Neigh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 dawaj, ja odpowiem:-) Ostatnio tez dostałam, napisałam - poprosiłam grzecznie o kilka szczegółow z życia potencjalnej nowej Rodziny Tygrysia - obiecałam opowiedzieć w zamian wszystko co wiem o nim.......a dużo wiem:-) No i co? I cisza...... Do tej pory były 3 telefony i jeden mail. Mail nie odpowiedział - telefony cóż.........myślę że mnie nie polubili hihihih. I kij im w ucho:-). Quote
_beatka_ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 tygrys ma z allegro 5 obserwatorów:-o:cool3: Quote
paros Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Neigh napisał(a):dawaj, ja odpowiem:-) Ostatnio tez dostałam, napisałam - poprosiłam grzecznie o kilka szczegółow z życia potencjalnej nowej Rodziny Tygrysia - obiecałam opowiedzieć w zamian wszystko co wiem o nim.......a dużo wiem:-) No i co? I cisza...... Do tej pory były 3 telefony i jeden mail. Mail nie odpowiedział - telefony cóż.........myślę że mnie nie polubili hihihih. I kij im w ucho:-). Wysłałam na PW :lol: Quote
Weronia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 skąd Tygrys bierze obserwatorów i ludzi dzwoniących z pytaniami o niego (bylejakich, ale zawsze)?????? Bo o Rudzika nikt nie pyta nawet.:shake: Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Tak, tak pamietam zdjęcia..........tylko, że pogoda była taka - że z domu to żeśmy wypadali i wpadali. Tygrys nie jest fantykiem taplania się w błocie. W domu zdjęć nie zrobię. Tola ma 12 dzień cieczki - cyrk jest na kołkach.....zamknąć Tygrysa. Przeprowadzić Tolę. Wpuścić Tolę, wypuścić Tygrysa. Nie pomylić otwierania drzwi, grodzi itp. Mogłam mu co najwyżej cyknąć fotke - jak niucha pod drzwiami.......nic go więcej nie interesuje. Dziś jest ciut lepiej na zewnątrz to moze się uda coś tam zrobić. co poza tym? Mamy problemy z waruj. Nieceniona Paros uraczyła nas drugim adresem do potencjalnego domku. Do jednego napisałam, ale nie odpisał. Do drugiego też, ale niedawno. Domek pytał czy pies umie zostać 9 h w domu. No owszem umie - i pytanie zwrotne czy potem dostanie odpowiednią porcję ruchu??? Bo to nie o to chodzi zeby on najpierw siedział 9 h sam, a potem dalej siedział, tyle ze w towarzystwie. Uczciwie, jak zwykle szczerze i miło ( tak mi się wydaje hihi ) napisałam. No zobaczymy. Quote
Wisełka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 3mam kciuki!!!!! Najwyższa pora żeby Tygrysek znalazł stały, cudowny domek :lol: Quote
andzia69 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 mam nadzieję, ze ktos sie wreszcie zakocha:loveu: Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Zrobiłam jakieś tam zdjęcia...... aczkolwiek plan mam taki, żeby ściągnąć do nas Tajdzi - to ona robiła pierwsze zdjęcia Tygrysia po przyjeździe z Krzyczek. Tak dla porównania, żeby było:-). Te co mam - robiłam sama, a nie tak łatwo sfotografować psa, co cały czas za toba lezie, albo na ciebie lezie....... To komu wysłać? Kto wstawia??? Quote
paros Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Neigh napisał(a):Zrobiłam jakieś tam zdjęcia...... aczkolwiek plan mam taki, żeby ściągnąć do nas Tajdzi - to ona robiła pierwsze zdjęcia Tygrysia po przyjeździe z Krzyczek. Tak dla porównania, żeby było:-). Te co mam - robiłam sama, a nie tak łatwo sfotografować psa, co cały czas za toba lezie, albo na ciebie lezie....... To komu wysłać? Kto wstawia??? Możesz do mnie, to wstawię :lol: mój mail: gucho@poczta.onet.pl Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wysłałam już Beatce:-). Dzięki:-). Zdjęcia są beznadziejne. Ja mam strasznie kiepski aparat + kiespki ze mnie fotograf..... No ale cóż. Dopóki nam ktoś nie pomoze - będą jakie będą. W każdym razie jest dowód ze żyje i ma się chyba nienajgorzej..:eviltong: Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dzięki. Nooo wiem, ze zdjęciom daleko do ideału, ale chciałam pokazać, że a. morda nie jest w bliznach b. kręgosłupa ni żeber nie widać. c. nooo super rozbudowanych mięśni tez nie widać - takie toto cherlawe:-). d. powyginany nie jest e. minę ma taką raczej w typie spokojny i opanowny ( pozory mylą hihihihi ):evil_lol: Szkoda ze te pierwsze zdjęcia nie oddawały w pełni jego stanu......ale ja ten obrazek na zawsze będę miała w pamięci. Na zawsze zapamiętam.....jak Lamia mi przez tel powiedziała: tylko nie płacz...... Jest aż tak źle? zapytałam. Tak - padła krótka odpowiedź.... Było nawet gorzej. Zagryzając wargę powtarzałam.......o jeeenny, o matko ........co oni ci zrobili - patrząc na pogięty, paraniony, smierdzący kręgosłup kulący się u mnie w samochodzie. Nigdy tego nie zapomnę. Quote
Miki Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Neigh - piękny jest i wygląda zupełnie, zupełnie inaczej. Wspaniale. :multi: Quote
EVA2406 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Neigh, to nie ten sam pies. Ty go podmieniłaś ?:evil_lol: Quote
Nicol Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 NEIGH normalnie patrze i nie wierze :crazyeye::crazyeye: TYGRYś JEST PO PROSTU CUDNY :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Aż ZANIEMóWIłAM Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Nooo:-) Gdybym umiała to bym wkleiła obok siebie........te zbliżenia blizn na głowie......to takie kiedy się obraca cały pokurczony jeszcze i te z teraz.... No nie powiem dumniśmy z Tygrysa. Jak on będzie fajnie wyglądał, jak trochę pobiega przy rowerku, popływa - taaaka klata, bulby na udkach:-) mniaaam. A i jeszcze dla wprawnego obserwatora - na pierwszych zdjęciach Tygryś ma tą samą obrożę......wtedy zapiętą na przedostatnią dziurkę od końca. Teraz na pierwszą:-) - to jest różnica 3 dziurek :-) Quote
Nicol Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Normalnie serce rośnie.... Neigh pokłony dla Ciebie :multi::multi: Pozwole sobie wkleic zdjęcia na molosy Warto by było w ogłoszeniach zamieścic te nowe zdjęcia. J azaraz w moim na gratce to zrobie, albo wogóle nowe ogłoszonko na gratce mu zrobie. Śliczniutki :loveu::loveu::loveu: Quote
gusia0106 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ale kawał psa się z niego zrobił:crazyeye: To może go tak od razu dorzucić do metamorfoz?Może tam się domek znajdzie;) Quote
Neigh Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 gusia0106 napisał(a):Ale kawał psa się z niego zrobił:crazyeye: To może go tak od razu dorzucić do metamorfoz?Może tam się domek znajdzie;) Nooo myślałam o tym:-). Tygrys to moja "wizualna"duma. Wierzcie nie wierzcie.......zdjęcia nie oddają róznicy:-) Quote
Recommended Posts