Neigh Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Z racji takiej, że hotel Tygrysa zmienił się w mój dom tiaaa. To mnie. Jeśli dam radę, bo Tygrys jest drugi w kolejce zawiozę go jutro do Wotu. Pierwszeństwo ma Teodor z prostej przyczyny - na niego nie ma deklaracji wpłat, a za hotel płacić trzeba:( Prześlę Ci Ruda na pw, po południu, bo nie pamietm i musze spradzić. Dzięki:-) Quote
Tygrysek ^^ Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nicool nie ma problemu my to rozumiemy nie każdy zawsze ma czas ;) Quote
Nicol Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Napisałam na forum tosim o Tygrysiu, a dla swojego usprawiedliwienia mimo ze to nie pisałam to zaglądałam regularnie i kopiowałam wiesci. Zobaczcie sami :lol: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=476753#post476753 Quote
Nicol Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 To pierwsze ogłoszenie na gratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1016625_cudowny_pregusek_w_typie_tosa_inu.html Neigh daj znacz prosze czy moze byc? Pozwoliłam sobie skorzystac z Twojego tekstu. Jak zaakceptujecie tresc to wstawie w innych jeszcze miejscach. Prosze tylko zeby ktos wstawil na allegro, bo ja tam nie zalogowana :oops: i nie bardzo obeznana jak wstawiac ogłoszenia. Quote
Neigh Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Naturalnie tekst może być:-) - jeśli uważacie, że dobry. mam tylko prośbę........dodaj info, że nie zostanie oddany do budy ani kojca. Dobrze? No bo nie zostanie. Quote
_beatka_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Neigh czy dać tygrysa na allegro?czy ktoś inny już mu robi?:razz: Quote
Neigh Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 _beatka_ napisał(a):Neigh czy dać tygrysa na allegro?czy ktoś inny już mu robi?:razz: Mnie nic nie wiadomo o tym by ktoś inny to robił..........tekst napisałam, więc jeśli tylko możesz to ..............:Rose: Quote
_beatka_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 proszę zajrzyjcie jak możecie, sprawa jest bardzo pilna!!! psa może rozjechać samochód, nie da się go złapać:placz: może słyszeliście, że taki pies się komuś zgubił???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9553493#post9553493 Quote
ANETTTA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 PSIA TRAGEDIA .......DRASTYCZNE ZDJECAI NA STR 15 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104591&page=13 uwaga drastyczne fotki na str 15.... prosze rozeslij dalej, potrzebna pomoc finansowa na leczenie ;( Quote
Neigh Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Posłuchajcie - mam poważny problem. Tym samym Tygrys też. W przyszłą niedzielę musze na tydzień wyjechać. Moje psice zostaną pod opieką mojej mamy. jednak nie mogę jej obarczać 3 psem. Czy ktos mógłby się przez tydzień zająć Tygrysem? BARDZO PILNE! Quote
Tygrysek ^^ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Tydzień to w sumie krótko ale ja nie moge go wziąć bo mieszkam za daleko :-( Quote
Nicol Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Neigh napisał(a):Naturalnie tekst może być:-) - jeśli uważacie, że dobry. mam tylko prośbę........dodaj info, że nie zostanie oddany do budy ani kojca. Dobrze? No bo nie zostanie. Dopisane. Dziś wieczorem postaram sie zrobic kolejne ogłoszenia jeszcze na kilku portalach. Pozdrawiam serdecznie i mizianka dla Tygrysia. I czekamy na obiecane zdjęcia :multi: Quote
Nicol Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Neigh napisał(a):Posłuchajcie - mam poważny problem. Tym samym Tygrys też. W przyszłą niedzielę musze na tydzień wyjechać. Moje psice zostaną pod opieką mojej mamy. jednak nie mogę jej obarczać 3 psem. Czy ktos mógłby się przez tydzień zająć Tygrysem? BARDZO PILNE! Kurcze to faktycznie powazny problem. Ja niestety mieszkam pod Poznaniem, do tego z dwoma wielkoludami w mieszkaniu. Popytam wśród znajomych w Wawie. Quote
_beatka_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 http://www.allegro.pl/item319303490_tygrys_piekny_pies_w_typie_molosa_szuka_domu_.html tygryskowe allegro:razz: niestety z DT nie mogę pomóc:-( Quote
Tygrysek ^^ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='_beatka_']http://www.allegro.pl/item319303490_tygrys_piekny_pies_w_typie_molosa_szuka_domu_.html tygryskowe allegro:razz: niestety z DT nie mogę pomóc:-( I tak już dużo zrobiłaś!!! Dziękujemy!!! :loveu: Quote
Neigh Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Beatko super i dzięki:-). Ale mogę troszkę pomarudzić? Mogłabyś proszę ograniczyć nieco zdjęcia ze schroniska na korzyść tych już po miesiącu u mnie??? Wiesz.......żeby ludzie mogli zobaczyć, że teraz to już pieeekny pies:-) Quote
_beatka_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 jasne, ze tak, napisz które wywalić:razz: po to wklejam link, żeby można było wspólnie marudzić i udoskonalać:cool3:;) Quote
Neigh Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A wszystko mi jedno:-). Chodzi generalnie o to, żeby taki potencjalny właściciel zobaczył jak on wygląda TERAZ. W końcu Tygrys jest wielce urodziwy chłopak:-) Quote
_beatka_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 to może zostawimy tylko to jedno w budzie a resztę won:diabloti::cool3: czy wszystkie ze schronu wywalić? a zostawić te foty z krzyczek?niektóre dziewczyny nie chciały żeby były w aukcji:razz: Quote
Neigh Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 _beatka_ napisał(a):to może zostawimy tylko to jedno w budzie a resztę won:diabloti::cool3: czy wszystkie ze schronu wywalić? a zostawić te foty z krzyczek?niektóre dziewczyny nie chciały żeby były w aukcji:razz: Może zostawić ze dwie ze schronu a wywalić te z krzyczek? Żeby był ciąg logiczny : 1. ze dwie ze schronu 2. ze dwie z poczatku 3. ze dwie z teraz:-) Oj nie wiem..........po prostu chciałabym, żeby zauważono jaki jest teraz śliczny:-). Ja nei chcę wzbudzac litości i zbierać kasy, tylko znaleźć mu dom:-) Ciotki poradzcie:-) Quote
_beatka_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ok zaraz poprawię i sprawdź czy Ci się podoba:cool3: Quote
_beatka_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 zostawiłam jedno ze schronu, reszta wywalona:razz: a gdzie są jego najnowsze foty?bo się dokopać nie mogłam?:roll: Quote
Neigh Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Na koncie Tygrysa pojawiła się nowa wpłata Irmina1 ( Molosy) - 50 zł A także mam jeszcze taką wpłatę p. Ania z Tarnowa - z dopiskiem mlody_yy - 60 zł Ponieważ mam pod opieką jeszcze drugiego psa nie wiem dla którego z nich jest ta wpłata - stawiam na Tygrysia, ale pewności brak. Bardzo prosze o wskazanie celu. A tak w ogóle to trzeba się wziąć za wychowanie Tygrysa :mad: . Myslałam, że zajmie się tym już nowy właściciel. Quote
Recommended Posts