Charly Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 hehe:) ja na razie kupuje normalnie w sklepie, bo piesek 7kg to nie zezre wiele. A itak taniej niz dobra sucha karma. Ale jutro jade do hurtowni miesa i tam kupie. Jesli znacie jakas ubojnie, masarza (straszne nie? a ja miesa nie jem:placz::placz:) w okolicy to tanio mozna mieso dostac. A propos jest tu juz watek o Barfie na dogo. calkiem fajny. na luzie Jak by kto chcial, to ja mam fajna tabelke (po niemiecku, ale przetlumaczę) na caly tydzien dla psa o wadze 30 kg. Mozna sobie samemu potem wyliczyc wedlug wagi wlasnego psa. 2 tabelki: ze zbozem i bez zboza. Wiec jakby co, to piszcie na pw sorry za offa, raz jeszcze:oops::oops: Quote
Charly Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 okropnie offuje:oops::oops:. ale pomysl z pw nie byl dobry. skrzynka sie zapcha. wstawie tabelke na watek Filipka jutro. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104511&page=92 Quote
Nicol Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Hej Hej Neigh jak tam Tygryś? Martwie sie... nie ma zadnych wieści od Ciebie.... Quote
mysza 1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Oby brak wieści oznaczał tylko dobre wiadomości. Quote
maggiejan Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Neigh pewnie odsypia imprezę...;) Jak Tygrys się czuje? Może zajrzycie na bazarek z biżuterią, pieniądze idą na zwierzaki Ulv, w szczególności na maleńką Pikulinę i jej operację nóżek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9994557#post9994557 Quote
gusia0106 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Neigh przez chwilę nie ma dostępu do netu. Uroki życia na wsi:evil_lol: Quote
agata51 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Pozdrawiamy cię, Neigh. Zrób coś, bo pusto tu bez ciebie! Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jestem, już jestem. Wszystko opowiem, ale po kolei.....Własnie wróciłam od weta, zaraz mam spotkanie - kilka dni bez netu to porażka:-) Quote
rufusowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 no...czyli wątek nie zniknął....ufff :evil_lol: czekamy, czekamy :loveu: Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 O matuśku:-) Ile tu życzeń dla mła było:-). Dziękuję........jesteście kochane, naprawdę:-)))) A dla Neris i Gusi rzecz jasna vice wersja........Agnieszki górą:-)...............i doliną nie? A Tygryś - no cóż......wyczerpał mnie finansowo. Kupiłam dziś 3 kiltixy......i smętnie myślę o tym ile do konca miesiąca zostało. Nic to - jak to kiedyś Neris nuciła.....saaaaaama chciaaaaaaaała, saaaaaaaama chciaaaaaaała. No - Tygrys jest juz praktycznie ok. To znaczy wątroba nadal powiekszona. Za dwa tygodnie mamy powtórzyć badanie krwi, żeby zobaczyć jak tam - głównie te płytki. Po drugim imizolu - chłopak się pozbierał........chociaż apetytem oszałamiającym nadal nie grzeszy. Za to grzeszy innymi sprawami - u naszych wetów jest taki hmm kontuar - za nim różne rzeczy do kupienia ( w poczekalni tak jest ). Na nim - micha z przysmaczkami. Wyszła nasza wetka coś tam z wychodzącą panią gada - smyczki wybierają..........podchodzi Tygrys szturcha nosem, wdzięczy się.... Wetka - ooo Tiger, co chcesz, nudzi ci się? Ależ skąd odpowiadam z przekąsem - stoją dwa ludzie przy pełnej misce a psa nie poczęstują.........znieczulica panie - odpowiedziałam z przekąsem. ŻEBRAK!!! Quote
Kanzaj Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Oj Tygrys, Tygrys :evil_lol:!!! Ja tez wlasnie od weta z Grekiem wrocilam ... USG watrobki robilismy. Niefajnie... dieta i te sprawy. Quote
EVA2406 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Zdrówka dla Tygryska i innych choraczków w potrzebie. Dobrze Neigh, że już jesteś, bo smutno bez Ciebie :loveu: Quote
Neris Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A powiem CI Neigh że o moich imieninach pamietała ino mama. Quote
gusia0106 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja pamiętałam Neris. Tylko, że jako się nie znamy to mi tak głupio było z życzeniami....:oops: Quote
Kanzaj Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Neris napisał(a):A powiem CI Neigh że o moich imieninach pamietała ino mama. O rany :oops:... to wszystko przez te nicki zamiast imion... - Neris: spóźnione, ale szczere: dużo radości i miłości od i dla zwierzaków!!!:Rose:I wszystkiego NAJ! Quote
Neigh Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Eee tam - moja mama to mi rzuciła przez tel, jak zadzwoniłam powiedzieć, że nie musi do wnuków przyjezdzać, bo nie idę świętować.......aaa no fakt wszystkiego najlepszego. Poza tym pamietał mój przyjaciel Jarek - ale on jest niezawodny zawsze. Mój Tz - od którego dostałam krem przeciwzmarszczkowy:mad:, a wolałabym spokojne popołudnie w kinie....... I moje dziecko młodsze - które oficjalnie orzekło, ze ma prezent, ale dostanę w czerwcu, bo poszedł na wystawę kołka plastycznego. Także nie ma czego zazdrościć:-) Quote
EVA2406 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Neigh'] Mój Tz - od którego dostałam krem przeciwzmarszczkowy:mad:, a wolałabym spokojne popołudnie w kinie....... Na spokojne popołudnie w kinie to nie bardzo bym liczyła przy gromadce dzieci i zwierzaków, ale krem przeciwzmarszczkowy to gruba przesada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Gdzie ON ( TZ) widział u Ciebie te zmarszczki :crazyeye: Quote
Neris Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Bo najważniesze to ZAPOBIEGAĆ!!!! Jak juz będą to po ptakach... Quote
EVA2406 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Neris napisał(a):Bo najważniesze to ZAPOBIEGAĆ!!!! Jak juz będą to po ptakach... Oni wszyscy tacy delikatni i zapobiegliwi :mad: :evil_lol: Quote
Kanzaj Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Margo05 napisał(a):Cioteczko, Ty nam wieści przekaż :) Neigh pewnie krem testuje :evil_lol:! Quote
andzia69 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 a jakies zdjątka będą:razz: z tego testowania oczywiście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wisełka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kanzaj napisał(a):Neigh pewnie krem testuje :evil_lol:! Buhahahaha. Dobre, dobre :diabloti: Quote
gusia0106 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kanzaj napisał(a):Neigh pewnie krem testuje :evil_lol:! Taaa, na zmianę z kefirem i sokiem pomidorowym pewnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts