Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

F tez by sobie ograniczyl... pewnie po jakis kilku kg zjedzonych na raz...:evil_lol: ja juz zapomnialam, co to znaczy wybredny pies albo pies co nie zjada calej porcji na raz:eviltong:

Posted

Lilanines najlepiej zważyc u lekarza wet przy wizycie:-)
Cieszę sie ze moje szczoteczki Ci się podobają.

nie wiem tylko jak wszyscy potrafią tak szybko odgadnąć np.czyj to jest pies.Mam nadzieję że jakoś uda mi się opanować choć parę procent waszej wiedzy
Spokojnie, niedługo będziesz poznawała włascicieli po psach :evil_lol:

Posted

jak dla mnie psinka jest sliczna:loveu:, no szkoda ze nie jest z rodowodowej hodowli... na drugiej fotce nie wyglada gruba tylko w tym pierwszym poscie tak jakos niekorzystnie wyszla. Sznupka jest sliczna chociaz powiem ze faktycznie wyglada jak sredniak, chociaz moze to byc zludzneie optyczne bo skoro ma 35 to mini. Co do karmienia nie doradze bo moj ma zawsze miche pelna i je ile mu potzreba, ma atletyczna budowe i jest okropnym niejadkiem wiec ja mojemu ciagle podmasalam i daje staly dostep do karmy.

Posted

Tak po cichu sobie myślę, że to chyba nie będzie jedyny piesek w naszym domu.Teraz troszkę zdjęć wymieszanych,(muszę je w końcu posegregować bo mam bałagan w zdjęciach)
Ulubiona pozycja do spania

A tak też lubię spać

To ucho jest moje i tylko moje

W co oni mnie ubrali?

nareszcie wyciągli mnie z wanny ,teraz jestem kim?

A ja idę dalej pogłębiać swoją wiedzę i oglądać wasze cudne psiaczki.

Posted

Agnieszka K. napisał(a):
To nie hodowla ma rodowód, tylko pies.:diabloti::diabloti:

Oj Agnieszka czepiasz sie:diabloti: przeciez skrotowo mowi sie ze z rodowodowej hodowli, no a wiadomo ze rodowod jest psa a nie hodowli...:diabloti:

Psinka cudna rozplywam sie i zazdroszcze takiej pieknej pociechy:loveu:

Posted

Justa napisał(a):
doprawdy? pierwsze słyszę :eviltong:

no ja tak mowie:roll: i wiele razy spotkalam sie z takim stwierdzeniem... proponuje zamknac ten temat, bo zalozycielke watku prawdopodobnie malo tointeresuje...

Posted

Witaj Lilanines :) Słodką masz psicę! Rzeczywiście na pierwszych fotkach wyszła na średniaczkę, a na kolejnych juz jak miniaturka. I chyba jednak bliżej jej będzie do dużej miniatury niż do małego średniaka chociaż kto wie, kto wie...? Powodzenia na wspólnej sznaucerzej drodze życia :)

• 1 month later...