Camara Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 W okolicach Łopusznej błąka się ok. roczny owczarek collie (piesek). Trudno powiedzieć czy zaginął czy został wyrzucony. Chwilowo został przygarnięty, ale nie jest bezpiecznie: przebywa na zewnątrz na nieogrodzonej posesji. Zainteresowanym podam telefon na pw Quote
GrubbaRybba Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Bidulek!!! DT potrzebny oraz ogłoszenia. Sugeruję też rozwieszenie ogłoszeń w Krakowie, powiadomienie schroniska. Może pies zginął i ktoś go szuka. Czy jest szansa na zdjęcia? Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ma bardzo piekne umaszczenie...:-( Na jak długo psiak może pozostać tam gdzie teraz jest? Quote
Camara Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Diana S napisał(a):Ma bardzo piekne umaszczenie...:-( Na jak długo psiak może pozostać tam gdzie teraz jest? zostać może... póki nie ucieknie. pisałam, że posesja jest nieogrodzona - pies jest na zewnątrz Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Camara napisał(a):zostać może... póki nie ucieknie. pisałam, że posesja jest nieogrodzona - pies jest na zewnątrz O matko nie dobrze...:shake: Pies w kazdym momencie może zwiac...:roll: Quote
Ss Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 i co z psiaczkiem... wstawie go na Forum Collie o ile tam jeszcze nie jest.... Psiak jest piekny! Quote
zurdo Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Napiszcie do 'Lucyja' - może zgodziłaby się wziąć go na tymczas... Na forum collie jest paru chęnych na psiaki, więc sądzę, że dom znajdzie się szybko. Tylko żeby on jeszcze szybciej nie uciekł... A śliczny z niego pies, fajnie umaszczony Quote
Camara Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 xxxx52 napisał(a):prosze go przed adopcja wykastrowac! a kto ma to zrobić? Nowotarski TOZ- tego nie zrobi, bo nie ma kasy. Quote
Frotka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Gosiu - pisz do Ireny K. Jestem pewna, że Ci pomoże. Quote
Camara Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Kolaczek pojechał do domu. Jak mi powiedziano, wziął go ktoś zaprzyjaźniony. Quote
Recommended Posts