rufusowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 EVA2406 napisał(a):Moja koleżanka ma kota padaczkowego, też pourazowa. Kotek jest pod kontrolą dr. Olkowskiego, podobno rewelacyjny. Kotek miał ataki kilka razy dziennie. Teraz atak bywa co miesiąc lub rzadziej. Wiem, że Maciuś dostaje luminal i jeszcze jakiś lek ( robiony), aby dawka luminalu była jak najmniejsza, bo to lek szkodliwy ( szczególnie na wątrobę). Poza tym jak następuje atak to trzeba do zwierzaka mówić i starać się przerwać atak jak najszybciej, bo taki atak powoduje obumieranie komórek mózgowych. a gdzie tego pana można nawiedzić? :) znaczy w czy w Warszawie? bo u nas to tylko ręce rozkładają... co do mówienia, to też słyszałam ale jak dwa razy próbowałam to sie pies na chwile wybudzał a potem jeszcze raz miał, wie tak jakby podwójnie.... pewnie to sprawa indywidualna... Quote
rufusowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 gusia0106 napisał(a):Na dogo jest cały dział poświęcony epilepsji.... Może do czegoś Wam się przyda: http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=502 no popatrz...a ja nie znalazłam dziekuje :Rose: i z utęsknieniem czekam na foteczki :) Quote
EVA2406 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 rufusowa napisał(a):a gdzie tego pana można nawiedzić? :) znaczy w czy w Warszawie? bo u nas to tylko ręce rozkładają... co do mówienia, to też słyszałam ale jak dwa razy próbowałam to sie pies na chwile wybudzał a potem jeszcze raz miał, wie tak jakby podwójnie.... pewnie to sprawa indywidualna... On przyjmuje prywatnie chyba w Milanówku, ale też podobno na SGGW. Jak potrzebujesz szczegóły to muszę zapytać koleżankę. Ma chyba też nr. tel do niego. Quote
gusia0106 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kanzaj napisał(a):Neigh chyba znow dogo nie działa... Albo taka zarobiona...... Neigh napisz słówko chociaż bo się tu martwimy:roll: Quote
Nicol Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Ja tez czekam z niecierpliwościa na nowe zdjęcia Tygrysiowe Quote
Irkowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Fiu Fiuuuuuuuuuuu .. niezla laska , niezly lasek ... :cool3: slicznie!:multi::loveu::cool3: Quote
Margo05 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ciotka, Ty nam tu jakiegoś innego psa podstawiasz normalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żartowałam oczywiście :loveu: Ja nie wiem czy on mnie wpuści do Ciebie :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 o kurde...:crazyeye: normalnie szczena mi opadła:cool3::evil_lol: Quote
EVA2406 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Uśmiechnięta mordka szczęśliwego psa na tle rododendrona - cudny obrazek. Neigh, jesteś WIELKA i :loveu: Quote
Margo05 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 To fotka na kalendarz, na tapetę, na puzle, na zeszyty i w wiele innych miejsc :) Quote
maggiejan Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 tajdzi napisał(a): Idealna symbioza.... A Tygrysek piękny i lśniący. Quote
Nicol Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Normalnie jestem w szoku.... Neigh Ty to działasz cuda.... Tygryś jest przecudny :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi:Nicol napisał(a):Normalnie jestem w szoku.... Neigh Ty to działasz cuda.... Tygryś jest przecudny :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
auraa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nie wiem co napisać :crazyeye::crazyeye::crazyeye::lol: Quote
rufusowa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 jaaacieeee.....ale z Was piękności :loveu: aż miło popatrzeć :multi: Quote
Ziutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Oszz Ty w morde :crazyeye: :ices_bla: Normalnie oczom nie wierzę - ale jesteście piękni :loveu: Cóż za metamorfoza :cool3: Quote
oktawia6 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='tajdzi']Tygryś: no i od razu widzę, że te zdjęcia wykonał zawodowy fotograf-prawda Neigh? zapytaj się jakiego aparatu używa: czy zoom jest Zeissa? spytaj-chętnie bym się u takiego specjalisty podszkoliła-to jest sesja! Quote
Neigh Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Zdjęcia robiła Tajdzi. Jest niesamowita, prawda???:-). Wszystkie pytania do niej..........sesję sobie można zamówić - psią, kocią - ale żeby nie było odpłatnie podkreślam. Dziewczyna z tego żyje. Ale ma dar......absolutny. Nadrobię zaległości przysięgam, ale do 31. 05 nie ma mnie w świecie żywych....... Quote
Recommended Posts