auraa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Dlatego ja jestem od tych małych. Nie radzę sobie z dużymi. I podziwiam Neigh. Quote
Neris Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 70 zł to chora cena, moja trenerka bierze 30 i koszty dojazdu. Quote
Nicol Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Tygryś na sobotni spacerek, chłopaczku Quote
Neigh Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Neris napisał(a):70 zł to chora cena, moja trenerka bierze 30 i koszty dojazdu. Czyli razem ile do mnie? I skoro tak, dawaj namiary:-) Quote
_beatka_ Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Neigh zostały mi jeszcze dwa komplety ubranek, niestety już 3 raz nikt nie kupił:-( obniżyłam cenę, może teraz coś się ruszy, zawsze parę złotych by wpadło na szkoleniowca:cool3: Quote
Weronia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 A co kolega Tygrys odstawia za numery??? :) Że musi nauczycielka do niego przyjechac?? Jak Tygrysek podchodzi do innych zwierząt?? Quote
Neigh Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No cóż do moic psic i kocic ok. Do innych hmm nooo to różnie bywa. Co Tygrys odstawia? A noo doszedł do wniosku, że za obcymi to on jednak zdecydowanie nie przepada........ Quote
andzia69 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Neigh napisał(a):No cóż do moic psic i kocic ok. Do innych hmm nooo to różnie bywa. Co Tygrys odstawia? A noo doszedł do wniosku, że za obcymi to on jednak zdecydowanie nie przepada........ hmmmm - to chyba typowe zachowanie molosa!:cool3: nieufność do obcych mają w genach! Quote
Neigh Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 andzia69 napisał(a):hmmmm - to chyba typowe zachowanie molosa!:cool3: nieufność do obcych mają w genach! Ano właśnie. Najgorsze jest to, że jemu niczego właściwie nie można zarzucic. Pies zmęzniał ( jeenyyy tak wiem zdjęcia.....), nabrał masy, wie już kto jest z naszego stada, poczuł się........dwie suki w tle...No to zaczął bronic SWOICH przed obcymi. Jak go za to karać??? No nijak. Tyle, że przy okazji to jest taki nieokrzesaniec, a przy jego aktualnej masie i silne to powinien być pies bezwzględnie posłuszny. Quote
andzia69 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 no właśnie...jak go karać, kiedy on to robi z dobrego serca:lol: tylko jak mu teraz znaleźć dom:cool3: ot...zagwozdka:loveu: Quote
Neigh Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 andzia69 napisał(a):no właśnie...jak go karać, kiedy on to robi z dobrego serca:lol: tylko jak mu teraz znaleźć dom:cool3: ot...zagwozdka:loveu: O to to to - dokładnie. Z jego punktu widzenia, to on się zachowuje tak jak powinien. Swoich kocha.........obcych krótko i zwięźle informuje, ze teraz on tu wszystkiego pilnuje, takze nich lepiej uważaja...... Wiecie jak wyglądają chętni na takiego psa??? Ja do takich na wizyte przedadopcyjną nei pójdę. A Tigera to oni sobie moga narysowac co najwyżej:-) a nie ode mnie dostac! Quote
Neigh Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Neigh napisał(a):11 marca Mysza1 - 50 zł Ruda76 - 20 zł Kotbezoka - 10 zł Kami - 20 zł Jola i Jeff - 50 zł 370 +150 = 520 zł Odliczam za karmę do 10.03 520 -60= 460 zł Tiger ma 460 zł kolejna wpłata maggiejan - 20 zł ( dzięki:-), ale maggie to ma swojego Czarusia.......to ciut niemioralne, ze płaci na Tygrysia) Czyli razem 480 zł Wydatki: 50 zł - pani trenerka 60 zł karma do 17.03 7 zł - łańcuszek zaciskowy/117 zł linka treninowa została zakupiona przeze mnie - na zdrowie Tygrysiu Bedziemy musieli jeszcze dokupic kaganiec i idziemy dzis do weta - muszę pokazać Tygrysowe gardło, brzydko przełyka + jakoś tak czasem jakby charczał jakby się podduszał..... Czyli w puli Tygrysa 480 zł - 117 zł = 363 zł Quote
Nicol Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Tygryś do góry. Neigh dziękujemy za rozliczenie i czekamy na wieści od weta. Quote
andzia69 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Neigh - była ta trenerka???? i co poradziła? Quote
Neigh Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 andzia69 napisał(a):Neigh - była ta trenerka???? i co poradziła? Wszystko opowiem, ale po Świętach:-). A co pobądźcie sobie troszkę w niepewności:-) Za to Tiger ma wirusowe zapalenie krtani. Dostał antybiotyk. jedziemy jeszcze w srode i piątek. Zapłaciłam na razie 40 zł. Pan doktor powiedział, ze Tygryś jest psina delikatna. Wyniszczonego organizmu nie odbuduje się w 2 miesiące. Chorowity będzie - zapytałam? A o tym to będzie możn a powiedzieć, jak będzie u pani tak z rok.......po czym zaczął rechotać radośnie. Nie śmieszne:angryy: Achaś - waga z dziś - 37,200 Quote
Tygrysek ^^ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Bardzo zabawne nie ma co :shake: Biedny Tygrysek mam nadzieje że nie bedzie chorowity... Neigh natychmiast opowiadaj!! Quote
Nicol Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 No prosze 37 kg :multi: Na spacerek Tygryś Quote
_beatka_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 toż to duży chłopak już:loveu: ja też czekam na wieści, jak sie tygryskowi udała lekcja taktu i dobrego wychowania:razz: Quote
Nicol Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Zapraszamy Tygrysia na wieczorny spacerek. A w imieniu własnym i tosomaniaków z forum tosiego prosze Neigh o nowe zdjęcia, choć kilka..... plissssssssss, bo mi na forum tosim głowę ukręcą Quote
Neigh Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No dooobra postaram się w Święta zrobić, do soboty to na bank nie...... Quote
Neigh Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Przejęłam się tymi zdjęciami - tak się spojrzałam na to zdjęcie z mojego bannerka i wiecie co? Tygrys już daaawno nie ma tych blizn na pysku. Na głowie też nie widać. Znaczy jak ktoś wie, że była ( tam był największy strup - praktycznie cała czaszka to był jeden wielki strup) to zauważy, że mu się tam siersc inaczej układa..... Także mam mocne postanowienie - zrobię. Zresztą od wczoraj mam swój komp ( tak to z uprzejmości dziecka korzystałam), to będzie łatwiej Quote
Nicol Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Super :multi:, to czekamy na nowe zdjęcia przystojniaczka naszego:loveu::loveu: mozna by wówczas w ogłoszeniach powklejac nowe Quote
paros Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Mam maila w sprawie Tygryska, komu przekazać - kto odpowie? :roll: Quote
Recommended Posts