Neigh Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nicol napisał(a):skopiowałam wieści na forum tosie :lol: Nie zapomnij podziekować. Wprawdzie ja mogłabym sama, bo się tam nawet zalogowałam......ale ciągle mi tam jakoś nie po drodze:-) Quote
paros Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tygrysek marzy o domku, takim kochającym na zawsze :roll: Quote
Neigh Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kajam się...........będą zdjęcia będą, jak tylko troszkę się ogarnę......czyli na początku przyszłego tygodnia:-). Może Tajdzi wyciągnę na spacer.......a jakie są jej zdjęcia to same wiecie...... Quote
andzia69 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 powiem wam, ze smutne to wszystko...jak już pies został z Krzyczek wyciagnięty na tymczas to zostaje zapomniany:shake: jeden z astków, który został wyciągnięty jako jeden z pierwszych psów do tej pory tez szuka domu...to chyba już ze 4 miesiące:-( a pies jest do rany przyłóż:shake: Quote
Neigh Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 andzia69 napisał(a):powiem wam, ze smutne to wszystko...jak już pies został z Krzyczek wyciagnięty na tymczas to zostaje zapomniany:shake: jeden z astków, który został wyciągnięty jako jeden z pierwszych psów do tej pory tez szuka domu...to chyba już ze 4 miesiące:-( a pies jest do rany przyłóż:shake: Ja się jakoś z tym liczyłam. Wiem jak to jest - szum medialny jak pies jeszcze w schronie i ciiisza potem. Nie uprawiam martylologii ale mam Sajgon. Moja sunia ma pierwszą w życiu cieczkę. Sterylizacja planowana za 3 tygodnie.......ale wiecie jak jest. Mój TZ dziś w nocy oświadczył, że się wyprowadza......bo 7 godzin snu jest mu niezbędne do życia. ma rację.......co tu kryć. Quote
Folen Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tygrys miał porobione ogłoszenia? Czy nadal potrzebne są? Jeśli tak to poproszę link do tekstu i spis stron gdzie już są. Quote
Neigh Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja mu ogłoszeń nie robię, także niechaj się ciotki chwalą:-). Wielgachne dzięki Folen:-). Quote
maggiejan Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Neigh napisał(a): Mój TZ dziś w nocy oświadczył, że się wyprowadza......bo 7 godzin snu jest mu niezbędne do życia. Może uda się TZ-towi wygospodarować jakiś cichy kącik...;) Quote
paros Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Folen']Tygrys miał porobione ogłoszenia? Czy nadal potrzebne są? Jeśli tak to poproszę link do tekstu i spis stron gdzie już są. Teraz chyba juz okres przedświąteczny i ludzie głównie myślą o świętach:cool3: Allegro robiła mu Beatka :lol: Ja ogłosiłam Tygryska w necie :lol: eoferty ale.gratka psy forum.gazeta kupiepsa bono-polska gumtree ogloszenia24polska dwukropek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Folen może jeszcze na innych forach go ogłosisz? Quote
Nicol Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 ja tez zrobiłam Tygrysiowi ogłoszenie na gratce :lol: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Im więcej tych ogłoszeń tym lepiej większe szansa że ktoś wypatrzy Tygrysia :p Quote
Nicol Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Tygryś na poranny spacerek zapraszam chłopaka kochanego Quote
Neigh Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Tygrys dziś dostał opindol + klapa w dupala. A co:mad: Wychowuję go od jakiegoś czasu i od dziś KONIEC stawania na blatach i wyzerania kotom!!!!! DOŚĆ! I prosze mi tu nie glindzić o metodach wychowawczych - wychowałam dwoje dzieci - też czasem poza klapem na tyłek nic nie skutkowało. Tygrys oddalił się ze zdumioną miną. Strzeliłam go przez zaskoczenie w trakcie wyjadania z kociej miski. Opindol zebrał.......... Quote
Nicol Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 I bardzo dobrze Neigh, koty tez ludzie, jeść muszą. Ale widać że chyba służy mu te kocie żarełko :evil_lol: Quote
Folen Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Tylko tyle ode mnie dla Tygrynia, ale net mi chodzi jak nie powiem co :mad: http://ogloszenia.adverts.pl/pokaz.php?id=472605 http://www.kokosy.pl/ogloszenie/4307 http://www.pineska.pl/?t=50099 http://www.petworld.pl/psy,20504.html Tygrysku, nie wyżeraj koteckom jedzenia, bo inne psy będą się z Ciebie śmiały! Quote
_beatka_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 na mojego bajta też czasem nie działa nic innego niż klap w doopkę, ale on się raczej tym nie przejmuję:cool1: odwraca się tylko tyłkiem i udaje obrażonego:evil_lol: Quote
maggiejan Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Neigh napisał(a):Tygrys dziś dostał opindol + klapa w dupala. Jest to niewątpliwie wychowawcza niemoc i klęska... Ale i ja czasami stosuję...:evil_lol: Quote
paros Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Neigh napisał(a):Tygrys dziś dostał opindol + klapa w dupala. A co:mad: ......Strzeliłam go przez zaskoczenie w trakcie wyjadania z kociej miski. Opindol zebrał.......... Oj Tygrysie to brzydko wyjadać kotom :nono: jak bedziesz wyjadać to ..... będziesz miauczał jak kot :kociak: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No przecież tygrys to kot tylko że duży! Po żeście pieska tak nazwali? Imię zobowiązuje :diabloti: Quote
Neigh Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tygrysek ^^ napisał(a):No przecież tygrys to kot tylko że duży! Po żeście pieska tak nazwali? Imię zobowiązuje :diabloti: To samo sobie ostatnio pomyślałam. No i teraz oficjalnie informuję, że ze względu na różne problemy wychowawcze, które nazwę krótko "pies się poczuł u siebie" . W poniedziałek rano zjawia się u niego pani nauczycielka. Niestety odpłatnie. Naradzałam sie z Tosią i Nicol przez tel. Z różnych powodów jest to konieczne. Zwłaszcza z jednego : Tygrys ostatnio hmm no niespecjalnie cieszy się na odwiedziny ludzi spoza stada. Łatwo sobie więc wyobrazić miny potencjalnych "domków" na takie nieżyczliwe powitanie chłopaka. Poza tym, jeśli przy okazji nauczy się ogólnei zachowywać w towarzystwie - to tylko podniesie jego wartośc rynkowa. Cena spotkania 70 zł/h. Ponoć można znaleźć za 50 zł - ale ja mieszkam w burakach. A pani jest z dowozem do domu:-). Quote
Recommended Posts