Neigh Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 gusia0106 napisał(a):No to wracam i ja:cool3: Do Krakowa jest do zabrania karma dla Irenki. Znaczy dla Krzyczkowych:lol: Zabierzesz troszkę Mysza? Oooo noooo właśnie!!!!!!!Błagam ode mnie z garażu..........ja codziennie słucham na ten temat:-) Quote
mysza 1 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 gusia0106 napisał(a):No to wracam i ja:cool3: Do Krakowa jest do zabrania karma dla Irenki. Znaczy dla Krzyczkowych:lol: Zabierzesz troszkę Mysza? Zabrałabym, ale nie jadę do Krakowa, dom nie wypalił, przykro mi.:shake: Quote
gusia0106 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Neigh napisał(a):Oooo noooo właśnie!!!!!!!Błagam ode mnie z garażu..........ja codziennie słucham na ten temat Hihihi Ty masz w garażu a ja w sypialni i dużym pokoju:) Quote
Neigh Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 gusia0106 napisał(a):Hihihi Ty masz w garażu a ja w sypialni i dużym pokoju:) Nooo to musi robić wrażenie:-). Karma w sypialni..... Quote
pucka69 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a u mnie w moim dużym pokoju stoi : klatka 120 - aw niej moje 4 świnie, klatka 60 z dwoma tymczasami, i jeszcze dwie wolne klatki, oddane - 80 i 50. I wychodzi moj TZ z sypialni, staje nad tymi wszystkimi klatkami i mówi: " Czy to jest jakis sklep z klatkami"? Ale oczywiści w porównaniu z karmą w sypialni zdecydowanie przegrywam... Quote
Neigh Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 pucka69 napisał(a):a u mnie w moim dużym pokoju stoi : klatka 120 - aw niej moje 4 świnie, klatka 60 z dwoma tymczasami, i jeszcze dwie wolne klatki, oddane - 80 i 50. I wychodzi moj TZ z sypialni, staje nad tymi wszystkimi klatkami i mówi: " Czy to jest jakis sklep z klatkami"? Ale oczywiści w porównaniu z karmą w sypialni zdecydowanie przegrywam... A ja mam w domu 5 kotów.......i się nawet specjalnie nie chwalę........ale to nie jest kociarania.....chyba?:-) Quote
Neris Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Masz 2 koty i 3 półprodukty, bądź uczciwa... :evil_lol: Quote
Neigh Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Neris napisał(a):Masz 2 koty i 3 półprodukty, bądź uczciwa... :evil_lol: Ja i uczciwość.....wszak powszechnienie wiadomo, kim ja jestem... A teraz to mam dwa pólprodukty - bo jeden wyjechał do Malagos. Słuchajcie ogłaszam konkurs na imiona dla kocic. Jeden półprodukt będzie persowaty, jak mu kołtuny wytnę, zeby nowe wstawię, świerzba usunę i takie tam. Drugi natomiast będzie nieco orientalnym burasowatym szylkretem jak porośnie włosem:-) I jak te dwie laski nazwać? Może Thelma i Louise?...........ale one źle skonczyły. Brak mi wyraźnie weny. Quote
pucka69 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ja bez zdjęc nie umiem ... masz nie kociarnię - tylko sklep z kotami hahhaha Quote
Olga132 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nikt nie chce oranżady się napić? bo mam 1 butelkę na zbyciu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120364 Quote
Weronia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Witam! Co u Tygrysia, kumpla Rudzika słychać?? :) Quote
Neigh Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Tygryś ostatnio jest w niełasce i dostaje w dziób. Dziś zarwał plastikową tacką przez łeb. To sie nazywa "przemoc w rodzinie". Ja już nie mogę...........on nałogowo kradnie kocie miski....stawiane wysoko na szafkach kuchennych, opróżnia i obgryza... Ostatnio kurde szef kuchni wykrada je razem z plastikowa tacką na której stoją........zarywa po ryju. Dog kanaryjski w ząbek czesany. I jeszcze rekawice kuchenne pożera........a potem jest chory. Gdybym go nei kochała do szaleństwa, to bym go wywiozła......do mojej mamy, bo ona go kocha jeszcze bardziej. A na początku się go panicznie bała:-) Quote
mysza 1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Taka urocza psotka z Tygrysia:loveu:, zamiast dogomanii, Tygryś ciśnienie Neigh podnosi:evil_lol: Quote
Olga132 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 mysza 1 napisał(a):Taka urocza psotka z Tygrysia:loveu:, zamiast dogomanii, Tygryś ciśnienie Neigh podnosi:evil_lol: ktoś musi;) Quote
Weronia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Neigh napisał(a):Tygryś ostatnio jest w niełasce i dostaje w dziób. Dziś zarwał plastikową tacką przez łeb. To sie nazywa "przemoc w rodzinie". Ja już nie mogę...........on nałogowo kradnie kocie miski....stawiane wysoko na szafkach kuchennych, opróżnia i obgryza... Ostatnio kurde szef kuchni wykrada je razem z plastikowa tacką na której stoją........zarywa po ryju. Dog kanaryjski w ząbek czesany. I jeszcze rekawice kuchenne pożera........a potem jest chory. Gdybym go nei kochała do szaleństwa, to bym go wywiozła......do mojej mamy, bo ona go kocha jeszcze bardziej. A na początku się go panicznie bała:-) Biedny Tygryś :D:D Neigh go leje plastikiem po głowie <hahaha> Quote
rufusowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 cze Ciocia :loveu: przyjszłam sie przywitać i ide spac...zostawiam całusy :loveu: Quote
bea_m Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ślepie na ten wątek od początku i sie nie odzwam (chyba prawie). Tearaz sie odezwe bo nie zdzierżyłam. Dobrze że TyGrys to taki duży konik a nie Y O R K. Jork uderzenia tacką po ryju by nie przetrzymał :lol: Nie ma to jak pies powyżej kopana :cool3:. A jak ma jeszcze tłuściasty odwłok to nawet klapnięnie po doopsku miło sie rozchodzi echem po scianach ( tylko łapa szczypie - moja :roll:) Gąbki do mycia naczyń na porządku dziennym pożarte. I mój piękną dziurkę w ścianie znowu wyskubał :cool3: w tynku znaczy się - cegły już widać :lol: Quote
Neigh Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jakoś mi się tak dziś sentymentalnie zebrało.....nie wiem czemu. Moze to efekt uwag mojego TZ - Tygryś się uparcie wpycha na kolanka. Wiecie jego nieustającym marzeniem jest zostać takim malusim nakolankowym piesiem:-). Moj Tz.....hmm to jak to ładnie ująć.....czasem zdaje się być o Tygrysia zazdrosnym:-) hihih A jego to się mizia, obcałowuje i przytula......syczy oskarżycielsko. No i dziś.........Cycuś mamusi się wpychał na kolanka......na co moj Tz.......popatrzył krytycznie i mówi : Ty to powinnaś tuczarnie założyć. Najpierw wyłapujesz takie jakieś szkielety.......a potem normalnie na tuczniki:-). A ja na to spokojnie: tia bo ja wyrażam uczucia w wyrobionych kilogramach:-). A tak poważnie...........jak się nad tym zastanowić - Tygrysia to jest prawie 20 kg wiecej......kawał chłopa z niego....:loveu: Nie wiem czy to widać............ale naprawdę hmm no ważna to jest postać w moim życiu Quote
Neigh Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 bea_m napisał(a):Ślepie na ten wątek od początku i sie nie odzwam (chyba prawie). Tearaz sie odezwe bo nie zdzierżyłam. Dobrze że TyGrys to taki duży konik a nie Y O R K. Jork uderzenia tacką po ryju by nie przetrzymał :lol: Nie ma to jak pies powyżej kopana :cool3:. A jak ma jeszcze tłuściasty odwłok to nawet klapnięnie po doopsku miło sie rozchodzi echem po scianach ( tylko łapa szczypie - moja :roll:) Gąbki do mycia naczyń na porządku dziennym pożarte. I mój piękną dziurkę w ścianie znowu wyskubał :cool3: w tynku znaczy się - cegły już widać :lol: I tu się Kochana rozumiemy, chociaż ja nie ukrywam, ze mam niekontrolowaną słabość do Jamniorów. Uwielbiam trudne przypadki........z jednym zastrzeżeniem ( wyłacznie u psów...:evil_lol:) Quote
Neigh Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kurde...........no nie mogę się powstrzymać!!!!!!!Weszłam na jakiś portal i nomen omen było to I ogłoszenie, które przeczytałam - słowo honoru..... Od razu za tel dzwonię do Tzeta i mówię -"Daruś słońce w schronie w Łodzi jest sunia Tygrysiowa do wzięcia, jedziemy"? Zapadło milczenie..........po czym tekst. Czy ja mogę milczeć bardziej wymownie?? Wieczorem pokazałam zdjęcia..........Tz popatrzył i rzekł........noooo fajna. I po coś tyle tego ............tu wskazał na nasze stado.........nazbierała? By się wzięło porządnego psa.......a tak to sami rekonwalescenci z psychiatryka...... Przedtem pokazałam ją Neris..........Moze by mi ją wydali bez sterylki hihih. Tygryś pełnowartościowy..by się chodoflę założyło..... A teraz na poważnie............no patrzcie jaka cudna dziewusia. BRAĆ! wiem co mówię..........brać.........to zajefajna rasa jest! Dog kanaryjski, młoda sunia do adopcji! : Natalia : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
epe Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ciotka! Skoro taka Ida ma 5 psów w 2 pokojach w bloku i chce szóstego,to Ty możesz brać- to będzie tylko czwarty!:evil_lol: Sunia cudna,a Tygrys będzie Ci dozgonnie wdzięczny i może przestanie się ładować na kolana? Quote
oktawia6 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Neigh'] Dog kanaryjski, młoda sunia do adopcji! : Natalia : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Perro de Pressa Canario-dla doświadczonych w rasie-może się załapiesz Neigh?:evil_lol: to psy o mocnej psychice-a Tygrys czemu nie wykastrowany jeszcze?:hmmmm: Quote
Neigh Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 oktawia6 napisał(a):Perro de Pressa Canario-dla doświadczonych w rasie-może się załapiesz Neigh?:evil_lol: to psy o mocnej psychice-a Tygrys czemu nie wykastrowany jeszcze?:hmmmm: Bo ma padaczkę. Narkoza jest ABSOLUTNIE niewskazana. Co zresztą widać na wątku Rufusowej po kastracji jej psiaka z padaczką. Moje suki są wysterylizowane i nie będę życia i zdrowia Tygrysa narażać. Quote
Olga132 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Aga bierz - jak bedą szczeniory to ci pomogę sprzedawac pod Paluchem !!! Quote
Recommended Posts