musia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 II termin 48 Euro do 8 lutego (+2 Euro - płacąc na wystawie) + 5 Euro opłaty klimatycznej psa. gr. sobotnie 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 gr. niedzielne 1, 2, 9 Sędziowie http://www.oekv.at/OEKV/show/f-show.html My tą wystawą podbijamy Austrię. Niektórzy Austriacy znają już Kłusaki z zeszłego roku z Zagrzebia, gdzie prywatny kalendarz Opusa, wzorzec po angielsku i wizytówki poszły w ich ręce. Quote
musia Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Czy prócz gończaka ktoś jeszcze z dogo jedzie w sobotę. Miło było by pogadać, wsprzeć się ... Quote
Złośnica Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 na pewno córka Lugerka z Bytomia, a czy sam Luger to się jeszcze okaże ;) Quote
musia Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Sobota OPUS Kłusująca Sfora (gończy polski) - V1, CAC, CACiB, BoB, 2 BoG VI GANDAR Klan Ady ŁOWCZYNI (jamnik krótkowłosy standard) - V1, CAC, R- CACiB GARDA CARDA Klan Ady ŁOWCZYNI (jamnik krótkowłosy standard)- V1, CAC, CACiB, BoB, 3 BoG Colombian Friend's CIERTO CHILI( Cirneco dell'Etna) - V1, CAC, CACiB, BoB O CHARCIKACH WŁOSKICH kAROLINA NAPISZE PEWNIE SAMA, BO JA NIE ZAPAMIĘTAŁAM WSZYSTKIEGO Quote
musia Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 których judit - bo ang. było 7, gord. 9, irl. 20, a irld cz- b. 5 Quote
Błyskotka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi:. Poproszę o stawkę chow chow :). Quote
musia Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Gordony pies, szcz. AMBERLOVE CAFFE AMERICANO pies, mł. IRONDUKE BLACKSTAR OF HEATHMOOR LOCHTAY THE LEGISLATOR MAGIC NINJA'S CAPTAIN JACK SPARROW pies, otw. LIRIC JUPITER LUDSTAR suki mł. MAGIC NINJA'S DARK SECRET suki, otw. GIANA BLACKSTAR OF HEATHMOOR MAGIC NINJA'S ANKSUNAMUN suki, ch. GUINNESS KISSMETT IRL. CZ-B. pies, otw. FOREST GAME IRISH OF GREENMORE suki, poś. SABIA RED NOKOMIS suki, otw. CASEY DI CASA BARTOLINI IRIS Z BOLESINSKE HURKY suki, ch. GIGI CONQUERER OF HIDDEN IRLAND Quote
musia Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 CHOW CHOW pies mł. DREMO DAIZONG MARUSO'S LAWLESS LOUIS ROSSY FRIDAY 13 pies, otw. DREMO ROMANO JONNY-BOY VON BELLINGROTH pies, ch. CROSS B'S IT'S A CHANCE YA TAKE TIN PAN ALLEN BON JOVI suki, szcz. MOMBASA DELLA DINASTIA HAN suki, mł. DAPHNE LOVE OF LATEJ suki, ot. MARUSO'S ELECTRA SI HUANG TI QUEEN suki, ch. MOVIE DEI TRE REGNI Quote
jo-jo Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wielkie Gratulacje !!! :multi::multi: Można prosić o dogi niemieckie? :) Quote
Judit Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 musia napisał(a): Gordony......... IRL. CZ-B............ wielkie dzięki :loveu: Quote
simbik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi: [quote name='musia']44 sztuki - ciut dużo do pisania Dla mnie też dozie, to już wyjdzie po 22 sztuki na każdą :lol:, a tak na poważnie to może poprosimy o skan albo fotkę stawki z katalogu na mail simbik@op.pl Quote
Elitesse Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 moge prosic o stawke zwergschnauzer schwarz - silber PSY i schnauzer ( badz mitle schnauzer) pffefer saltz - SUKI Quote
ampak Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='jo-jo']Wielkie Gratulacje !!! :multi::multi: Można prosić o dogi niemieckie? :) [quote name='simbik']Gratulacje :multi::multi::multi: Dla mnie też dozie, to już wyjdzie po 22 sztuki na każdą :lol:, a tak na poważnie to może poprosimy o skan albo fotkę stawki z katalogu na mail simbik@op.pl Właśnie z myślą o Was "drogie miłośniczki statystyk" :cool1: z których nota bene chętnie korzystamy, :thumbs: Anka pracowicie notowała wyniki, więc wszystko jest. :cool2: Jak tylko uda mi się znależć chwilkę i dorwac sie do komp. :user: zrobie skany i wrzucę na maila. P. Quote
simbik Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ampak napisał(a):Właśnie z myślą o Was "drogie miłośniczki statystyk" :cool1: z których nota bene chętnie korzystamy, :thumbs: Anka pracowicie notowała wyniki, więc wszystko jest. :cool2: Jak tylko uda mi się znależć chwilkę i dorwac sie do komp. :user: zrobie skany i wrzucę na maila. P. Ja już staweczkę mam przepisaną :lol:, więc jakby Ci się ją chciało uzupełnić o wyniki byłoby mi bardzo miło :cool3:: Dog Niemiecki - czarny PSY Klasa młodzieży BACARRA VOM HAUSE KLARABELLA BAXTER VOM HAUSE KLARABELLA EXCALIBUR FROM VALVASOR'S LAND Klasa pośrednia BARNY OD STERNBERSKEHO HRADU BEN VOM CABELLAHOF DORIN ALPHA-BELLA DJAKOVO Klasa championów CONTINENTAL NOSTREDAMUS FLY TO SUCCESS CLAUDIA BOHEMICA SUKI Klasa młodzieży COSI FAN TUTTE VOM ERLKONIG CREME DE LA CREMEOF AUSTRIA GREAT STARS Klasa pośrednia AIMEE VOM HAUSE KLARABELLA ANGELIQUE VOM HAUSE KLARABELLA Klasa otwarta ETHYL EXPLETUS HUNGARICUS GALBACS TAMARA KIM VON DER SILBERQUELLE Dog Niemiecki - arlekin PSY Klasa młodzieży DIRTY HARRY FROM VALVASOR'S LAND DR.DOOLITTLE FROM VALVASOR'S LAND UNOSOGNO VON GRAND ELEGANCE Klasa otwarta ZERBERUS FROM VALVASOR'S LAND SUKI Klasa młodzieży DREAM OF AUSTRIA GREAT STARS QUEEN ALLYVOM ADEBAR Klasa pośrednia MEHERZUGI QUEEN Klasa otwarta EMMA VOM MEISSNER LAND ZSA-ZSA FROM VALVASOR'S LAND Klasa championów JINX VOM KONIGSLAND Dog Niemiecki - żółty PSY Klasa młodzieży USHER DELLA BALA AZZURRA Klasa pośrednia BASKERVILLE GIGA LA GOTHICA FANTOMAS Klasa otwarta ARAGON DE BAUSSENQUE HECTOR DEI CINEGETI SUKI Klasa pośrednia CHARYBDIS JOY BOHEMIA ESTER Klasa otwarta MATILDA DEI CINEGETI Klasa championów AJDA DES TERRES DE LA RAIRIG ALIBI DEI CINEGETI Dog Niemiecki - pręgowany PSY Klasa pośrednia IMPERATORE-T LA GALA DEL LEONE SUKI Klasa młodzieży PAOLA VOM ADEBAR Klasa otwarta NINETTE D'AUTRICHE GRAND ELEGANCE ZEELOO-T DI RIPA VERTIGO Dog Niemiecki - błękitny PSY Klasa otwarta MISTERO DEI TEMPLARI DEL PERIODO BLU Klasa championów RUMUREK Z BŁĘKITNYCH WYDM SUKI Klasa młodzieży GAIO MODRY EFEKT SHYLA VON BLUE GROUND Klasa pośrednia BERIT EROICA VON DEN HEIDWIESESN Klasa otwarta APHRODITE VOM MENDENER BERG Quote
jo-jo Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ampak napisał(a):Właśnie z myślą o Was "drogie miłośniczki statystyk" :cool1: z których nota bene chętnie korzystamy, :thumbs: Anka pracowicie notowała wyniki, więc wszystko jest. :cool2: Jak tylko uda mi się znależć chwilkę i dorwac sie do komp. :user: zrobie skany i wrzucę na maila. P. Super !! :multi: Gratulujemy udanego wypadu :) simbik napisał(a):Ja już staweczkę mam przepisaną :lol:, więc jakby Ci się ją chciało uzupełnić o wyniki byłoby mi bardzo miło :cool3:: Sami starzy znajomi, chyba pora znów wybrać się do Austrii :loveu: Quote
bety Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Czy mogę się ładnie uśmiechnąć o staweczkę AKIT AMERYKAŃSKICH? :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Recommended Posts