Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Qrde, muszę Wam to pokazać, bo dla mnie ta metamorfoza jest niesamowita:cool3:

Tak Tora wygląda w swoim nowym domku:

A tak jeszcze wczoraj wyglądała w schronie:

Nieźle co?:razz:

Posted

METAMORFOZA TO TU JEST

JA TO BYM SIE UCZEPIŁA ZE PODMIENILISCIE PSA ....

PRZECIEZ GDYBY ON TAK WYGLADAŁ:-( W SCHRONIE TO JEGO BY JUZ NIE BYŁO I WIELE INNYCH PSIAKÓW .....PRZYKRE TO BARDZO :-(

Posted

_beatka_ napisał(a):
niestety w tym schronie adopcji prawie nie ma, psy ratują raczej wolontariusze a teraz po nagłośnieniu ludzie z dogo:shake:

to jest czysty biznes.. zabiera sie psa a na jego miejsce kolejne przybywaja - czysty biznes

Posted

Ja się nie wypowiadam........bo bym musiała mocno nieparlamentarnie.....i by mi modzi dali:-)

Rozmawiałam dziś z Anią - wzięła dziś na tymczas Rudzika z Krzyczek........rzucił się na jedzenie i picie, nogi mu się rozjezdzają z osłabienia. Wymiotuje słomą.....

Coś dodać? Jakbym to już widziała......

A Tyglyska jutro odrobaczam. Mam już wszystkie wyniki. Kokcydiozy nie ma ufff. No i hmm albo mam omamy, albo on utył:-). Jakoś tak więcej go jest.......
No.....i kooocha mnie bardzo............kurde.

Posted

[quote name='andzia69']
czy to ta....terierka???:crazyeye:

to miód dla mych oczu-pamiętam ją jako....:

to jest to!

Neigh-rozumiem, że ta fografka była u Ciebie i zrobiła zdjęcia profesjonalne?-to ważne.

Posted

Neigh napisał(a):

A Tyglyska jutro odrobaczam. Mam już wszystkie wyniki. Kokcydiozy nie ma ufff. No i hmm albo mam omamy, albo on utył:-). Jakoś tak więcej go jest.......
No.....i kooocha mnie bardzo............kurde.

Neigh...... te psiutki kochają całym sercem, całym ciałem, od noska po ogonek.....
Wiem o tym z doświadczenia.... moja Smuki, którą adoptowałam z Warki oddałaby za mnie życie..... Tak kocha.....

Posted

oktawia6 napisał(a):
to miód dla mych oczu-pamiętam ją jako....:

to jest to!

Neigh-rozumiem, że ta fografka była u Ciebie i zrobiła zdjęcia profesjonalne?-to ważne.

Wiem, dobrze rozumiesz:-)

Czy ja kiedyś coś mówiła, obiecałam i się nie wywiązałam?:-)

Posted

gusia0106 napisał(a):
No coś mi nie wyszło z tymi zdjęciami:roll:
Jakby ktoś miał chwilkę to mogę podesłać najnowsze zdjęcie Tory do zamieszczenia;)

Neigh,
a przyszło ubranko dla Tigera?

Jeszcze nie:-) Ale spoko nie jest tak zimno, a on się mniej trzesie. Jeszcze z tydzień i będzie wyglądał jak Tolka kiedy ją znalazłam. Wtedy mi się wydawało, że ona jest totalnie zagłodzona..............kurcze jak to człowiek zdanie zmienia.

Posted

pucka69 napisał(a):
my też Cię kochamy :)

Wiesz co? Poczułam się jak w Klubie AD ( anonimowych dogoholików ).

Jestem Neigh.Mam...........lat, nałogowo zbieram zagłodzone psy.
Odzew: Kochamy Cię Neigh

HIhihihihih ale wizja:-)

Posted

Uważaj, bo Ci skrzydła wyrosną i z rozpędu ogon.:evil_lol: Żebyś nie miała wątpliwości czyim jesteś aniołem.;)
Dobrze że choć tu jest lepiej.

Posted

Przeczytałam wątek...Neigh poprostu brak mi słów.Są ludzie którzy walczą o każdą istotkę na tej ziemi,o ich godne życie,o ich szczęście i są też inni,potwory które istotki niszczą.Oby tych pierwszych nigdy nie zabrakło ,a tych drugich piekło pochłonęło!!! Walczcie, wszystkimi sposobami,jestem za daleko od Was ale ja też walcze, u siebie, a z Wami jestem sercem.

Posted

fafledwie napisał(a):
Przeczytałam wątek...Neigh poprostu brak mi słów.Są ludzie którzy walczą o każdą istotkę na tej ziemi,o ich godne życie,o ich szczęście i są też inni,potwory które istotki niszczą.Oby tych pierwszych nigdy nie zabrakło ,a tych drugich piekło pochłonęło!!! Walczcie, wszystkimi sposobami,jestem za daleko od Was ale ja też walcze, u siebie, a z Wami jestem sercem.

ja tez podpisuje sie pod tym

a gdzie TY walczysz wktórej czesci slaska

Posted

Z Tongo - bo takie dostał imię jest bardzo źle........bardzo.

Poniżej cytat z maila Ani :

"Cały czas mam go przed oczami, jak słaniał sie na nogach, rozjeżdżał, krwawił z pyska i merdał ogonem. Jak był zabierany na SGGW to nie chciał wyjść,chował sie za nogami.cholera z tym wszystkim"

Posted

Rano Tygrys został odrobaczony - cały dzień było ok, jadł - kuupale ok, zero wymiotów.

A wieczorem zwymiotował całą kolację........moze to dlatego, że była obfita - no i ciut mnie poniosło i dałam mu jeszcze parę takich dużych kawałkow suchej karmy - ze 4 dosłownie - jako deser, żeby pochrupał.........zaraz potem wiuuuuuuu

Chyba sucha karma jeszcze nie dla niego. Nic to jedziemy dlaej na gotowanym. Chyba go pojade zważyć, bo mam wrażenie, że ........wiecej psa mamy:-)