Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh zostały mi jeszcze dwa komplety ubranek, niestety już 3 raz nikt nie kupił:-(
obniżyłam cenę, może teraz coś się ruszy, zawsze parę złotych by wpadło na szkoleniowca:cool3:

Posted

No cóż do moic psic i kocic ok. Do innych hmm nooo to różnie bywa. Co Tygrys odstawia? A noo doszedł do wniosku, że za obcymi to on jednak zdecydowanie nie przepada........

Posted

Neigh napisał(a):
No cóż do moic psic i kocic ok. Do innych hmm nooo to różnie bywa. Co Tygrys odstawia? A noo doszedł do wniosku, że za obcymi to on jednak zdecydowanie nie przepada........

hmmmm - to chyba typowe zachowanie molosa!:cool3: nieufność do obcych mają w genach!

Posted

andzia69 napisał(a):
hmmmm - to chyba typowe zachowanie molosa!:cool3: nieufność do obcych mają w genach!

Ano właśnie. Najgorsze jest to, że jemu niczego właściwie nie można zarzucic. Pies zmęzniał ( jeenyyy tak wiem zdjęcia.....), nabrał masy, wie już kto jest z naszego stada, poczuł się........dwie suki w tle...No to zaczął bronic SWOICH przed obcymi. Jak go za to karać??? No nijak. Tyle, że przy okazji to jest taki nieokrzesaniec, a przy jego aktualnej masie i silne to powinien być pies bezwzględnie posłuszny.

Posted

andzia69 napisał(a):
no właśnie...jak go karać, kiedy on to robi z dobrego serca:lol:
tylko jak mu teraz znaleźć dom:cool3:

ot...zagwozdka:loveu:

O to to to - dokładnie. Z jego punktu widzenia, to on się zachowuje tak jak powinien. Swoich kocha.........obcych krótko i zwięźle informuje, ze teraz on tu wszystkiego pilnuje, takze nich lepiej uważaja......

Wiecie jak wyglądają chętni na takiego psa??? Ja do takich na wizyte przedadopcyjną nei pójdę. A Tigera to oni sobie moga narysowac co najwyżej:-) a nie ode mnie dostac!

Posted

Neigh napisał(a):
11 marca
Mysza1 - 50 zł
Ruda76 - 20 zł
Kotbezoka - 10 zł
Kami - 20 zł
Jola i Jeff - 50 zł

370 +150 = 520 zł

Odliczam za karmę do 10.03
520 -60= 460 zł

Tiger ma 460 zł

kolejna wpłata maggiejan - 20 zł ( dzięki:-), ale maggie to ma swojego Czarusia.......to ciut niemioralne, ze płaci na Tygrysia)

Czyli razem 480 zł

Wydatki:
50 zł - pani trenerka
60 zł karma do 17.03
7 zł - łańcuszek zaciskowy/117 zł

linka treninowa została zakupiona przeze mnie - na zdrowie Tygrysiu

Bedziemy musieli jeszcze dokupic kaganiec i idziemy dzis do weta - muszę pokazać Tygrysowe gardło, brzydko przełyka + jakoś tak czasem jakby charczał jakby się podduszał.....

Czyli w puli Tygrysa 480 zł - 117 zł = 363 zł

Posted

andzia69 napisał(a):
Neigh - była ta trenerka???? i co poradziła?

Wszystko opowiem, ale po Świętach:-). A co pobądźcie sobie troszkę w niepewności:-)

Za to Tiger ma wirusowe zapalenie krtani. Dostał antybiotyk. jedziemy jeszcze w srode i piątek. Zapłaciłam na razie 40 zł.

Pan doktor powiedział, ze Tygryś jest psina delikatna. Wyniszczonego organizmu nie odbuduje się w 2 miesiące.

Chorowity będzie - zapytałam? A o tym to będzie możn a powiedzieć, jak będzie u pani tak z rok.......po czym zaczął rechotać radośnie.

Nie śmieszne:angryy:

Achaś - waga z dziś - 37,200

Posted

Zapraszamy Tygrysia na wieczorny spacerek.

A w imieniu własnym i tosomaniaków z forum tosiego prosze Neigh o nowe zdjęcia, choć kilka..... plissssssssss, bo mi na forum tosim głowę ukręcą

Posted

Przejęłam się tymi zdjęciami - tak się spojrzałam na to zdjęcie z mojego bannerka i wiecie co? Tygrys już daaawno nie ma tych blizn na pysku. Na głowie też nie widać. Znaczy jak ktoś wie, że była ( tam był największy strup - praktycznie cała czaszka to był jeden wielki strup) to zauważy, że mu się tam siersc inaczej układa.....

Także mam mocne postanowienie - zrobię. Zresztą od wczoraj mam swój komp ( tak to z uprzejmości dziecka korzystałam), to będzie łatwiej