Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z racji takiej, że hotel Tygrysa zmienił się w mój dom tiaaa. To mnie. Jeśli dam radę, bo Tygrys jest drugi w kolejce zawiozę go jutro do Wotu. Pierwszeństwo ma Teodor z prostej przyczyny - na niego nie ma deklaracji wpłat, a za hotel płacić trzeba:(
Prześlę Ci Ruda na pw, po południu, bo nie pamietm i musze spradzić.

Dzięki:-)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naturalnie tekst może być:-) - jeśli uważacie, że dobry. mam tylko prośbę........dodaj info, że nie zostanie oddany do budy ani kojca. Dobrze?

No bo nie zostanie.

Posted

_beatka_ napisał(a):
Neigh czy dać tygrysa na allegro?czy ktoś inny już mu robi?:razz:

Mnie nic nie wiadomo o tym by ktoś inny to robił..........tekst napisałam, więc jeśli tylko możesz to ..............:Rose:

Posted

Posłuchajcie - mam poważny problem. Tym samym Tygrys też. W przyszłą niedzielę musze na tydzień wyjechać. Moje psice zostaną pod opieką mojej mamy. jednak nie mogę jej obarczać 3 psem. Czy ktos mógłby się przez tydzień zająć Tygrysem?

BARDZO PILNE!

Posted

Neigh napisał(a):
Naturalnie tekst może być:-) - jeśli uważacie, że dobry. mam tylko prośbę........dodaj info, że nie zostanie oddany do budy ani kojca. Dobrze?

No bo nie zostanie.

Dopisane. Dziś wieczorem postaram sie zrobic kolejne ogłoszenia jeszcze na kilku portalach.

Pozdrawiam serdecznie i mizianka dla Tygrysia. I czekamy na obiecane zdjęcia :multi:

Posted

Neigh napisał(a):
Posłuchajcie - mam poważny problem. Tym samym Tygrys też. W przyszłą niedzielę musze na tydzień wyjechać. Moje psice zostaną pod opieką mojej mamy. jednak nie mogę jej obarczać 3 psem. Czy ktos mógłby się przez tydzień zająć Tygrysem?

BARDZO PILNE!

Kurcze to faktycznie powazny problem. Ja niestety mieszkam pod Poznaniem, do tego z dwoma wielkoludami w mieszkaniu. Popytam wśród znajomych w Wawie.

Posted

Beatko super i dzięki:-). Ale mogę troszkę pomarudzić? Mogłabyś proszę ograniczyć nieco zdjęcia ze schroniska na korzyść tych już po miesiącu u mnie???

Wiesz.......żeby ludzie mogli zobaczyć, że teraz to już pieeekny pies:-)

Posted

A wszystko mi jedno:-). Chodzi generalnie o to, żeby taki potencjalny właściciel zobaczył jak on wygląda TERAZ.
W końcu Tygrys jest wielce urodziwy chłopak:-)

Posted

to może zostawimy tylko to jedno w budzie a resztę won:diabloti::cool3:
czy wszystkie ze schronu wywalić?
a zostawić te foty z krzyczek?niektóre dziewczyny nie chciały żeby były w aukcji:razz:

Posted

_beatka_ napisał(a):
to może zostawimy tylko to jedno w budzie a resztę won:diabloti::cool3:
czy wszystkie ze schronu wywalić?
a zostawić te foty z krzyczek?niektóre dziewczyny nie chciały żeby były w aukcji:razz:

Może zostawić ze dwie ze schronu a wywalić te z krzyczek? Żeby był ciąg logiczny :

1. ze dwie ze schronu
2. ze dwie z poczatku
3. ze dwie z teraz:-)

Oj nie wiem..........po prostu chciałabym, żeby zauważono jaki jest teraz śliczny:-). Ja nei chcę wzbudzac litości i zbierać kasy, tylko znaleźć mu dom:-)

Ciotki poradzcie:-)

Posted

Na koncie Tygrysa pojawiła się nowa wpłata

Irmina1 ( Molosy) - 50 zł

A także mam jeszcze taką wpłatę
p. Ania z Tarnowa - z dopiskiem mlody_yy - 60 zł

Ponieważ mam pod opieką jeszcze drugiego psa nie wiem dla którego z nich jest ta wpłata - stawiam na Tygrysia, ale pewności brak. Bardzo prosze o wskazanie celu.

A tak w ogóle to trzeba się wziąć za wychowanie Tygrysa :mad: . Myslałam, że zajmie się tym już nowy właściciel.