Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nicol napisał(a):
skopiowałam wieści na forum tosie :lol:

Nie zapomnij podziekować. Wprawdzie ja mogłabym sama, bo się tam nawet zalogowałam......ale ciągle mi tam jakoś nie po drodze:-)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajam się...........będą zdjęcia będą, jak tylko troszkę się ogarnę......czyli na początku przyszłego tygodnia:-). Może Tajdzi wyciągnę na spacer.......a jakie są jej zdjęcia to same wiecie......

Posted

powiem wam, ze smutne to wszystko...jak już pies został z Krzyczek wyciagnięty na tymczas to zostaje zapomniany:shake:
jeden z astków, który został wyciągnięty jako jeden z pierwszych psów do tej pory tez szuka domu...to chyba już ze 4 miesiące:-( a pies jest do rany przyłóż:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
powiem wam, ze smutne to wszystko...jak już pies został z Krzyczek wyciagnięty na tymczas to zostaje zapomniany:shake:
jeden z astków, który został wyciągnięty jako jeden z pierwszych psów do tej pory tez szuka domu...to chyba już ze 4 miesiące:-( a pies jest do rany przyłóż:shake:

Ja się jakoś z tym liczyłam. Wiem jak to jest - szum medialny jak pies jeszcze w schronie i ciiisza potem.
Nie uprawiam martylologii ale mam Sajgon. Moja sunia ma pierwszą w życiu cieczkę. Sterylizacja planowana za 3 tygodnie.......ale wiecie jak jest. Mój TZ dziś w nocy oświadczył, że się wyprowadza......bo 7 godzin snu jest mu niezbędne do życia.
ma rację.......co tu kryć.

Posted

Neigh napisał(a):
Mój TZ dziś w nocy oświadczył, że się wyprowadza......bo 7 godzin snu jest mu niezbędne do życia.

Może uda się TZ-towi wygospodarować jakiś cichy kącik...;)

Posted

[quote name='Folen']Tygrys miał porobione ogłoszenia? Czy nadal potrzebne są?
Jeśli tak to poproszę link do tekstu i spis stron gdzie już są.

Teraz chyba juz okres przedświąteczny i ludzie głównie myślą o świętach:cool3:
Allegro robiła mu Beatka :lol:

Ja ogłosiłam Tygryska w necie :lol:

eoferty ale.gratka psy forum.gazeta kupiepsa bono-polska gumtree ogloszenia24polska dwukropek

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Folen może jeszcze na innych forach go ogłosisz?

Posted

Tygrys dziś dostał opindol + klapa w dupala. A co:mad: Wychowuję go od jakiegoś czasu i od dziś KONIEC stawania na blatach i wyzerania kotom!!!!!

DOŚĆ!
I prosze mi tu nie glindzić o metodach wychowawczych - wychowałam dwoje dzieci - też czasem poza klapem na tyłek nic nie skutkowało.

Tygrys oddalił się ze zdumioną miną. Strzeliłam go przez zaskoczenie w trakcie wyjadania z kociej miski. Opindol zebrał..........

Posted

na mojego bajta też czasem nie działa nic innego niż klap w doopkę, ale on się raczej tym nie przejmuję:cool1:
odwraca się tylko tyłkiem i udaje obrażonego:evil_lol:

Posted

Neigh napisał(a):
Tygrys dziś dostał opindol + klapa w dupala. A co:mad: ......Strzeliłam go przez zaskoczenie w trakcie wyjadania z kociej miski. Opindol zebrał..........

Oj Tygrysie to brzydko wyjadać kotom :nono: jak bedziesz wyjadać to ..... będziesz miauczał jak kot :kociak:

Posted

Tygrysek ^^ napisał(a):
No przecież tygrys to kot tylko że duży! Po żeście pieska tak nazwali? Imię zobowiązuje :diabloti:

To samo sobie ostatnio pomyślałam.
No i teraz oficjalnie informuję, że ze względu na różne problemy wychowawcze, które nazwę krótko "pies się poczuł u siebie" . W poniedziałek rano zjawia się u niego pani nauczycielka. Niestety odpłatnie. Naradzałam sie z Tosią i Nicol przez tel. Z różnych powodów jest to konieczne. Zwłaszcza z jednego : Tygrys ostatnio hmm no niespecjalnie cieszy się na odwiedziny ludzi spoza stada. Łatwo sobie więc wyobrazić miny potencjalnych "domków" na takie nieżyczliwe powitanie chłopaka.

Poza tym, jeśli przy okazji nauczy się ogólnei zachowywać w towarzystwie - to tylko podniesie jego wartośc rynkowa.
Cena spotkania 70 zł/h. Ponoć można znaleźć za 50 zł - ale ja mieszkam w burakach. A pani jest z dowozem do domu:-).