Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe:) ja na razie kupuje normalnie w sklepie, bo piesek 7kg to nie zezre wiele. A itak taniej niz dobra sucha karma. Ale jutro jade do hurtowni miesa i tam kupie. Jesli znacie jakas ubojnie, masarza (straszne nie? a ja miesa nie jem:placz::placz:) w okolicy to tanio mozna mieso dostac.

A propos jest tu juz watek o Barfie na dogo. calkiem fajny. na luzie

Jak by kto chcial, to ja mam fajna tabelke (po niemiecku, ale przetlumaczę) na caly tydzien dla psa o wadze 30 kg. Mozna sobie samemu potem wyliczyc wedlug wagi wlasnego psa. 2 tabelki: ze zbozem i bez zboza. Wiec jakby co, to piszcie na pw

sorry za offa, raz jeszcze:oops::oops:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matuśku:-) Ile tu życzeń dla mła było:-). Dziękuję........jesteście kochane, naprawdę:-))))

A dla Neris i Gusi rzecz jasna vice wersja........Agnieszki górą:-)...............i doliną nie?

A Tygryś - no cóż......wyczerpał mnie finansowo. Kupiłam dziś 3 kiltixy......i smętnie myślę o tym ile do konca miesiąca zostało. Nic to - jak to kiedyś Neris nuciła.....saaaaaama chciaaaaaaaała, saaaaaaaama chciaaaaaaała.

No - Tygrys jest juz praktycznie ok. To znaczy wątroba nadal powiekszona. Za dwa tygodnie mamy powtórzyć badanie krwi, żeby zobaczyć jak tam - głównie te płytki. Po drugim imizolu - chłopak się pozbierał........chociaż apetytem oszałamiającym nadal nie grzeszy.

Za to grzeszy innymi sprawami - u naszych wetów jest taki hmm kontuar - za nim różne rzeczy do kupienia ( w poczekalni tak jest ). Na nim - micha z przysmaczkami. Wyszła nasza wetka coś tam z wychodzącą panią gada - smyczki wybierają..........podchodzi Tygrys szturcha nosem, wdzięczy się....
Wetka - ooo Tiger, co chcesz, nudzi ci się? Ależ skąd odpowiadam z przekąsem - stoją dwa ludzie przy pełnej misce a psa nie poczęstują.........znieczulica panie - odpowiedziałam z przekąsem.

ŻEBRAK!!!

Posted

Neris napisał(a):
A powiem CI Neigh że o moich imieninach pamietała ino mama.

O rany :oops:... to wszystko przez te nicki zamiast imion... - Neris: spóźnione, ale szczere: dużo radości i miłości od i dla zwierzaków!!!:Rose:I wszystkiego NAJ!

Posted

Eee tam - moja mama to mi rzuciła przez tel, jak zadzwoniłam powiedzieć, że nie musi do wnuków przyjezdzać, bo nie idę świętować.......aaa no fakt wszystkiego najlepszego.

Poza tym pamietał mój przyjaciel Jarek - ale on jest niezawodny zawsze. Mój Tz - od którego dostałam krem przeciwzmarszczkowy:mad:, a wolałabym spokojne popołudnie w kinie.......

I moje dziecko młodsze - które oficjalnie orzekło, ze ma prezent, ale dostanę w czerwcu, bo poszedł na wystawę kołka plastycznego.

Także nie ma czego zazdrościć:-)

Posted

[quote name='Neigh']
Mój Tz - od którego dostałam krem przeciwzmarszczkowy:mad:, a wolałabym spokojne popołudnie w kinie.......

Na spokojne popołudnie w kinie to nie bardzo bym liczyła przy gromadce dzieci i zwierzaków, ale krem przeciwzmarszczkowy to gruba przesada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Gdzie ON ( TZ) widział u Ciebie te zmarszczki :crazyeye: