Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnimi razy zauważyłam, że psiak jest strasznie gnębiony przez towarzyszy z boksu. Aż przykro patrzeć jak ten wesoły psiak przyjmuje poddańczą postawę i kuli się ze strachu. :shake:

Posted

Agatko nie podejme się wyciągnięcia psiaka do hoteliku. Nie wydolę finansowo. Wiem, że robi się zbiórki pieniędzy itp., ale ze zbiórkami jest różnie, a odpowiedzialność musiałbym wziąść na siebie. Już na pięciu tyskich wątkach zaproponowano mi hotelik dla psiaków. Jeden tyszanin jest już w hoteliku i nie ma na niego kasy. Na dodatek ja przy moim przepełnionym tymczasie jestem w tej chwili niewypłacalna.

Myślę, że najlepszy byłby DT, tylko taki nie płatny.

Zastanawi mnie rówież towarzysz Kongo, kiedyś się z nim bawił, co prawda było i tak, że go dominował, ale teraz strasznie go tłamsił. Wiem, że psiaki widzę od czasu do czasu, więc może przesadzam, może akurat przy mnie tak się zachowują, jednak to mnie bardzo niepokoi.

Apel do osób które ogłaszały Konga, proszę o wznowienie ogłoszeń!

Posted

Już piszę do Dinki w sprawie ogłoszeń.

Kurczę, tyle zbiórek się robi na dogo i jakoś to działa! Tylko że niewiele osób zagląda na wątek Konga. Ale mogłybyśmy rozesłać wici. Tak mi go żal! Kongulku, nie daj się!

Posted

Ja juz w tej chwili moge zadeklarowac stala miesieczna wplate min.30zl,a takich osob jak ja znajdzie sie na pewno wiele;)

Moim zdaniem,trzeba Go wyciagnac,bo moze wydarzyc sie tragedia:-(
Ja niestety moge pomoc tylko finansowo,poniewaz obecnie przebywam za granica...

Posted

Oglosilam go 04.01.09 wiec zadne ogloszenia jeszcze nie wygasło ;-)
Oczywiscie oglosze go po 4.02.09 z chęcią. A jeśli zapomnę, to mi przypomnij.
:loveu:

Przypomnę Dince na pewno.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...