Neigh Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Kolejne wpłaty: Zmysł - 50 zł Fafledwie - 50 zł p.Małgosia z Giżycka ( nick?) - 50 zł Razem 540 +150 = 690 zł Tiger ukłoń się Państwu:-) Quote
gusia0106 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Qrde, muszę Wam to pokazać, bo dla mnie ta metamorfoza jest niesamowita:cool3: Tak Tora wygląda w swoim nowym domku: A tak jeszcze wczoraj wyglądała w schronie: Nieźle co?:razz: Quote
ANETTTA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 METAMORFOZA TO TU JEST JA TO BYM SIE UCZEPIŁA ZE PODMIENILISCIE PSA .... PRZECIEZ GDYBY ON TAK WYGLADAŁ:-( W SCHRONIE TO JEGO BY JUZ NIE BYŁO I WIELE INNYCH PSIAKÓW .....PRZYKRE TO BARDZO :-( Quote
_beatka_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 niestety w tym schronie adopcji prawie nie ma, psy ratują raczej wolontariusze a teraz po nagłośnieniu ludzie z dogo:shake: Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 _beatka_ napisał(a):niestety w tym schronie adopcji prawie nie ma, psy ratują raczej wolontariusze a teraz po nagłośnieniu ludzie z dogo:shake: to jest czysty biznes.. zabiera sie psa a na jego miejsce kolejne przybywaja - czysty biznes Quote
Neigh Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja się nie wypowiadam........bo bym musiała mocno nieparlamentarnie.....i by mi modzi dali:-) Rozmawiałam dziś z Anią - wzięła dziś na tymczas Rudzika z Krzyczek........rzucił się na jedzenie i picie, nogi mu się rozjezdzają z osłabienia. Wymiotuje słomą..... Coś dodać? Jakbym to już widziała...... A Tyglyska jutro odrobaczam. Mam już wszystkie wyniki. Kokcydiozy nie ma ufff. No i hmm albo mam omamy, albo on utył:-). Jakoś tak więcej go jest....... No.....i kooocha mnie bardzo............kurde. Quote
oktawia6 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='andzia69'] czy to ta....terierka???:crazyeye: to miód dla mych oczu-pamiętam ją jako....: to jest to! Neigh-rozumiem, że ta fografka była u Ciebie i zrobiła zdjęcia profesjonalne?-to ważne. Quote
Nicol Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Neigh napisał(a): A Tyglyska jutro odrobaczam. Mam już wszystkie wyniki. Kokcydiozy nie ma ufff. No i hmm albo mam omamy, albo on utył:-). Jakoś tak więcej go jest....... No.....i kooocha mnie bardzo............kurde. Neigh...... te psiutki kochają całym sercem, całym ciałem, od noska po ogonek..... Wiem o tym z doświadczenia.... moja Smuki, którą adoptowałam z Warki oddałaby za mnie życie..... Tak kocha..... Quote
gusia0106 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No coś mi nie wyszło z tymi zdjęciami:roll: Jakby ktoś miał chwilkę to mogę podesłać najnowsze zdjęcie Tory do zamieszczenia;) Neigh, a przyszło ubranko dla Tigera? Quote
Neigh Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 oktawia6 napisał(a):to miód dla mych oczu-pamiętam ją jako....: to jest to! Neigh-rozumiem, że ta fografka była u Ciebie i zrobiła zdjęcia profesjonalne?-to ważne. Wiem, dobrze rozumiesz:-) Czy ja kiedyś coś mówiła, obiecałam i się nie wywiązałam?:-) Quote
Neigh Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 gusia0106 napisał(a):No coś mi nie wyszło z tymi zdjęciami:roll: Jakby ktoś miał chwilkę to mogę podesłać najnowsze zdjęcie Tory do zamieszczenia;) Neigh, a przyszło ubranko dla Tigera? Jeszcze nie:-) Ale spoko nie jest tak zimno, a on się mniej trzesie. Jeszcze z tydzień i będzie wyglądał jak Tolka kiedy ją znalazłam. Wtedy mi się wydawało, że ona jest totalnie zagłodzona..............kurcze jak to człowiek zdanie zmienia. Quote
Neigh Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 pucka69 napisał(a):my też Cię kochamy :) Wiesz co? Poczułam się jak w Klubie AD ( anonimowych dogoholików ). Jestem Neigh.Mam...........lat, nałogowo zbieram zagłodzone psy. Odzew: Kochamy Cię Neigh HIhihihihih ale wizja:-) Quote
auraa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Uważaj, bo Ci skrzydła wyrosną i z rozpędu ogon.:evil_lol: Żebyś nie miała wątpliwości czyim jesteś aniołem.;) Dobrze że choć tu jest lepiej. Quote
Neigh Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 PILNY APEL http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104517&page=7 Na SGGW walczy o życie kolejny "zagłodzeniec" z Krzyczek. Miał mniej farta podejrzewają u niego padaczkę pourazową po pobiciu! Pies wymiotuje kałem.....no tragedia. Jest jeszcze gorzej niż z Tigerem - on miał farta, ma tylko blizny i strupy..... Dziś już się nie złoszczę - dziś to mi same łzy lecą......... Quote
fafledwie Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Przeczytałam wątek...Neigh poprostu brak mi słów.Są ludzie którzy walczą o każdą istotkę na tej ziemi,o ich godne życie,o ich szczęście i są też inni,potwory które istotki niszczą.Oby tych pierwszych nigdy nie zabrakło ,a tych drugich piekło pochłonęło!!! Walczcie, wszystkimi sposobami,jestem za daleko od Was ale ja też walcze, u siebie, a z Wami jestem sercem. Quote
ANETTTA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 fafledwie napisał(a):Przeczytałam wątek...Neigh poprostu brak mi słów.Są ludzie którzy walczą o każdą istotkę na tej ziemi,o ich godne życie,o ich szczęście i są też inni,potwory które istotki niszczą.Oby tych pierwszych nigdy nie zabrakło ,a tych drugich piekło pochłonęło!!! Walczcie, wszystkimi sposobami,jestem za daleko od Was ale ja też walcze, u siebie, a z Wami jestem sercem. ja tez podpisuje sie pod tym a gdzie TY walczysz wktórej czesci slaska Quote
Neigh Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Z Tongo - bo takie dostał imię jest bardzo źle........bardzo. Poniżej cytat z maila Ani : "Cały czas mam go przed oczami, jak słaniał sie na nogach, rozjeżdżał, krwawił z pyska i merdał ogonem. Jak był zabierany na SGGW to nie chciał wyjść,chował sie za nogami.cholera z tym wszystkim" Quote
ANETTTA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 qrwa mac ............pierd...krzyczki ....kiedy to sie skonczy ...ten babsztyl wyleci i kare poniesie :mad::mad::mad::mad::mad:chyba bedzie samosąd :mad::mad::mad::mad: Quote
Neigh Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Rano Tygrys został odrobaczony - cały dzień było ok, jadł - kuupale ok, zero wymiotów. A wieczorem zwymiotował całą kolację........moze to dlatego, że była obfita - no i ciut mnie poniosło i dałam mu jeszcze parę takich dużych kawałkow suchej karmy - ze 4 dosłownie - jako deser, żeby pochrupał.........zaraz potem wiuuuuuuu Chyba sucha karma jeszcze nie dla niego. Nic to jedziemy dlaej na gotowanym. Chyba go pojade zważyć, bo mam wrażenie, że ........wiecej psa mamy:-) Quote
Recommended Posts