Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
No to wracam i ja:cool3:

Do Krakowa jest do zabrania karma dla Irenki. Znaczy dla Krzyczkowych:lol:
Zabierzesz troszkę Mysza?

Oooo noooo właśnie!!!!!!!Błagam ode mnie z garażu..........ja codziennie słucham na ten temat:-)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
No to wracam i ja:cool3:

Do Krakowa jest do zabrania karma dla Irenki. Znaczy dla Krzyczkowych:lol:
Zabierzesz troszkę Mysza?

Zabrałabym, ale nie jadę do Krakowa, dom nie wypalił, przykro mi.:shake:

Posted

a u mnie w moim dużym pokoju stoi : klatka 120 - aw niej moje 4 świnie, klatka 60 z dwoma tymczasami, i jeszcze dwie wolne klatki, oddane - 80 i 50. I wychodzi moj TZ z sypialni, staje nad tymi wszystkimi klatkami i mówi: " Czy to jest jakis sklep z klatkami"?
Ale oczywiści w porównaniu z karmą w sypialni zdecydowanie przegrywam...

Posted

pucka69 napisał(a):
a u mnie w moim dużym pokoju stoi : klatka 120 - aw niej moje 4 świnie, klatka 60 z dwoma tymczasami, i jeszcze dwie wolne klatki, oddane - 80 i 50. I wychodzi moj TZ z sypialni, staje nad tymi wszystkimi klatkami i mówi: " Czy to jest jakis sklep z klatkami"?
Ale oczywiści w porównaniu z karmą w sypialni zdecydowanie przegrywam...

A ja mam w domu 5 kotów.......i się nawet specjalnie nie chwalę........ale to nie jest kociarania.....chyba?:-)

Posted

Neris napisał(a):
Masz 2 koty i 3 półprodukty, bądź uczciwa... :evil_lol:

Ja i uczciwość.....wszak powszechnienie wiadomo, kim ja jestem...

A teraz to mam dwa pólprodukty - bo jeden wyjechał do Malagos. Słuchajcie ogłaszam konkurs na imiona dla kocic. Jeden półprodukt będzie persowaty, jak mu kołtuny wytnę, zeby nowe wstawię, świerzba usunę i takie tam.

Drugi natomiast będzie nieco orientalnym burasowatym szylkretem jak porośnie włosem:-)
I jak te dwie laski nazwać? Może Thelma i Louise?...........ale one źle skonczyły.

Brak mi wyraźnie weny.

Posted

Tygryś ostatnio jest w niełasce i dostaje w dziób. Dziś zarwał plastikową tacką przez łeb. To sie nazywa "przemoc w rodzinie".

Ja już nie mogę...........on nałogowo kradnie kocie miski....stawiane wysoko na szafkach kuchennych, opróżnia i obgryza...

Ostatnio kurde szef kuchni wykrada je razem z plastikowa tacką na której stoją........zarywa po ryju. Dog kanaryjski w ząbek czesany.
I jeszcze rekawice kuchenne pożera........a potem jest chory. Gdybym go nei kochała do szaleństwa, to bym go wywiozła......do mojej mamy, bo ona go kocha jeszcze bardziej. A na początku się go panicznie bała:-)

Posted

Neigh napisał(a):
Tygryś ostatnio jest w niełasce i dostaje w dziób. Dziś zarwał plastikową tacką przez łeb. To sie nazywa "przemoc w rodzinie".

Ja już nie mogę...........on nałogowo kradnie kocie miski....stawiane wysoko na szafkach kuchennych, opróżnia i obgryza...

Ostatnio kurde szef kuchni wykrada je razem z plastikowa tacką na której stoją........zarywa po ryju. Dog kanaryjski w ząbek czesany.
I jeszcze rekawice kuchenne pożera........a potem jest chory. Gdybym go nei kochała do szaleństwa, to bym go wywiozła......do mojej mamy, bo ona go kocha jeszcze bardziej. A na początku się go panicznie bała:-)

Biedny Tygryś :D:D
Neigh go leje plastikiem po głowie <hahaha>

Posted

Ślepie na ten wątek od początku i sie nie odzwam (chyba prawie). Tearaz sie odezwe bo nie zdzierżyłam.

Dobrze że TyGrys to taki duży konik a nie Y O R K. Jork uderzenia tacką po ryju by nie przetrzymał :lol:

Nie ma to jak pies powyżej kopana :cool3:. A jak ma jeszcze tłuściasty odwłok to nawet klapnięnie po doopsku miło sie rozchodzi echem po scianach ( tylko łapa szczypie - moja :roll:)
Gąbki do mycia naczyń na porządku dziennym pożarte. I mój piękną dziurkę w ścianie znowu wyskubał :cool3: w tynku znaczy się - cegły już widać :lol:

Posted

Jakoś mi się tak dziś sentymentalnie zebrało.....nie wiem czemu.

Moze to efekt uwag mojego TZ - Tygryś się uparcie wpycha na kolanka. Wiecie jego nieustającym marzeniem jest zostać takim malusim nakolankowym piesiem:-). Moj Tz.....hmm to jak to ładnie ująć.....czasem zdaje się być o Tygrysia zazdrosnym:-) hihih
A jego to się mizia, obcałowuje i przytula......syczy oskarżycielsko.

No i dziś.........Cycuś mamusi się wpychał na kolanka......na co moj Tz.......popatrzył krytycznie i mówi :

Ty to powinnaś tuczarnie założyć. Najpierw wyłapujesz takie jakieś szkielety.......a potem normalnie na tuczniki:-).

A ja na to spokojnie: tia bo ja wyrażam uczucia w wyrobionych kilogramach:-).

A tak poważnie...........jak się nad tym zastanowić - Tygrysia to jest prawie 20 kg wiecej......kawał chłopa z niego....:loveu:

Nie wiem czy to widać............ale naprawdę hmm no ważna to jest postać w moim życiu

Posted

bea_m napisał(a):
Ślepie na ten wątek od początku i sie nie odzwam (chyba prawie). Tearaz sie odezwe bo nie zdzierżyłam.

Dobrze że TyGrys to taki duży konik a nie Y O R K. Jork uderzenia tacką po ryju by nie przetrzymał :lol:

Nie ma to jak pies powyżej kopana :cool3:. A jak ma jeszcze tłuściasty odwłok to nawet klapnięnie po doopsku miło sie rozchodzi echem po scianach ( tylko łapa szczypie - moja :roll:)
Gąbki do mycia naczyń na porządku dziennym pożarte. I mój piękną dziurkę w ścianie znowu wyskubał :cool3: w tynku znaczy się - cegły już widać :lol:

I tu się Kochana rozumiemy, chociaż ja nie ukrywam, ze mam niekontrolowaną słabość do Jamniorów. Uwielbiam trudne przypadki........z jednym zastrzeżeniem ( wyłacznie u psów...:evil_lol:)

• 1 month later...
Posted

Kurde...........no nie mogę się powstrzymać!!!!!!!Weszłam na jakiś portal i nomen omen było to I ogłoszenie, które przeczytałam - słowo honoru.....
Od razu za tel dzwonię do Tzeta i mówię -"Daruś słońce w schronie w Łodzi jest sunia Tygrysiowa do wzięcia, jedziemy"?

Zapadło milczenie..........po czym tekst. Czy ja mogę milczeć bardziej wymownie??

Wieczorem pokazałam zdjęcia..........Tz popatrzył i rzekł........noooo fajna. I po coś tyle tego ............tu wskazał na nasze stado.........nazbierała? By się wzięło porządnego psa.......a tak to sami rekonwalescenci z psychiatryka......

Przedtem pokazałam ją Neris..........Moze by mi ją wydali bez sterylki hihih. Tygryś pełnowartościowy..by się chodoflę założyło.....

A teraz na poważnie............no patrzcie jaka cudna dziewusia. BRAĆ! wiem co mówię..........brać.........to zajefajna rasa jest!

Dog kanaryjski, młoda sunia do adopcji! : Natalia : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Posted

Ciotka!
Skoro taka Ida ma 5 psów w 2 pokojach w bloku i chce szóstego,to Ty możesz brać- to będzie tylko czwarty!:evil_lol:
Sunia cudna,a Tygrys będzie Ci dozgonnie wdzięczny i może przestanie się ładować na kolana?

Posted

oktawia6 napisał(a):
Perro de Pressa Canario-dla doświadczonych w rasie-może się załapiesz Neigh?:evil_lol: to psy o mocnej psychice-a Tygrys czemu nie wykastrowany jeszcze?:hmmmm:

Bo ma padaczkę. Narkoza jest ABSOLUTNIE niewskazana. Co zresztą widać na wątku Rufusowej po kastracji jej psiaka z padaczką. Moje suki są wysterylizowane i nie będę życia i zdrowia Tygrysa narażać.