... - - całe rozliczenie do wglądu. Za kolejne dwa tygodnie odliczam 120 zł za karmę ( zgodnie z umową). Czyli wydatki: 135 zl wet ( z lekarstwami już ) 120 zł karma W puli Tigera 380 zł - 255 zł = 125 zł Wystarczy na karmę do 17.03. Do dziś pozostałe zadeklarowane wpłaty nie wpłynęły........ No więc tak....Weszłam na konto i kolejne wpłaty: Taddeus - 50 zł C2K ( molosy.pl) 80 zł Jamaika 30 zł aaawaldi 25 zł Moris - 30 zł p.Joanna z Warszawy - 30 zł - brak nicka No i ostatnia wpłata elab10 - 20 zł - tu dla odmiany nie napisano dla kogo. A że zbieram także dla Teodora......pliss proszę o sprawdzenie tej wpłaty!!!!!! Razem 245 zł Czyli w puli Tigera 125 +245 = 370 Bardzo wszystkim serdecznie dziekuje w imieniu Tigera:-) Sprawdzone elab10 - to bazarek beatki dla Teodora. Tiger ma 370 zł. Quote
Neigh Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 gusia0106 napisał(a):A Pan Marek się nie odważył zadzwonić? Ano nie:-( Quote
_beatka_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Neigh dostalam pustą odpowiedź na pw:roll: doszla ta wplata? Quote
Neigh Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 _beatka_ napisał(a):Neigh dostalam pustą odpowiedź na pw:roll: doszla ta wplata? Doszła, doszła. Masz o niej na wątku Teosia napisane:-) Quote
paros Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Tygryskowi zrobię ogłoszenia w necie, bo ma już piękne allegro Beatki :lol: Quote
_beatka_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 o paros się pokazala:multi: o tak!reszta ogloszeń jest bardzo wskazana, dziękujemy z góry:loveu::loveu::loveu: Quote
Neigh Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 I z dołu też. Tygrysowi się charakter zmienia........przydałoby się z nim troszkę popracować. Tyle, ze to bez sensu zebym ja go układała. No ok nauczyłam go siad i na miejsce i takie tam. Ale nooo jeśli ja z nim bardziej popracuję, to się tylko więź między nim a mną wzmocni. On juz i tak broni domu, śledzi każdego obcego co robi podejrzane ruchy kolo mnie i warczy na obcych......... Quote
Nicol Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Kopiuje informacje o wpłatach na molosy. Tygryś ma tez ogłoszenie na gratce http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1016625_cudowny_pregusek_w_typie_tosa_inu.html Quote
Nicol Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Zobaczcie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ta sunia to prawie jak siostra naszego Tygrysia, i do tego tez jest z Krzyczek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106873 Quote
Recommended Posts