ANETTTA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 mogli pokazac tego uratowanego waszego psiaka przed i po czy leosia .......a ta sunia nawet o jej zdrowi nic tam zle nie mowili tyle ze chuda .....przepełnienie .... Quote
desdemona Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Szczerze Mowiac To O Nasielsku Byl Program. O Krzyczkach Wspomnieli Na Koncu:( Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Uroczyście oświadczam, że jedziemy się szczepić...... Quote
andzia69 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Neigh napisał(a):Uroczyście oświadczam, że jedziemy się szczepić...... nie wiedziałam, ze ty tez musisz sie zaszczepić!:eviltong: Quote
maggiejan Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Psy, które pokazali w tym reportarzu nie wyglądały na zagłodzone. Zastanawiam się, co się stało z tymi zagłodzonymi...Czy reporterce TVN ich nie pokazali, czy też zrobili coś z nimi przed tą kontrolą...? Quote
Mośka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Na stronie uwagi w komentarzach ludzi wypowiedział się jakiś Pan, ktory mieszka w Nasielsku: "W schronisku w Krzyczkach zwierząt ostatnio podobno ubyło i to tych najbardziej potrzebujących pomocy. Gdzie one się podziały? A wystarczy się przejechać do pobliskiego Nasielska i zobaczyć ile takich zwierząt zaniedbanych, zachudzonych zaczęło biegać ostatnio po ulicach miasta.Są to dziesiątki zwierząt. Tak się składa że jestem mieszkańcem Nasielska i mam okazję obserwować nieszczęsną "emigrację" co rusz nowo pojawiających się zwierzaków na ulicach miasta.Czy naprawdę jest tak trudno ukrucić ten proceder?" i ktos jeszcze: "mieszkam obok tego schroniska... miało być zlikwidowane i co... i nic, psy sie szwendaja, starch sie bac wyjsc na wlasne podworko... nie dbaja o te psy i tyle" Nic nie dociera do tego burmistrza???? Zresztą sami popatrzcie na wpisy: http://uwaga.onet.pl/1469954,archiwum.html Przepraszam Cie Neigh za zaśmiecanie Tigerkowatego wątku, ale uspokoił mnie fakt, że idziecie się szczepić - więc wściec się nie powinnaś :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Neigh, czy to przeciw wściekliźnie? Boisz się, żebyś komus krzywdy nie zrobiła..... Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Bingo Eva:-) A Tygrys przeciwirusowo został potraktowany. Zapłaciliśmy 44 zł za szczepienie 26 zł za nizoral - został oświetlony lampą i ciut ten łupież świeci.... W Puli Tigera - 400 - 70 zł =330 zł No i mam jeszcze jedną receptę do wykupienia, ale mi się nei chciało do innej apteki jechać ( w tej tego nie było). Tygrys ma wlasną ksiązeczkę - a w niej wszystkie zaległe naklejki ( frontline, pratel) Za 10 dni JEMU doszczepimy wścieklicę......a ja rozważe kwestię wirusówek dla mnie hihih Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Mośka'] Przepraszam Cie Neigh za zaśmiecanie Tigerkowatego wątku, ale uspokoił mnie fakt, że idziecie się szczepić - więc wściec się nie powinnaś :evil_lol: Tiaaaa dobrze mnie znacie. Kuuurcze a myślicie ze takiej nosówki, to ja się nie boję? Panicznie.........może następnym razem......;-) Bardzo Was wszystkie serdecznie zapraszam na ten wątek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105735 Pomoc i wsparcie duchowe mi baaaardzo potrzebne. Quote
Neigh Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No bomba.........wygląda na to, że wszyscy o Tygrysie zapomnieli...... Czy ja mogę się wreszcie dowiedzieć, czy chłopak ma jakieś ogłoszenia???? Bo z tego co pamietam tekst miałam do allegro napisać.....no i napisałam, ale efektów chyba brak. Tym też mam się sama zająć hę? Założycielki wątku nie było to od 7.02........zaczynam być zła. Ciotki do lania tyłków ustawiać się w kolejce!:mad: Quote
auraa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ciotka, Ja zaglądam ale cóz mogę pomóc? Quote
Tygrysek ^^ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Jak można zapomieć o takim pięknym pieseczku?! :crazyeye: Quote
Neigh Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 O proszę Tygrysy się na wątek złażą:-) Jak miło.........:-) Quote
Tygrysek ^^ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Nie zapomieli nie którzy o Tygrysku :-) Quote
Nicol Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Wybacz Neigh że tak dawno mnie tu nie było :oops:, nie mam dla siebie żadnego usprawiedliwienia, moze jedynie to ze mam trudna sytuacje w domu i walcze o jednego z moich psiaków.... I że doszłam do wniosków bardzo smutnych, że jak mam pomagac innym psom skoro nawet swoim nie potrafie pomóc :shake:, i że chyba nie bardzo sie do tego nadaje...... ale obiecuje wziąśc sie w garść i zgłaszam sie do pomocy w ogłaszaniu Tygrysia. Obiecuje, że jutro zrobie Tygrysiowi ogloszenia. Masz może jakies nowe zdjecia Tygrysia? Co do jego funduszy to dam tez jutro informacje na forum tosim - sporo osób zadeklarowało stamtąd wpłaty, na pewno będzie odzew. Wybaczcie mi moją nieobecność postaram sie to nadrobic, e wogóle jakas do niczego jestem :shake: Quote
Ewusek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Neigh, najlepszy sposób na łupież i łojotok u psów to kapiel w manusanie :-) Quote
Neigh Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Manusan mówisz? na razie kupiłam nizoral. W weekend go pranie czeka. I obaczym...... Nowych zdjęciów brak ale solennie obiecuję zrobić. Jak tylko ładna pogoda będzie. Wprawdzie nei wiem jak je wyślę.........ale się będziemy martwić:-) Quote
Tygrysek ^^ Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nicol jak Ty w ogóle możesz takie rzeczy pisać?! Jasne że się nadajesz!!! Chyba każdy się ze mną zgodzi! Quote
Neigh Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 jasne, że tak. Ma typowy kryzys. ja go przechodzę tak średjnio raz w tygodniu. Potem wychodzę na prostą, potem się ładuję w kanał - potem znów kryzys i tak caaaaały czas mam. Quote
Tygrysek ^^ Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No ja na przykład tak nie mam ale to może wina sytuacji rodzinnej no w kazdym bądź razie musicie mieć bardzo ciekawie... :eviltong: Quote
Nicol Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Tygrysek ^^']Nicol jak Ty w ogóle możesz takie rzeczy pisać?! Jasne że się nadajesz!!! Chyba każdy się ze mną zgodzi! Dzięki dziewczyny..... Przepraszam, nie miałam wczoraj netu. W pracy mam kanał więc tylko n achwile jestem. Co do tego co sie u mnie dzieje.... nie radze sobie z moim własnym psem :-(, jeśli ktoś znałby jakiegos dobrego behawioryste z okolic Poznania to proszę dajcie mi znac. A to wątek mojego psiaka...:placz::oops: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=10158 Dzis wieczorem zrobie ogłoszenia dla Tygrysia, no może jeszcze jakos pod koniec pracy mi sie uda Quote
ruda76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja sie zobowiązałam na stała miesięczną wpłatę na chłopka, W tym miesiacu jeszcze nie przesłałam, czy moze mi ktoś na pv napisac komu przelac pieniadze.;) Quote
Recommended Posts