Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psy, które pokazali w tym reportarzu nie wyglądały na zagłodzone. Zastanawiam się, co się stało z tymi zagłodzonymi...Czy reporterce TVN ich nie pokazali, czy też zrobili coś z nimi przed tą kontrolą...?

Posted

Na stronie uwagi w komentarzach ludzi wypowiedział się jakiś Pan, ktory mieszka w Nasielsku:
"W schronisku w Krzyczkach zwierząt ostatnio podobno ubyło i to tych najbardziej potrzebujących pomocy.
Gdzie one się podziały? A wystarczy się przejechać do pobliskiego Nasielska i zobaczyć ile takich zwierząt zaniedbanych, zachudzonych zaczęło biegać ostatnio po ulicach miasta.Są to dziesiątki zwierząt. Tak się składa że jestem mieszkańcem Nasielska i mam okazję obserwować nieszczęsną "emigrację" co rusz nowo pojawiających się zwierzaków na ulicach miasta.Czy naprawdę jest tak trudno ukrucić ten proceder?"

i ktos jeszcze:
"mieszkam obok tego schroniska... miało być zlikwidowane i co... i nic, psy sie szwendaja, starch sie bac wyjsc na wlasne podworko... nie dbaja o te psy i tyle"

Nic nie dociera do tego burmistrza????

Zresztą sami popatrzcie na wpisy:
http://uwaga.onet.pl/1469954,archiwum.html

Przepraszam Cie Neigh za zaśmiecanie Tigerkowatego wątku, ale uspokoił mnie fakt, że idziecie się szczepić - więc wściec się nie powinnaś :evil_lol:

Posted

Bingo Eva:-)

A Tygrys przeciwirusowo został potraktowany.
Zapłaciliśmy 44 zł za szczepienie
26 zł za nizoral - został oświetlony lampą i ciut ten łupież świeci....

W Puli Tigera - 400 - 70 zł =330 zł

No i mam jeszcze jedną receptę do wykupienia, ale mi się nei chciało do innej apteki jechać ( w tej tego nie było).

Tygrys ma wlasną ksiązeczkę - a w niej wszystkie zaległe naklejki ( frontline, pratel)

Za 10 dni JEMU doszczepimy wścieklicę......a ja rozważe kwestię wirusówek dla mnie hihih

Posted

[quote name='Mośka']

Przepraszam Cie Neigh za zaśmiecanie Tigerkowatego wątku, ale uspokoił mnie fakt, że idziecie się szczepić - więc wściec się nie powinnaś :evil_lol:

Tiaaaa dobrze mnie znacie. Kuuurcze a myślicie ze takiej nosówki, to ja się nie boję? Panicznie.........może następnym razem......;-)

Bardzo Was wszystkie serdecznie zapraszam na ten wątek.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105735

Pomoc i wsparcie duchowe mi baaaardzo potrzebne.

Posted

No bomba.........wygląda na to, że wszyscy o Tygrysie zapomnieli......

Czy ja mogę się wreszcie dowiedzieć, czy chłopak ma jakieś ogłoszenia????

Bo z tego co pamietam tekst miałam do allegro napisać.....no i napisałam, ale efektów chyba brak.
Tym też mam się sama zająć hę?
Założycielki wątku nie było to od 7.02........zaczynam być zła.

Ciotki do lania tyłków ustawiać się w kolejce!:mad:

Posted

Wybacz Neigh że tak dawno mnie tu nie było :oops:, nie mam dla siebie żadnego usprawiedliwienia, moze jedynie to ze mam trudna sytuacje w domu i walcze o jednego z moich psiaków.... I że doszłam do wniosków bardzo smutnych, że jak mam pomagac innym psom skoro nawet swoim nie potrafie pomóc :shake:, i że chyba nie bardzo sie do tego nadaje......

ale obiecuje wziąśc sie w garść i zgłaszam sie do pomocy w ogłaszaniu Tygrysia.
Obiecuje, że jutro zrobie Tygrysiowi ogloszenia.
Masz może jakies nowe zdjecia Tygrysia?

Co do jego funduszy to dam tez jutro informacje na forum tosim - sporo osób zadeklarowało stamtąd wpłaty, na pewno będzie odzew.

Wybaczcie mi moją nieobecność
postaram sie to nadrobic, e wogóle jakas do niczego jestem :shake:

Posted

Manusan mówisz? na razie kupiłam nizoral. W weekend go pranie czeka.
I obaczym......

Nowych zdjęciów brak ale solennie obiecuję zrobić. Jak tylko ładna pogoda będzie. Wprawdzie nei wiem jak je wyślę.........ale się będziemy martwić:-)

Posted

jasne, że tak. Ma typowy kryzys. ja go przechodzę tak średjnio raz w tygodniu. Potem wychodzę na prostą, potem się ładuję w kanał - potem znów kryzys i tak caaaaały czas mam.

Posted

[quote name='Tygrysek ^^']Nicol jak Ty w ogóle możesz takie rzeczy pisać?! Jasne że się nadajesz!!! Chyba każdy się ze mną zgodzi!

Dzięki dziewczyny..... Przepraszam, nie miałam wczoraj netu. W pracy mam kanał więc tylko n achwile jestem. Co do tego co sie u mnie dzieje....
nie radze sobie z moim własnym psem :-(, jeśli ktoś znałby jakiegos dobrego behawioryste z okolic Poznania to proszę dajcie mi znac.
A to wątek mojego psiaka...:placz::oops:

http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=10158

Dzis wieczorem zrobie ogłoszenia dla Tygrysia, no może jeszcze jakos pod koniec pracy mi sie uda

Posted

Ja sie zobowiązałam na stała miesięczną wpłatę na chłopka,
W tym miesiacu jeszcze nie przesłałam, czy moze mi ktoś na pv napisac komu przelac pieniadze.;)