Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dawaj, ja odpowiem:-)

Ostatnio tez dostałam, napisałam - poprosiłam grzecznie o kilka szczegółow z życia potencjalnej nowej Rodziny Tygrysia - obiecałam opowiedzieć w zamian wszystko co wiem o nim.......a dużo wiem:-)

No i co? I cisza......

Do tej pory były 3 telefony i jeden mail. Mail nie odpowiedział - telefony cóż.........myślę że mnie nie polubili hihihih. I kij im w ucho:-).

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh napisał(a):
dawaj, ja odpowiem:-)

Ostatnio tez dostałam, napisałam - poprosiłam grzecznie o kilka szczegółow z życia potencjalnej nowej Rodziny Tygrysia - obiecałam opowiedzieć w zamian wszystko co wiem o nim.......a dużo wiem:-)

No i co? I cisza......

Do tej pory były 3 telefony i jeden mail. Mail nie odpowiedział - telefony cóż.........myślę że mnie nie polubili hihihih. I kij im w ucho:-).

Wysłałam na PW :lol:

Posted

Tak, tak pamietam zdjęcia..........tylko, że pogoda była taka - że z domu to żeśmy wypadali i wpadali. Tygrys nie jest fantykiem taplania się w błocie. W domu zdjęć nie zrobię. Tola ma 12 dzień cieczki - cyrk jest na kołkach.....zamknąć Tygrysa. Przeprowadzić Tolę. Wpuścić Tolę, wypuścić Tygrysa. Nie pomylić otwierania drzwi, grodzi itp. Mogłam mu co najwyżej cyknąć fotke - jak niucha pod drzwiami.......nic go więcej nie interesuje.

Dziś jest ciut lepiej na zewnątrz to moze się uda coś tam zrobić.
co poza tym? Mamy problemy z waruj.

Nieceniona Paros uraczyła nas drugim adresem do potencjalnego domku. Do jednego napisałam, ale nie odpisał. Do drugiego też, ale niedawno. Domek pytał czy pies umie zostać 9 h w domu. No owszem umie - i pytanie zwrotne czy potem dostanie odpowiednią porcję ruchu??? Bo to nie o to chodzi zeby on najpierw siedział 9 h sam, a potem dalej siedział, tyle ze w towarzystwie. Uczciwie, jak zwykle szczerze i miło ( tak mi się wydaje hihi ) napisałam.
No zobaczymy.

Posted

Zrobiłam jakieś tam zdjęcia...... aczkolwiek plan mam taki, żeby ściągnąć do nas Tajdzi - to ona robiła pierwsze zdjęcia Tygrysia po przyjeździe z Krzyczek. Tak dla porównania, żeby było:-).

Te co mam - robiłam sama, a nie tak łatwo sfotografować psa, co cały czas za toba lezie, albo na ciebie lezie.......

To komu wysłać? Kto wstawia???

Posted

Neigh napisał(a):
Zrobiłam jakieś tam zdjęcia...... aczkolwiek plan mam taki, żeby ściągnąć do nas Tajdzi - to ona robiła pierwsze zdjęcia Tygrysia po przyjeździe z Krzyczek. Tak dla porównania, żeby było:-).

Te co mam - robiłam sama, a nie tak łatwo sfotografować psa, co cały czas za toba lezie, albo na ciebie lezie.......

To komu wysłać? Kto wstawia???

Możesz do mnie, to wstawię :lol:

mój mail: gucho@poczta.onet.pl

Posted

Wysłałam już Beatce:-). Dzięki:-).

Zdjęcia są beznadziejne. Ja mam strasznie kiepski aparat + kiespki ze mnie fotograf.....

No ale cóż. Dopóki nam ktoś nie pomoze - będą jakie będą. W każdym razie jest dowód ze żyje i ma się chyba nienajgorzej..:eviltong:

Posted

Dzięki. Nooo wiem, ze zdjęciom daleko do ideału, ale chciałam pokazać, że
a. morda nie jest w bliznach
b. kręgosłupa ni żeber nie widać.
c. nooo super rozbudowanych mięśni tez nie widać - takie toto cherlawe:-).
d. powyginany nie jest
e. minę ma taką raczej w typie spokojny i opanowny ( pozory mylą hihihihi ):evil_lol:

Szkoda ze te pierwsze zdjęcia nie oddawały w pełni jego stanu......ale ja ten obrazek na zawsze będę miała w pamięci.
Na zawsze zapamiętam.....jak Lamia mi przez tel powiedziała: tylko nie płacz......
Jest aż tak źle? zapytałam. Tak - padła krótka odpowiedź....

Było nawet gorzej. Zagryzając wargę powtarzałam.......o jeeenny, o matko ........co oni ci zrobili - patrząc na pogięty, paraniony, smierdzący kręgosłup kulący się u mnie w samochodzie. Nigdy tego nie zapomnę.

Posted

NEIGH normalnie patrze i nie wierze :crazyeye::crazyeye:
TYGRYś JEST PO PROSTU CUDNY :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Aż ZANIEMóWIłAM

Posted

Nooo:-) Gdybym umiała to bym wkleiła obok siebie........te zbliżenia blizn na głowie......to takie kiedy się obraca cały pokurczony jeszcze i te z teraz....

No nie powiem dumniśmy z Tygrysa. Jak on będzie fajnie wyglądał, jak trochę pobiega przy rowerku, popływa - taaaka klata, bulby na udkach:-) mniaaam.

A i jeszcze dla wprawnego obserwatora - na pierwszych zdjęciach Tygryś ma tą samą obrożę......wtedy zapiętą na przedostatnią dziurkę od końca. Teraz na pierwszą:-) - to jest różnica 3 dziurek :-)

Posted

Normalnie serce rośnie.... Neigh pokłony dla Ciebie :multi::multi:
Pozwole sobie wkleic zdjęcia na molosy

Warto by było w ogłoszeniach zamieścic te nowe zdjęcia. J azaraz w moim na gratce to zrobie, albo wogóle nowe ogłoszonko na gratce mu zrobie. Śliczniutki :loveu::loveu::loveu:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ale kawał psa się z niego zrobił:crazyeye:

To może go tak od razu dorzucić do metamorfoz?Może tam się domek znajdzie;)

Nooo myślałam o tym:-). Tygrys to moja "wizualna"duma. Wierzcie nie wierzcie.......zdjęcia nie oddają róznicy:-)